Unieke vergaderlocatie op de veluwe

Voor de perfecte vergaderlocatie Veluwe moet u bij Landgoed Groot Warnsborn zijn. Bij ons kunt u in een oase van rust vergaderen op het allermooiste plekje van de Veluwe. Ons Landgoed ligt midden in de bossen, is omgeven door prachtige Engelse terrastuinen en bevindt zich om minder dan 5 minuten van de binnenstad van Arnhem.

Vergaderlocatie Veluwe: de vergaderzalen

Niet alleen de ligging maakt ons Landgoed de ideale vergaderlocatie Veluwe. Wij beschikken over 6 zeer fraai ingerichte vergaderzalen voor groepen van 2 tot en met 125 personen. Elke zaal heeft een privé terras of privé balkon. Onze vergaderlocatie Veluwe heeft dus voor elk gezelschap een geschikte zaal.

“Groot Warnsborn is de ideale vergaderlocatie op de Veluwe. De rustige ligging en prachtige vergaderzalen zorgen ervoor dat je in alle rust kunt vergaderen.” dhr. L. Groenink

Vergaderarrangementen

Onze vergaderlocatie Veluwe biedt verschillende vergaderarrangementen aan. We hebben een 24-uurs en 32 uurs arrangement. Uiteraard kunnen wij ook een arrangement samenstellen geheel naar uw wensen.

Vergaderlocatie Veluwe met alles erop en eraan

Op onze vergaderlocatie op de Veluwe kunt u geheel onbezorgd vergaderen. Al onze zalen van zijn alle gemakken en faciliteiten voorzien. Onze vergaderlocatie beschikt onder andere over:

  • alle audiovisuele communicatie middelen;
  • waar nodig, secretariële ondersteuning;
  • eigen privé terras of privé balkon;
  • de mogelijkheid om uitgebreid te dineren of lunchen.

Wilt u meer weten over Landgoed Groot Warnsborn als vergaderlocatie Veluwe? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om al uw vragen over deze prachtige vergaderlocatie op de Veluwe te beantwoorden.

Vraag een offerte aan   Neem contact met ons op

 

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Op de dag zelf hebben wij nergens aan hoeven denken

Op 17-04-2015 zijn wij getrouwd op de locatie Groot Warnsborn. Van te voren hadden we uitgebreid de dag doorgenomen met Feyoena en Niels en alles werd uitstekend geregeld.
Op de dag van onze ondertrouw zijn we alvast even gaan voorproeven in het restaurant van Groot Warnsborn en daar kregen we heerlijke gerechten voorgeschoteld. Op de dag zelf hebben wij nergens aan hoeven denken. Het zag er prachtig uit en hebben heerlijk gegeten. Op ons feest ’s avonds werd er geregeld drinken uitgeserveerd en waren er veel en erg lekkere hapjes.

En na ons feest met alle daggasten kunnen slapen in het koetshuis om samen ’s ochtends heerlijk te ontbijten.
Echt een aanrader.

- Rutger en Rieke, 2 juli 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn