Een heerlijke Kerst

Kerst 2019

Wordt het dit jaar een witte Kerst? Dat is elk jaar weer de vraag. Sneeuw of geen sneeuw, bij Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn zal het niet ontbreken aan kerstsfeer en gezelligheid. Ook dit jaar halen wij weer alles uit de kast om u deze dagen te laten genieten van een geweldige Kerstbeleving. Hierbij zorgen wij natuurlijk voor een mooie combinatie
van culinair genot, rust, sfeer, ontspanning en goed gastheerschap.

Voor deze dagen hebben we het volgende voor u samengesteld:

24 December

Diner

Kerstavond is de keuken vanaf 17.30 uur geopend deze serveren wij onze gasten graag een culinair vier gangen diner. De prijs van dit diner bedraagt € 62.50 per persoon.
Het diner kan worden uitgebreid met 1 of meerdere gangen tegen een toeslag. Reserveren is noodzakelijk!

Kerstavondmis

Om circa 21.00 uur is er voor onze hotelgasten een transportservice naar de Eusebiuskerk in Arnhem Centrum of naar het Karmelietessen klooster op ons Landgoed (hiervoor zijn een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar). Wij adviseren tijdig voor de transportservice te reserveren. Na afloop hiervan is er voor alle hotelgasten om circa 23.00 uur een gezellig samenzijn met o.a. heerlijke Glühwein en andere lekkernijen! Deze wordt u aangeboden.

25 december

Kerstontbijt

Tussen 8.30 – 10.30 uur
Heerlijk ontwaken met een uitgebreid Warnsborn ontbijtbuffet voor €22.50 p.p.p.d.

Winterse activiteit

Om ca. 13.30 uur is er voor onze hotelgasten een “winterse activiteit” onder begeleiding van eigenaar Lammert de Vries. Wat dit is, bewaren we nog even als verrassing! Deelname is gratis, aanmelding is wel gewenst!

Diner

Eerste Kerstdag serveren wij vanaf 18.00 uur een welkomstcocktail in onze gewelvenkelders. Tevens worden er smakelijke amuses gepresenteerd. Aansluitend start het diner om 19.00 uur. Wij serveren een prachtig zes gangen Kerstdiner. Hopelijk brengt de Kerstman ons dit jaar ook weer een bezoekje! De prijs van dit diner bedraagt € 95.00 inclusief het aperitief en een verrassing.

26 december

Kerstontbijt

Tussen 8.30 – 10.30 uur
Heerlijk ontwaken met een uitgebreid Warnsborn ontbijtbuffet voor €22.50 p.p.p.d.

Diner

Tweede Kerstdag is het aperitief vanaf 18.00 uur in de gewelvenkelders met een heerlijk glas bubbels en 2 smakelijke amuses. Aansluitend kunt u vanaf 19.00 uur aan tafel voor een feestelijk vijf gangen menu. We vertrouwen er op dat de Kerstman ook deze dag nog even langskomt. De prijs van het diner bedraagt € 82.50 inclusief het aperitief en een verrassing.

27 december

Uitgebreid ontbijtbuffet

Tussen 8.30 – 10.30 uur
Heerlijk ontwaken met een uitgebreid Warnsborn ontbijtbuffet voor €22.50 p.p.p.d.

Overige informatie

Wegens de verwachtte drukte willen wij u vragen tijdig te reserveren voor het diner om teleurstelling te voorkomen. Ook vernemen wij dan graag uw eventuele dieetwensen of allergieën. Wij serveren op 24, 25 en 26 december uitsluitend de mooie Kerstmenu’s in ons restaurant.

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Fantastisch hotel

Fantastisch hotel met zeer vriendelijk personeel. Prachtige ligging midden in het bos. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Tip: douchegordijn vervangen voor wand op de badrand.

- Dhr Onderwater, 17 september 2015

Meer reviews Schrijf een review

8
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn