Luxe hotelarrangement op de mooiste plek

Bent u opzoek naar een luxe hotelarrangement en toe aan maximale rust en ontspanning? Dan bent u bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn aan het juiste adres. Op het mooiste plekje van Arnhem, middenin de bossen vindt u ons landgoed.  Heerlijk eten en drinken en echt relaxen in een prachtige omgeving.  Een luxe hotelarrangement bij Groot Warnsborn betekent gegarandeerd genieten. We hebben verschillende arrangementen samengesteld. Kijk voor het actuele aanbod bij onze arrangementen.

Luxe restaurant ‘La Belle Source’

Wilt u vorstelijk dineren op het mooiste plekje? Kom dan naar ons restaurant. Ons restaurant behoort niet voor niets tot de top 500 beste restaurants in Nederland. Daarnaast staat ons restaurant in de Michelin gids met 2 rode bestekjes.

“Het avonddiner was heerlijk. Voor alle culinaire fijnproevers die persoonlijke aandacht op prijs stellen is Groot Warnsborn een echte aanrader” – fam. Mepschen

Prachtige natuur

Ons landgoed bevindt zich middenin de prachtige natuur. Het landgoed zelf heeft prachtige Engelse terrastuinen waar u kunt wandelen, maar ook de 700 ha. aan bos waarin ons landgoed ligt is geschikt voor een prachtige wandeling. U wordt gegarandeerd wakker met het getjilp van de vogels op de achtergrond en komt helemaal tot rust van het prachtige uitzicht. Aan de rand van de Veluwe, en op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem, is het landgoed gelegen op een unieke locatie.

Reserveren?

U kunt een kamer of arrangement direct via onze website reserveren. U ontvangt dan maar liefst 30% korting op het luxe en uitgebreide ontbijtbuffet.

 

Bekijk onze arrangementen  Bekijk onze kamers

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

in één woord : uitstekend

vader/zonen- reunie ( 5 man)gedurende 3 dagen/2 diners en nachtenverblijf.
in één woord : uitstekend.
mvg CLK.

- C.L.Kolff , 16 november 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn