Met z'n tweetjes een romantisch weekendje weg

Romantisch weekendje weg met z’n tweeën?

Landgoed hotel groot Warnsborn biedt een prachtige locatie om met z’n tweetjes maximaal te genieten van een romantisch weekendje weg. Samen overnachten in een hotel omgeven door 750 ha. rijksmonumentaalbos. Onze locatie biedt vele mogelijkheden om een romantisch weekendje weg compleet te maken.

  • Prachtige omgeving
  • Op slechts 5 minuten afstand van hartje centrum Arnhem
  • Romantisch dineren in één van de beste restaurants van Nederland
  • Speciale romantische arrangementen

Romantisch weekend met een romantische diner.

Een heerlijk romantisch weekendje weg met maximale rust en ontspanning? Landgoed hotel groot Warnsborn biedt diverse romantische arrangementen in een prachtige omgeving. Bij een romantisch weekendje weg mag natuurlijk niet een romantische diner ontbreken. Wist u dat onze restaurant in de top 500 staat van “De Beste Restaurants Van Nederland”? Dat is niet zonder reden. Dineren bij een romantisch kaarslicht en in een prachtige omgeving. Op die manier is uw romantisch weekendje weg helemaal compleet.

Romantische wandeling of fietstocht!

De prachtige omgeving van landgoed hotel groot Warnsborn biedt niet alleen de omgeving voor rust en ontspanning maar geeft ook de mogelijkheid om met een romantisch weekendje weg leuke activiteiten te ondernemen. Met z’n tweetjes een wandelroute uitstippelen? Dat is mogelijk. Of met z’n tweetjes een fietstocht door de prachtige omgeving? Alles is mogelijk.

Boek uw romantisch weekendje weg

U wilt samen met uw partner romantisch overnachten in een hotel met een prachtige omgeving? Zelf een kamer reserveren of gaat u liever voor het speciaal geselecteerde romantische arrangement. Hoe dan ook, u bent gegarandeerd van een romantisch weekendje weg vol ontspanning, rust en romantiek! Het speciaal geselecteerde romantisch arrangement bestaat uit het volgende:

  • Speciaal welkomstpakket op uw kamer
  • Een romantisch 4 gangen diner bij kaarslicht
  • Bubbels op bed inbegrepen
  • Uitgebreid romantisch ontbijt

Wacht niet langer en boek een romantisch weekendje weg voor u en uw partner!

Boek Direct   Romantisch Arrangement

 

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Super heerlijk gegeten

Super heerlijk gegeten 2 dagen en genoten van het culinair arrangement, heerlijk overnachten in een geweldige ambiance!

- Frans en Nellie Everaerts , 1 juni 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn