Junior Suite

Kamers van minimaal 35m2, alle kamers hebben iets unieks zoals een schaaktafel, een bedstee, whiskykast of uniek Frans balkon met prachtig uitzicht. Daarnaast een bad en aparte douche.

De Junior Suites liggen in het landhuis en koetshuis. De kamers in het landhuis hebben een eigentijdse uitstraling met zowel moderne als klassieke en romantische elementen. De kamers in het koetshuis beschikken over veel ruimte en licht en zijn iets “strakker” ingericht. De Junior Suites kamers zijn iets ruimer dan de Superior Rooms en hebben een oppervlakte van ca. 35m2.

Alle kamers hebben een leuke zithoek en hebben iets unieks! De ene kamer heeft een Frans balkon met prachtig uitzicht of een privé terras. Terwijl een andere kamer een bubbelbad of open haard heeft. Ook is er bijvoorbeeld een kamer met een bedstee!

De badkamer heeft een bad, toilet en een aparte douche. Alle Prestige kamers hebben televisie, minibar, radio, thee en koffiefaciliteiten en Wifi. Alle kamers in ons hotel zijn niet roken.

Als u deze kamer nu online reserveert, ontvangt u 30% korting op het uitgebreide ontbijt buffet.

*Dit is een voorbeeld van een Junior Suite in het landhuis van Groot Warnsborn. Elke kamers heeft unieke kenmerken, dus uw kamer kan iets afwijken van de video.