Hotel in Oosterbeek op het mooiste plekje

Zoekt u een hotel nabij Oosterbeek? Gaat u het Airborne museum bezoeken? Landgoed Hotel Groot Warnsborn is dé ideale plek om luxe te overnachten en culinair te eten. Maar ook voor een bijzondere bruiloft of feest! Niet zo maar een hotel, nee een unieke buitenplaats op een 750 ha. groot Rijksmonumentaal landgoed, waar u nog kunt verdwalen en toch slechts 5 minuten van Centrum Arnhem en op minder dan 10 minuten vanaf Oosterbeek. De unieke locatie van dit hotel Oosterbeek maakt dat u zich in een sprookje waant.

Hotel OosterbeekHotel Oosterbeek: de kamers

De sfeervolle kamers maken van Groot Warnsborn zijn allemaal verschillend. Elke kamer ademt de sfeer en authenticiteit van een landhuis, maar biedt het comfort en de knusheid van een romantisch hotel. Alle kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd en hebben een klassieke inrichting, maar zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien. Bent u op zoek naar een verblijf en wilt u ook cilinair in de watten gelegd worden? Kijk dan eens naar onze arrangementen.

Al onze kamers hebben:

  • Prachtig uitzicht op de Engelse terrastuinen of het bos;
  • Televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Hotel Oosterbeek met uitstekend restaurant

Wat is er fijner dan een leuke dag bekronen met een culinair diner? Dit hotel Oosterbeek beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Hier wordt op zeer hoog culinair niveau gekookt door chef kok Luuk van Rennes. In de open keuken worden er alleen producten gebruikt die afkomstig zijn uit de streek of van het eigen landgoed. Het restaurant behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurants van Nederland! Bij mooi weer kunt u op de beschutte terrassen dineren, of een heerlijk kopje koffie drinken. Is het weer niet zo goed, dan kunt u heerlijk binnen zitten bij een knisperen haardvuur.

Hotel Oosterbeek | Groot Warnsborn

Contact

Wilt u overnachten bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt! Wilt u meer informatie over ons hotel Oosterbeek, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer een kamer   Bekijk onze arrangementen

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Heerlijk genoten, wij voelen ons thuis!

Bij jullie twee overnachtingen gedaan, waarvan 1 avond met familie afgesproken bij jullie met een 8 gangen diner. Was super!! Super gezellig, super goed gegeten, overall heerlijk genoten!!
We komen gauw weer, wij voelen ons thuis…..

- , 14 april 2015

Meer reviews Schrijf een review

8
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn