Suite met Jacuzzi op de Veluwe

Op zoek naar een suite met jacuzzi? In een prachtig rijksmonumentaal bos op de Arnhemse Veluwe vindt u Landgoed Hotel Groot Warnsborn. Het hotel is gelegen in een zeer bosrijke omgeving, maar toch slechts 5 minuten van het centrum van Arnhem. maar ook de verdere omgeving biedt vele mogelijkheden. Zo liggen Burger’s Zoo en het openluchtmuseum om de hoek. Op zoek naar moderne kunst? Breng dan een bezoek aan het Kröller Müller museum. Landgoed Hotel Groot Warnsbron ligt op een ideale plek wanneer u op zoek bent naar rust, ontspanning en natuur, maar wanneer u de drukte op wilt zoeken kan dat ook! Om tot een optimale ontspanning te komen hebben wij een suite met jacuzzi.

 

Bekijk alle kamers   Bekijk beschikbaarheid

Bruidssuite met Jacuzzi

Suite met Jacuzzi Een suite met jacuzzi vindt u bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn in de vorm van een Bruidssuite. In onze bruidssuite bent u nu voorzien van alle luxe die Landgoed Hotel Groot Warnsborn te bieden heeft en meer! De bruidssuite heeft een Fprivé jacuzzi en is een perfecte suite voor na uw huwelijksfeest! Oranjerie Groot Warnsborn is een officiële trouwlocatie en zal, mede door de omgeving perfect zijn voor een trouwerij!

La Belle Source

Suite met Jacuzzi Een Suite met Jacuzzi is natuurlijk het allerleukst wanneer u net culinair en heerlijk hebt gedineerd! Bij het bijbehorende restaurant La Belle Source kunt u voortreffelijk dineren, waarbij u kunt genieten van de verste streek- en seizoensproducten. Onder leiding van Chefkok Luuk van Rennes kunt u de lekkerste gerechten proberen! Restaurant La Belle Source behoort tot één van de beste 500 restaurants van Nederland, én heeft 2 rode bestekjes in de Michelin gids.

 

Benieuwd naar een bruidssuite met jacuzzi?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Landgoed Hotel Groot Warnsborn of wilt u direct een suite met jacuzzi boeken?

Bekijk hieronder het aanbod van alle kamers en reserveer uw kamer zeer éénvoudig online!

Bekijk alle kamers   Bekijk beschikbaarheid

9,5Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed.

  Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed. Wat een omgeving ! Wat een ontvangst ! Wat een heerlijke kamer met wondermooi uitzicht ! De perfecte plek om intens te genieten. Wij komen terug als de Veluwe paars kleurt.

- Nico en An , 5 mei 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn