Genieten in een prachtige hotel met een eigen jacuzzi

Hotel met Jacuzzi op kamer boeken? Landgoed Hotel Groot Warnsborn is een hotel, gelegen in een bosrijke omgeving in de Arnhemse Veluwe. Landgoed Hotel Groot Warnsborn ligt in een rijksmonumentaal bos en heeft zeer exclusieve en diverse hotelkamers beschikbaar. Daarnaast kunt beschikt het over een eigen restaurant, La Belle Source, waar u culinair kunt genieten van de streek- en seizoensproducten uit de omgeving.

Uniek hotel

Landgoed Groot Warnsborn is gelegen op een unieke locatie in de bossen, op de Veluwe Het hotel is omgeven door prachtige Engelse terrastuinen en ligt middenin meer dan 750 hectare bos, dat de stempel ‘rijksmonumentaal’ mag dragen. U bent vanuit de bossen in minder dan 5 minuten in de binnenstad van Arnhem. Groot Warnsborn is een bijzonder hotel op een unieke locatie met geweldige kamers. Iedere kamer heeft een uniek element.

Hotel met een eigen Jacuzzi op de kamer

Hotel met Jacuzzi op kamerHotel met Jaccuzi op kamer vindt u in de vorm van een Bruidssuite. Deze bruidssuite is perfect voor na een Trouwerij, u bent hier namelijk voorzien van alle gemakken, zoals een 2-persoons privé jacuzzi. een heerlijk kingsize bed en een enorm terras, helemaal voor u alleen! Op onze onlangs compleet gerenoveerde kamers komt u geheel tot rust en kunt u heerlijk genieten met z’n tweeën. Uw romantische overnachting wordt bekroond met een prachtig uitzicht en u wordt ’s ochtends wakker van de zingende vogels.

Speciale Arrangementen

Relax arrangement hotelWanneer u een hotel met jacuzzi op kamer wilt combineren met een uitstapje of een speciaal weekend, kunt u gebruik maken van onze speciale arrangementen. De speciale arrangementen wisselen per seizoen en zijn seizoengebonden. Bekijk hier alle arrangementen die Landgoed Hotel Groot Warnsborn u te bieden heeft!

Een hotelkamer is bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn zéér eenvoudig geboekt! Binnen 2 minuten kunt u een hotel met jacuzzi op kamer reserveren. Landgoed Hotel Groot Warnsborn biedt ook andere, zeer unieke kamers beschikbaar die u direct online kunt reserveren.

Reserveer een hotelkamer Bekijk beschikbaarheid

 

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

We hebben genoten!!

We hebben genoten!! De omgeving, de vriendelijkheid, de prachtige kamer, het eten was echt genieten!! Echt even helemaal weg!

- Nadine Massar , 26 juni 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn