Met z'n tweetjes een romantisch weekendje weg

Romantisch weekendje weg

Ga er even lekker uit met z’n tweetjes, boek een romantisch weekendje weg en kom genieten op Landgoed Groot Warnsborn! Het hotel is omgeven door een sprookjesachtig bos van maar liefst 750 hectare, waar u heerlijke wandelingen en tochtjes met de fiets kunt maken. Daarnaast staat u binnen enkele minuten in de bruisende binnenstad van Arnhem of op de prachtige heide van de Veluwe.

  • Prachtige omgeving
  • Op slechts 5 minuten afstand van hartje centrum Arnhem
  • Romantisch dineren in één van de beste restaurants van Nederland
  • Speciale romantische arrangementen

Dineren

U kunt ook dineren in La Belle Source, ons eigen charmante en sfeervolle restaurant. Een intiem 4-gangen diner bij kaarslicht staat daar garant voor een betoverende avond. La Belle Source behoort tot één van de beste restaurants uit de wijde omtrek en staat dan ook niet voor niets in de top 500 van Beste Restaurants van Nederland. Kortom, de ideale gelegenheid om te genieten van hemelse gerechten. En van elkaar.

Romantisch arrangement

Om u helemaal te ontzorgen tijdens een romantisch weekendje weg, stelden we een speciaal tweedaags romantisch arrangement voor u samen. Dit arrangement omvat onder andere een romantisch diner in ons restaurant, een overnachting in een unieke kamer en een uitgebreid ontbijt met bubbels op bed. Bekijk het romantische arrangement of reserveer direct een kamer!

Boek Direct   Romantisch Arrangement

Hotel Landgoed Groot Warnsborn

Hotel Landgoed Groot Warnsborn kent een unieke locatie met prachtige natuur. Het ligt te midden van een magisch rijksmonumentaal bos en beschikt over indrukwekkende Engelse tuinen. De royale kamers hebben daarmee altijd een buitengewoon fraai uitzicht. Landgoed Groot Warnsborn geldt daardoor ook  als bijzondere trouwlocatie.

Wilt u uw geliefde trakteren op een romantisch weekendje weg in een eveneens romantisch hotel en omgeving? Kom kennismaken met Hotel Landgoed Groot Warnsborn, laat u helemaal in de watten leggen en laat de liefde weelderig teren. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden, boek het speciale romantische arrangement of bekijk en reserveer onze kamers.

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn