Activiteiten op Groot Warnsborn

Bent u opzoek naar een activiteit voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, teamuitje, familiefeest of wilt u door middel van teambuilding uw team dichter bij elkaar brengen. Op Landgoed Groot Warnsborn organiseren we een grote verscheidenheid aan activiteiten. Hieronder vind u een kleine greep uit de activiteiten die wij onder andere organiseren. Wilt u meer informatie, dan kunt uw altijd contact met ons opnemen.

Workshop: Koken in de Natuur

Wat dacht u van wilde kruiden en groenten zoeken, zelf een vuur maken, soep koken in een driepoot boven open vuur en zelf brood bakken? Dit is een mooie buitenactiviteit voor groepen die écht iets anders willen.

Workshop: Wijn & Spijs / Bier & Spijs

Op informele en leuke wijze wordt u meegenomen in de wereld van wijn en spijs en o.a. worden de volgende vragen beantwoord: Waarom vinden wij wijnen of spijzen wel of niet lekker? Waarom proef ik zo en mijn buurman? Wat proef ik eigenlijk en waarom proef ik het op die manier? Waarom past de ene witte wijn wel bij een gerecht en de andere niet?

Workshop: ‘Hoe heurt het eigenlijk?’

Wat zijn nu de officiële regels als het gaat om tafelmanieren? Wat zijn de verschillende gebruiken in het buitenland op gebied van etiquette? Butler Laurens geeft u antwoord op deze vragen tijdens een leuke en interessante workshop.

Whisky Wandeling

Uitermate geschikt voor iedereen die met zijn/haar club, werk, vaste klanten of vriendengroep een leerzame maar vooral ontspannende en leuke avond wil beleven. (direct in of bij het hotel)

Klootschieten

Een spel met een houten bal dat gewonnen wordt door de persoon (of groep) die in het minst aantal worpen het geplande traject aflegt. De activiteit duurt ongeveer 2 uur en het is mogelijk om voor een bolderkar met “versnaperingen” te zorgen. (Direct vanuit het hotel). Eventueel ook met begeleiding mogelijk)

Fietsen/ Mountainbiken

Recreatief of sportief op een fiets volgens vaste routes of op ongebaande paden. Wij hebben diverse routes direct vanuit het hotel en uiteraard fietsen voor u ter beschikking. (Direct vanuit het hotel)

Golfclinic of Pitch & Putt

Drie golfbanen in de directe omgeving en een prachtige Pitch & Putt baan op 3 km afstand bieden u vele mogelijkheden om te putten, chippen, etc.

Paarden fluisteren

Lukt het u om deze prachtige dieren “de baas” te worden. Beschikt u over voldoende leiderschap en aura om de paarden te laten draven. Bent u een “boeier” of bent u een “binder”. Dit zijn onderwerpen die aan bod komen bij dit unieke evenement. Direct vanuit het hotel.

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er natuurlijk nog talloze andere activiteiten zoals:

• Schildersessie, bloemschikken, sieraden maken, hoeden maken, trommelsessie

• Bezoek Nederlands Openlucht museum, Kröller Müller museum, Burgers’ Zoo, Park Hoge Veluwe, etc.

• Beauty & Sauna arrangement i.s.m. Thermen Bussloo, gezichtsgymnastiek,

• Handboogschieten, kruisboog schieten, laser – kleiduiven schieten, schermen, Tai Chi

• Ringsteken (met Friese paarden en marathonwagens)

• Classic Car Rally

• Stadswandeling (langs de kelders van Arnhem, Eusebiustoren, “de Brug”, etc)

Vraag meer informatie aan   Vraag direct een offerte aan

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Onze bruiloft in en om Oranjerie Groot Warnsborn was in n woord fantastisch!

Onze bruiloft in en om Oranjerie Groot Warnsborn was in n woord fantastisch!

***** (5 sterren!)
Sfeervolle en stijlvolle locatie, de prachtige tuin volop in bloei, alle feestelijkheden op n plek, fotoreportage in tuin en bos, persoonlijke benadering, gastvrij en vriendelijk personeel, heerlijk diner inclusief bijpassende wijnen, verfijnde hapjes, overnachten op het landgoed en dit alles voortreffelijk voorbereid en uitgevoerd door Niels, Feyoena en collega’s. Dank jullie wel!

Hubert & Nienke

- Hubert & Nienke, 29 juli 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn