Een heerlijke Kerst

Kerst

Wordt het dit jaar een witte Kerst? Dat is elk jaar weer de vraag. Sneeuw of geen sneeuw, bij Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn zal het niet ontbreken aan kerstsfeer en gezelligheid. Ook dit jaar halen wij weer alles uit de kast om u deze dagen te laten genieten van een geweldige Kerstbeleving. Hierbij zorgen wij natuurlijk voor een mooie combinatie
van culinair genot, rust, sfeer, ontspanning en goed gastheerschap.

Voor deze dagen hebben we het volgende voor u samengesteld:

24 December

Diner

Kerstavond is de keuken vanaf 17.30 uur geopend deze serveren wij onze gasten graag een culinair vier gangen diner. De prijs van dit diner bedraagt € 62.50 per persoon.
Het diner kan worden uitgebreid met 1 of meerdere gangen tegen een toeslag. Reserveren is noodzakelijk!

Kerstavondmis

Om circa 21.00 uur is er voor onze hotelgasten een transportservice naar de Eusebiuskerk in Arnhem Centrum of naar het Karmelietessen klooster op ons Landgoed (hiervoor zijn een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar). Wij adviseren tijdig voor de transportservice te reserveren. Na afloop hiervan is er voor alle hotelgasten om circa 23.00 uur een gezellig samenzijn met o.a. heerlijke Glühwein en andere lekkernijen! Deze wordt u aangeboden.

25 december

Kerstontbijt

Tussen 8.30 – 10.30 uur
Heerlijk ontwaken met een uitgebreid Warnsborn ontbijtbuffet voor €22.50 p.p.p.d.

Winterse activiteit

Om ca. 13.30 uur is er voor onze hotelgasten een “winterse activiteit” onder begeleiding van eigenaar Lammert de Vries. Wat dit is, bewaren we nog even als verrassing! Deelname is gratis, aanmelding is wel gewenst!

Diner

Eerste Kerstdag serveren wij vanaf 18.00 uur een welkomstcocktail in onze gewelvenkelders. Tevens worden er smakelijke amuses gepresenteerd. Aansluitend start het diner om 19.00 uur. Wij serveren een prachtig zes gangen Kerstdiner. Hopelijk brengt de Kerstman ons dit jaar ook weer een bezoekje! De prijs van dit diner bedraagt € 95.00 inclusief het aperitief en een verrassing.

26 december

Kerstontbijt

Tussen 8.30 – 10.30 uur
Heerlijk ontwaken met een uitgebreid Warnsborn ontbijtbuffet voor €22.50 p.p.p.d.

Diner

Tweede Kerstdag is het aperitief vanaf 18.00 uur in de gewelvenkelders met een heerlijk glas bubbels en 2 smakelijke amuses. Aansluitend kunt u vanaf 19.00 uur aan tafel voor een feestelijk vijf gangen menu. We vertrouwen er op dat de Kerstman ook deze dag nog even langskomt. De prijs van het diner bedraagt € 82.50 inclusief het aperitief en een verrassing.

27 december

Uitgebreid ontbijtbuffet

Tussen 8.30 – 10.30 uur
Heerlijk ontwaken met een uitgebreid Warnsborn ontbijtbuffet voor €22.50 p.p.p.d.

Overige informatie

Wegens de verwachtte drukte willen wij u vragen tijdig te reserveren voor het diner om teleurstelling te voorkomen. Ook vernemen wij dan graag uw eventuele dieetwensen of allergieën. Wij serveren op 24, 25 en 26 december uitsluitend de mooie Kerstmenu’s in ons restaurant.

9,5Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

kom ik graag weer bij jullie overnachten

Dag allemaal,

 

Het is al weer even geleden dat ik weer bij jullie heb overnacht. Ik ben druk bezig om mijn praktijk als Cambridge Weight Plan consulente vorm te geven, vandaar deze late reactie. Het was weer geweldig! Op mijn kamer, met uitzicht op de prachtige tuin, lag een welkomstkaart klaar. Dat deed me goed, dat voelde echt als thuiskomen. In het restaurant heb ik weer heerlijk genoten, nu van een 3-gangenmenu. Ik had zicht op de keuken en kon zien dat alles weer met liefde en aandacht werd bereid. Mijn complimenten! Ik heb gebadderd in het bad op pootjes en ervaren dat dat niet mijn ding is. Volgende keer stap ik wel weer gewoon onder de douche. Als ik dan tenminste uit kan vinden hoe ik de kraan niet al te heet zet. De volgende morgen werd ik enthousiast begroet door Anja ( ik hoop dat ik haar naam goed heb onthoudenJ). Ze heeft een heerlijk ontbijt voor mij klaargemaakt en later nog een verrukkelijke lunch. Deze heb ik meegenomen ( en er natuurlijk heerlijk van gesmuld) op mijn buiten dag bij het TopTraject van Jawi Bakker. Als er weer een coaching dag is en daaropvolgend een TopTrajectdag, kom ik graag weer bij jullie overnachten en me laten verwennen.

 

Een fijne dag verder en tot binnenkort!

- Hilda Huisman , 11 maart 2019

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn