Suite met Jacuzzi

In een prachtig rijksmonumentaal bos op de Arnhemse Veluwe vindt u Landgoed Hotel Groot Warnsborn. Het hotel is gelegen in een zeer bosrijke omgeving, maar toch slechts 5 minuten van het centrum van Arnhem. Landgoed Hotel Groot Warnsbron ligt op een ideale plek wanneer u op zoek bent naar rust, ontspanning en natuur, maar wanneer u de drukte op wilt zoeken kan dat ook!

Bekijk alle kamers   Bekijk beschikbaarheid

Bruidssuite met Jacuzzi

Suite met Jacuzzi Een suite met jacuzzi vindt u bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn in de vorm van een Bruidssuite. In onze bruidssuite bent nu voorzien van alle luxe die Landgoed Hotel Groot Warnsborn te bieden heeft en meer! De bruidssuite heeft een privé jacuzzi en is een perfecte suite voor na uw huwelijksfeest! Oranjerie Groot Warnsborn is een officiële trouwlocatie en zal, mede door de omgeving perfect zijn voor een trouwerij!

La Belle Source

Suite met Jacuzzi Een Suite met Jacuzzi is natuurlijk het allerleukst wanneer u net culinair en heerlijk hebt gedineerd! Bij het bijbehorende restaurant La Belle Source kunt u voortreffelijk dineren, waarbij u kunt genieten van de verste streek- en seizoensproducten. Onder leiding van Chefkok Maarten Meijst kunt u de lekkerste gerechten proberen! Restaurant La Belle Source behoort tot één van de beste 500 restaurants van Nederland, én heeft 2 rode bestekjes in de Michelin gids.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar Landgoed Hotel Groot Warnsborn of wilt u direct een Suite met Jacuzzi boeken? Bekijk hieronder het aanbod van alle kamers en reserveer uw kamer zeer éénvoudig online!

Bekijk alle kamers   Bekijk beschikbaarheid

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement

Wij hebben enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement. Een geweldig warm welkom en verblijf en een geweldig feest!

- Fam van der Ven, 14 januari 2016

Meer reviews Schrijf een review

2
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn