Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Kerst vieren op Landgoed Groot Warnsborn

Ieder jaar hoopt u toch op een gezellige witte Kerst. Of er nu wel of geen sneeuw komt, aan gezelligheid en kerstsfeer komt u niets tekort dit jaar op Landgoed Groot Warnsborn! Ook dit jaar halen wij weer alles voor u uit de kast om tijdens deze dagen te genieten van de uitermate gezellige en warme sfeer. Hierin zal het u niet ontbreken aan culinair genot en ontspanning.
Reserveer snel uw overnachting via onze website www.grootwarnsborn.nl of telefonisch 026-4455751. U mag uiteraard ook mailen naar info@grootwarnsborn.nl

 

Contact

kerst vieren bij groot warnsbornTraditioneel Kerst vieren – Gezellig, warm en culinair genieten

24 december – Kerstavond

Diner: Op basis van reservering (vanaf 17:30 uur). Deze kerstavond serveren
wij u een culinair viergangen diner. De prijs van dit diner bedraagt € 85,00 per persoon.

25 december – 1e Kerstdag

Kerstontbijt: Tussen 8.30 – 11.00 uur; Heerlijk ontwaken met een uitgebreid Warnsborn ontbijtbuffet voor € 25.00 p.p.
Winterse activiteit:  Er wordt afhankelijk van het weer en het aantal deelnemers in de vroege middag wellicht een winterse activiteit georganiseerd. Wat dit is, bewaren we nog even als verrassing! Deelname is gratis en e.e.a. wordt nog gecommuniceerd.
Diner:  Eerste Kerstdag serveren wij vanaf 18.00 uur een aperitief met daarbij smakelijke amuses. Aansluitend start het diner om 19.00 uur. Wij serveren een prachtig zes gangen kerstdiner met hopelijk de komst van de kerstman! De prijs van dit diner bedraagt € 120.00 inclusief het aperitief en een verrassing.

26 december – 2e Kerstdag

Kerstontbijt: Tussen 8.30 – 11.00 uur; Heerlijk ontwaken met een uitgebreid Warnsborn ontbijtbuffet voor € 25.00 p.p.
Diner: Tweede Kerstdag is het aperitief om 18.00 uur met smakelijke amuses. Aansluitend kunt u vanaf 19.00 uur aan tafel voor een feestelijk vijf gangen menu. We vertrouwen erop dat de Kerstman deze dag ook nog even langskomt. De prijs van het diner bedraagt € 105.00 inclusief het aperitief en een verrassing.

27 december – (3e kerstdag)

Kerstontbijt: Tussen 8.30 – 10.30 uur; Heerlijk ontwaken met een uitgebreid Warnsborn ontbijtbuffet voor € 22,50 p.p.p.d.

Wij serveren op 24, 25 en 26 december exclusief dit mooie Kerstdiner in ons restaurant. Er zal dan geen mogelijkheid zijn om iets anders te bestellen van de restaurant- of loungekaart.

 

En tot slot

Groot Warnsborn geeft de allerhoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers en nemen hiervoor gepaste maatregelen. Onze protocollen zijn getoetst en voor vragen verwijzen wij u graag door naar het  RIVM.  Onze annuleringsvoorwaarden zijn ook aangepast aan de huidige regel- en wetgeving. Die kunt u vinden op onze website.

Met gastvrije groet,

Familie De Vries en medewerkers van Team Groot Warnsborn.

Boek direct uw uitzonderlijke Kerstarrangement.

Wij zorgen voor een memorabele-, gezellige-, culinaire- en vooral fantastische avond!

Contact Middel 1
  • Nouveau |Hotel Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn
  • kerst groot warnsborn
  • kerst vieren bij groot warnsborn
  • Dessert Groot Warnsborn
  • Oranjerie vanaf zijkant
  • kerst vieren bij Groot Warnsborn
  • Nagerecht
/ 7

Hotelkamers