Op zoek naar een luxe hotelkamer met een jacuzzi?

Landgoed Hotel Groot Warnsborn is enorm landgoed, gelegen in een rijksmonumentaal bosgebied in de Veluwe. Hoewel het gelegen is in de natuur en u er heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust. Is het op slechts 5 minuten gelegen van de binnenstad van Arnhem. In Arnhem kunt u genieten van de vele terrasjes en winkels. Daarnaast is de bekende dierentuin Burgers Zoo er gevestigd, wat zeker een bezoekje waard is. Na een mooie stadswandeling kunt u weer rustig terug keren in uw hotelkamer met jacuzzi en even heerlijk bijkomen.

Vorige week hebben wij een hotelkamer met jacuzzi geboekt. Het was allemaal zeer goed geregeld en we hebben samen heerlijk en in alle rust kunnen genieten van ons weekendje weg! Mevr. G. 

Geniet van een hotelkamer met jacuzzi

hotelkamer met jacuzziEen hotelkamer met jacuzzi kunt u reserveren bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn. In de Bruidssuite vindt u een prachtige kamer op de benedenverdieping waarbij u kunt genieten in een eigen tweepersoons jacuzzi. U heeft een heerlijk bed van kingsize formaat en zelfs een prachtig uitzicht vanaf uw privé terras!

La Belle Source

Een hotelkamer met jacuzzi is natuurlijk het allerleukst wanneer u net culinair en heerlijk hebt gedineerd! Bij het bijbehorende restaurant La Belle Source kunt u voortreffelijk dineren. Geniet van de verste streek- en seizoensproducten. Onder leiding van Chefkok Luuk van Rennes kunt u de lekkerste gerechten proberen! Restaurant La Belle Source behoort tot één van de beste 500 restaurants van Nederland, én heeft 2 rode bestekjes in de Michelin gids.

Een hotelkamer met jacuzzi boeken

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze hotelkamer bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn of wilt u graag aan andere, unieke kamer reserveren? Bekijk hieronder het aanbod van hotelkamers van Landgoed Hotel Groot Warnsborn en reserveer u kamer direct online in slechts 2 minuten!

Reserveer een kamer Bekijk beschikbaarheid

9,5Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Christel – Uitmuntend!

Wij hebben uitmuntend gegeten en de gastvrijheid, oplettendheid of we alles hadden wat we nodig hadden was geweldig. De zoon van de eigenaar, de 25 jarige:-) heeft zijn ogen overal zitten en is een absoluut talent in zijn vak. Hij weet precies wat de gasten nodig hebben, en weet dit op een dusdanige manier overnemen te brengen waarin hij gewoon menselijk doch bescheiden aanwezig is en je het gevoel geeft volledig gast te mogen zijn en daarin verzorg hij alles.
Mij.partner en ik geven de bediening, receptie en de verzorging een 10
Christel Sandbergen en Edwin Hiensch

- Christel , 27 december 2018

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn