Luxe kamer

Minimaal 30m2 en luxer dan de comfort kamer. Gedeeltelijk open badkamer met of een prachtig uitzicht over de beeldentuin of een eigen terras.

De luxe kamers zijn net iets groter dan de comfort kamers, ca. 30m2 en zijn allen zeer verrassend! De kamers liggen zowel in het landhuis als in het koetshuis. De kamers in het landhuis hebben een rustieke en klassieke, romantische uitstraling, en hebben veelal een speelse en gedeeltelijk open badkamer met prachtig uitzicht over de beeldentuin. De kamers in het koetshuis zijn iets strakker. De kamers op de begane grond hebben een eigen terras, terwijl de kamers op de eerste etage prachtige authentieke houten balken hebben. De badkamer heeft een bad, toilet en een aparte douche.

Alle luxe kamers hebben televisie, minibar, radio, thee en koffiefaciliteiten, Wifi en een apart zitje. Alle kamers in ons hotel zijn niet roken.

Als u deze kamer nu online reserveert, ontvangt u 30% korting op het uitgebreide ontbijt buffet.

*Dit is een voorbeeld van een Luxe kamer in het Landhuis van Groot Warnsborn. Elke kamer is uniek, dus uw kamer kan iets afwijken van de video.