Samen met uw collega’s het jaar knallend afsluiten

Een succesvol jaar samen met uw collega’s op een toepasselijke manier afsluiten? Landgoed Hotel Groot Warnsborn beschikt over diverse indrukwekkende zalen voor groepen van 2 tot 200 personen. Elke zaal heeft zijn eigen unieke kenmerk en beschikt over veel daglicht met uitzicht over de authentieke Engelse terrastuinen. Ook in de winter kunt u genieten van de prachtige natuur.

 

Groot Warnsborn voor een unieke oudejaarsborrel

Landgoed Hotel Groot Warnsborn ligt op een unieke locatie aan de rand van de Veluwe en op nog geen 5 minuten afstand van de binnenstad van Arnhem. Onze prachtige Oranjerie leen zich uitstekend voor een knallend feest of juist een gezellig diner. Voor een kleiner gezelschap is ons restaurant en lounge de ideale locatie en voor een lekkere afzakkertje kunt u terecht in onze wijnkelders.

Wij bieden arrangementen en leveren maatwerk voor uw afsluiting van het jaar. Culinaire hapjes, smaakvolle drankjes en persoonlijke service in een prachtige ambiance. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs en ontdek de ideale plek om samen met uw collega’s het jaar af te sluiten.

Contactformulier oudejaarsborrel 2018

 

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

wat een sprookjesachtig landgoed

Wij waren in februari al eens op Groot Warnsborn en ik werd op mijn verjaardag, 12 februari, wakker in een witte besneeuwde wereld, wat een sprookjesachtig landgoed en zeker als het vol met sneeuw ligt. Wij hadden toen zo heerlijk gedineerd en geslapen daar dat wij afgelopen weekend, september, samen met onze beste vrienden uit Breda zijn geweest, voor diner en overnachting, ook zij vonden het geweldig, met de kerst komen we weer!

- Sissie van Zwieten en Ruud Hartsuiker , 25 september 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn