Op een unieke locatie

Op het mooiste plekje in Arnhem vindt u Landgoed Hotel Groot Warnsborn, middenin de bossen en op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem. Ons hotel Arnhem vlakbij Gelredome is maar 8 km. gelegen van het stadion en evenementencomplex. Na een voetbalwedstrijd, concert of ander evenement komt u helemaal tot rust in één van onze kamers. Wordt ’s ochtends wakker van de vogels en geniet van de oase van rust waarin u zich bevindt.

Hotel Arnhem vlakbij Gelredome: speciaal arrangement

Voor de echte genieters hebben we een speciaal arrangement samengesteld. Heeft u een concert of voetbalwedstrijd waar u bij wilt zijn? Maak uw verblijf nog leuker met het speciale 2-Daags Gelredome arrangement. Geniet onder andere van de volgende dingen:

  • Vervoer van en naar het stadion;
  • Een culinair 3-gangen diner in ons restaurant;
  • Luxe overnachten in één van onze kamers;
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet;
  • Een late check-out tot 12:00 uur.

Contact

U kunt uw overnachting in ons Hotel Arnhem vlakbij Gelredome direct online reserveren. Ook het 2-Daags Gelredome arrangement is direct online te boeken. We verwelkomen u graag in ons prachtige hotel!

Reserveer een kamer Bekijk het Gelredome arrangement

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Een reuzefijn hotel

Met ons tweetjes een fantastisch voorbereidingsweekend doorgebracht in Groot Warnsborn en omgeving. Prachtige natuur, ideaal fietsweer, en bovenal een reuzefijn hotel : mooie kamer, voortreffelijk diner, lekker ontbijt en erg vriendelijke bediening.
We lijken er naar uit om in september met onze fietsgroep terug te komen.

- Herman Remmerie , 19 juni 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn