Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Activiteiten

Bent u opzoek naar een activiteit voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, teamuitje, familiefeest of wilt u door middel van teambuilding uw team dichter bij elkaar brengen. Op Landgoed Groot Warnsborn organiseren we een grote verscheidenheid aan activiteiten. Hieronder vind u een kleine greep uit de activiteiten die wij onder andere organiseren. Wilt u meer informatie, dan kunt uw altijd contact met ons opnemen.

 

Paarden fluisteren

Lukt het u om deze prachtige dieren “de baas” te worden. Beschikt u over voldoende leiderschap en aura om de paarden te laten draven. Bent u een “boeier” of bent u een “binder”. Dit zijn onderwerpen die aan bod komen bij dit unieke evenement. Direct vanuit het hotel.

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er natuurlijk nog talloze andere activiteiten zoals:

 • Schildersessie, bloemschikken, sieraden maken, hoeden maken, trommelsessie
 • Bezoek Nederlands Openlucht museum, Kröller Müller museum, Burgers’ Zoo, Park Hoge Veluwe, etc.
 • Beauty & Sauna arrangement i.s.m. Thermen Bussloo, gezichtsgymnastiek,
 • Handboogschieten, kruisboog schieten, laser – kleiduiven schieten, schermen, Tai Chi
 • Ringsteken (met Friese paarden en marathonwagens)
 • Classic Car Rally
 • Stadswandeling (langs de kelders van Arnhem, Eusebiustoren, “de Brug”, etc)
Informatie

Activiteiten op Groot Warnsborn

Workshop: Koken in de Natuur

Wat dacht u van wilde kruiden en groenten zoeken, zelf een vuur maken, soep koken in een driepoot boven open vuur en zelf brood bakken? Dit is een mooie buitenactiviteit voor groepen die écht iets anders willen.

Workshop: Wijn & Spijs / Bier & Spijs

Op informele en leuke wijze wordt u meegenomen in de wereld van wijn en spijs en o.a. worden de volgende vragen beantwoord: Waarom vinden wij wijnen of spijzen wel of niet lekker? Waarom proef ik zo en mijn buurman? Wat proef ik eigenlijk en waarom proef ik het op die manier? Waarom past de ene witte wijn wel bij een gerecht en de andere niet?

Workshop: ‘Hoe heurt het eigenlijk?’

Wat zijn nu de officiële regels als het gaat om tafelmanieren? Wat zijn de verschillende gebruiken in het buitenland op gebied van etiquette? Butler Laurens geeft u antwoord op deze vragen tijdens een leuke en interessante workshop.

 • teamuitje-arnhem-groot-warnsborn
 • personeelsuitje-veluwe
 • bedrijfsuitje-veluwe-groot-warnsborn
 • teambuilding-groot-warnsborn
 • teambuilding-groot-warnsborn
 • teambuilding-groot-warnsborn
 • teambuilding-groot-warnsborn
/ 7

Whisky Wandeling

Uitermate geschikt voor iedereen die met zijn/haar club, werk, vaste klanten of vriendengroep een leerzame maar vooral ontspannende en leuke avond wil beleven. (direct in of bij het hotel)

Klootschieten

Een spel met een houten bal dat gewonnen wordt door de persoon (of groep) die in het minst aantal worpen het geplande traject aflegt. De activiteit duurt ongeveer 2 uur en het is mogelijk om voor een bolderkar met “versnaperingen” te zorgen. (Direct vanuit het hotel). Eventueel ook met begeleiding mogelijk)

Fietsen/ Mountainbiken

Recreatief of sportief op een fiets volgens vaste routes of op ongebaande paden. Wij hebben diverse routes direct vanuit het hotel en uiteraard fietsen voor u ter beschikking. (Direct vanuit het hotel)

Golfclinic of Pitch & Putt

Drie golfbanen in de directe omgeving en een prachtige Pitch & Putt baan op 3 km afstand bieden u vele mogelijkheden om te putten, chippen, etc.

Offerte aanvragen

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen