Hotel nabij Oosterbeek op het mooiste plekje

Zoekt u een hotel nabij Oosterbeek? Gaat u het Airborne museum bezoeken? Landgoed Hotel Groot Warnsborn is dé ideale plek om luxe te overnachten en culinair te eten. Maar ook voor een bijzondere bruiloft of feest! Niet zo maar een hotel, nee een unieke buitenplaats op een 750 ha. groot Rijksmonumentaal landgoed, waar u nog kunt verdwalen en toch slechts 5 minuten van Centrum Arnhem en op minder dan 10 minuten vanaf Oosterbeek. De unieke locatie van dit hotel Oosterbeek maakt dat u zich in een sprookje waant.

Hotel Veluwe | Landgoed Groot WarnsbornHotel Oosterbeek: de kamers

De sfeervolle kamers maken van Groot Warnsborn zijn allemaal verschillend. Elke kamer ademt de sfeer en authenticiteit van een landhuis, maar biedt het comfort en de knusheid van een romantisch hotel. Alle kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd en hebben een klassieke inrichting, maar zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien. Bent u op zoek naar een verblijf en wilt u ook cilinair in de watten gelegd worden? Kijk dan eens naar onze arrangementen.

Al onze kamers hebben:

  • Prachtig uitzicht op de Engelse terrastuinen of het bos;
  • Televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Hotel Oosterbeek met uitstekend restaurant

Wat is er fijner dan een leuke dag bekronen met een culinair diner? Dit hotel Oosterbeek beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Hier wordt op zeer hoog culinair niveau gekookt door chef kok Maarten Meijst. In de open keuken worden er alleen producten gebruikt die afkomstig zijn uit de streek of van het eigen landgoed. Het restaurant behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurants van Nederland! Bij mooi weer kunt u op de beschutte terrassen dineren, of een heerlijk kopje koffie drinken. Is het weer niet zo goed, dan kunt u heerlijk binnen zitten bij een knisperen haardvuur.

Hotel Oosterbeek | Groot Warnsborn

Contact

Wilt u overnachten bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt! Wilt u meer informatie over ons hotel Oosterbeek, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer een kamer   Bekijk onze arrangementen

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn