Suite met Jacuzzi

In een prachtig rijksmonumentaal bos op de Arnhemse Veluwe vindt u Landgoed Hotel Groot Warnsborn. Het hotel is gelegen in een zeer bosrijke omgeving, maar toch slechts 5 minuten van het centrum van Arnhem. Landgoed Hotel Groot Warnsbron ligt op een ideale plek wanneer u op zoek bent naar rust, ontspanning en natuur, maar wanneer u de drukte op wilt zoeken kan dat ook! Om tot een optimale ontspanning te komen hebben wij een suite met jacuzzi.

Bekijk alle kamers   Bekijk beschikbaarheid

Bruidssuite met Jacuzzi

Suite met Jacuzzi Een ssuite met jacuzzi vindt u bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn in de vorm van een Bruidssuite. In onze bruidssuite bent nu voorzien van alle luxe die Landgoed Hotel Groot Warnsborn te bieden heeft en meer! De bruidssuite heeft een privé jacuzzi en is een perfecte suite voor na uw huwelijksfeest! Oranjerie Groot Warnsborn is een officiële trouwlocatie en zal, mede door de omgeving perfect zijn voor een trouwerij!

La Belle Source

Suite met Jacuzzi Een Suite met Jacuzzi is natuurlijk het allerleukst wanneer u net culinair en heerlijk hebt gedineerd! Bij het bijbehorende restaurant La Belle Source kunt u voortreffelijk dineren, waarbij u kunt genieten van de verste streek- en seizoensproducten. Onder leiding van Chefkok Luuk van Rennes kunt u de lekkerste gerechten proberen! Restaurant La Belle Source behoort tot één van de beste 500 restaurants van Nederland, én heeft 2 rode bestekjes in de Michelin gids.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar Landgoed Hotel Groot Warnsborn of wilt u direct een Suite met Jacuzzi boeken? Bekijk hieronder het aanbod van alle kamers en reserveer uw kamer zeer éénvoudig online!

Bekijk alle kamers   Bekijk beschikbaarheid

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

wat een sprookjesachtig landgoed

Wij waren in februari al eens op Groot Warnsborn en ik werd op mijn verjaardag, 12 februari, wakker in een witte besneeuwde wereld, wat een sprookjesachtig landgoed en zeker als het vol met sneeuw ligt. Wij hadden toen zo heerlijk gedineerd en geslapen daar dat wij afgelopen weekend, september, samen met onze beste vrienden uit Breda zijn geweest, voor diner en overnachting, ook zij vonden het geweldig, met de kerst komen we weer!

- Sissie van Zwieten en Ruud Hartsuiker , 25 september 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn