Wij gaan in januari verbouwen! Hierdoor zijn we een tijdje dicht

Wij gaan verbouwen! Onze lounge / restaurant gaan wij in januari volledig restylen. Hierdoor zijn wij in deze maand een tijdje gesloten, houd hier dus rekening mee wanneer je Groot Warsnborn wil bezoek! Hieronder is te zien welke dagen ons hotel / restaurant en de oranjerie gesloten zijn.

 

  • Vanaf 1 januari tot en met 15 januari 2020 gaan wij onze Lounge / Restaurant volledig restylen. Ons hotel/restaurant en de oranjerie zijn deze dagen gesloten.

 

  • Vanaf 16 januari tot en met 23 januari 2020 zijn wij weer geopend voor hotelovernachtingen en vergaderingen. Verder zullen wij de lunch en/of diner serveren in de Oranjerie (op basis van reservering)

 

  • Op 24 januari 2020 zijn wij weer geopend met ons geheel vernieuwde restaurant: La Belle Source en Bar Brasserie de Bron en hopen wij u weer te mogen verwelkomen

 

Uiteraard zijn wij telefonisch en via de mail gewoon bereikbaar. Mocht je dus vragen hebben kunt u gewoon contact met ons opnemen! Benieuwd wat we gaan doen? Hieronder vast een kleine impressie.

 

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Een aanrader dit hotel!

Op uitnodiging van mijn zoon en schoondochter een overnachting gehad in een prachtige suite. ‘s Avonds genoten van een uitmuntend diner dat geserveerd werd door een zeer kundige en vriendelijke ober. Ook het andere personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader dit hotel!
Met vriendelijke groet.
Anne-Mieke van de Ven

- Anne-Mieke van de Ven , 2 januari 2018

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn