Genieten in een prachtige hotel met een eigen jacuzzi

Hotel met Jacuzzi op kamer boeken? Landgoed Hotel Groot Warnsborn is een hotel, gelegen in een bosrijke omgeving in de Arnhemse Veluwe. Landgoed Hotel Groot Warnsborn ligt in een rijksmonumentaal bos en heeft zeer exclusieve en diverse hotelkamers beschikbaar. Daarnaast kunt beschikt het over een eigen restaurant, La Belle Source, waar u culinair kunt genieten van de streek- en seizoensproducten uit de omgeving.

Uniek hotel

Landgoed Groot Warnsborn is gelegen op een unieke locatie in de bossen, op de Veluwe Het hotel is omgeven door prachtige Engelse terrastuinen en ligt middenin meer dan 750 hectare bos, dat de stempel ‘rijksmonumentaal’ mag dragen. U bent vanuit de bossen in minder dan 5 minuten in de binnenstad van Arnhem. Groot Warnsborn is een bijzonder hotel op een unieke locatie met geweldige kamers. Iedere kamer heeft een uniek element.

Hotel met een eigen Jacuzzi op de kamer

Hotel met Jacuzzi op kamerHotel met Jaccuzi op kamer vindt u in de vorm van een Bruidssuite. Deze bruidssuite is perfect voor na een Trouwerij, u bent hier namelijk voorzien van alle gemakken, zoals een 2-persoons privé jacuzzi. een heerlijk kingsize bed en een enorm terras, helemaal voor u alleen! Op onze onlangs compleet gerenoveerde kamers komt u geheel tot rust en kunt u heerlijk genieten met z’n tweeën. Uw romantische overnachting wordt bekroond met een prachtig uitzicht en u wordt ’s ochtends wakker van de zingende vogels.

Speciale Arrangementen

Relax arrangement hotelWanneer u een hotel met jacuzzi op kamer wilt combineren met een uitstapje of een speciaal weekend, kunt u gebruik maken van onze speciale arrangementen. De speciale arrangementen wisselen per seizoen en zijn seizoengebonden. Bekijk hier alle arrangementen die Landgoed Hotel Groot Warnsborn u te bieden heeft!

Een hotelkamer is bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn zéér eenvoudig geboekt! Binnen 2 minuten kunt u een hotel met jacuzzi op kamer reserveren. Landgoed Hotel Groot Warnsborn biedt ook andere, zeer unieke kamers beschikbaar die u direct online kunt reserveren.

Reserveer een hotelkamer Bekijk beschikbaarheid

 

9,5Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn