Lekker weg tijdens de feestdagen

Kerstdiner Arnhem? Oud en Nieuw vieren in Arnhem?

Ieder jaar hoopt u toch een beetje op een gezellige witte kerst. Of er nu wel of geen sneeuw komt, aan gezelligheid en kerstsfeer komt u niets tekort dit jaar op Landgoed Groot Warnsborn! Ook dit jaar halen wij weer alles uit de kast om u tijdens deze dagen te laten genieten van de uitermate gezellige en warme sfeer, waarin het u niet zal ontbreken aan culinair genot en ontspanning.

Kerst

We hebben weer mooie kerstarrangementen voor u samengesteld, waarbij het mogelijk is om drie of vier dagen bij ons te verblijven. Dit kan uiteraard ook uitgebreid worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De arrangementen zijn inclusief een gastronomisch kerstdiner met muzikale begeleiding van onze huispianist en of een gezellig muzikaal duo. ’s Ochtends staat er een heerlijk kerstontbijt voor u klaar, maar het is ook mogelijk om voor een kleine meerprijs te genieten van de uitgebreide kerstbrunch in de Oranjerie. (Helaas is de Kerstbrunch op dit moment volgeboekt.)

Bekijk de Kerst arrangementen

Oud & Nieuw

Ook dit jaar organiseren we weer een spetterend New Year’s Eve party. Dit jaar met het thema “White”.
Voor de gasten die dit feest willen combineren met een overnachting hebben we een speciaal Oud & Nieuw arrangement samengesteld,
waarbij u kunt genieten van een luxe overnachting én een spetterend feest. U kunt ook alleen naar het feest komen.

De New Year’s Eve party en het hotel zijn ondertussen geheel volgeboekt.

Bekijk hier het Oud & Nieuw arrangement en de New Years Eve Party “White”
9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn