Wij gaan in januari verbouwen! Hierdoor zijn we een tijdje dicht

Wij gaan verbouwen! Onze lounge / restaurant gaan wij in januari volledig restylen. Hierdoor zijn wij in deze maand een tijdje gesloten, houd hier dus rekening mee wanneer je Groot Warsnborn wil bezoek! Hieronder is te zien welke dagen ons hotel / restaurant en de oranjerie gesloten zijn.

 

  • Vanaf 1 januari tot en met 15 januari 2020 gaan wij onze Lounge / Restaurant volledig restylen. Ons hotel/restaurant en de oranjerie zijn deze dagen gesloten.

 

  • Vanaf 16 januari tot en met 23 januari 2020 zijn wij weer geopend voor hotelovernachtingen en vergaderingen. Verder zullen wij de lunch en/of diner serveren in de Oranjerie (op basis van reservering)

 

  • Op 24 januari 2020 zijn wij weer geopend met ons geheel vernieuwde restaurant: La Belle Source en Bar Brasserie de Bron en hopen wij u weer te mogen verwelkomen

 

Uiteraard zijn wij telefonisch en via de mail gewoon bereikbaar. Mocht je dus vragen hebben kunt u gewoon contact met ons opnemen! Benieuwd wat we gaan doen? Hieronder vast een kleine impressie.

 

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Complimenten voor het fantastische oud en nieuw feest!

Complimenten voor het fantastische oud en nieuw feest!!!!!! Echt helemaal top!!!!!
Ook het diner en de overnachting en ontbijt waren super! Heel gastvrij team van erg vriendelijke en professionele mensen. Dank jullie wel!!!!!!

- Diana, 2 januari 2016

Meer reviews Schrijf een review

8
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn