Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Huwelijksreceptie
in Arnhem

Ster Groot Warnsborn Exclusief
cocktail-glass Luxe wijn
iconmonstr-favorite-3-240 Liefdevol
/ 6

Landgoed

Op zoek naar een perfecte locatie voor uw huwelijksreceptie? De Oranjerie staat met haar prachtige Engelse terrassentuinen exclusief tot uw beschikking.

Maak een afspraak

Huwelijksreceptie

Feestelijk wordt de Champagne gesabreerd, waarna de bruidstaart kan worden aangesneden. Daarna heerlijk borrelen in de tuin en natuurlijk schitterende foto’s maken. Het kan allemaal op ons Landgoed!

Op zoek naar een perfecte locatie voor uw huwelijksreceptie? De Oranjerie staat met haar prachtige Engelse terrassentuinen exclusief tot uw beschikking. Feestelijk wordt de Champagne gesabreerd, waarna de bruidstaart kan worden aangesneden. Daarna heerlijk borrelen in de tuin en natuurlijk schitterende foto’s maken. Het kan allemaal op ons Landgoed!

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan ons fotoboek. Hier vindt u een prachtig overzicht van hoe een huwelijksreceptie er bij Landgoed Groot Warnsborn uit zou kunnen zien. Voor overige informatie kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen. Bekijk ook onze positieve recensies op Tripadvisor.

Een prijsindicatie of offerte aanvragen kan ook. Jante neemt dan zo snel mogelijk contact met jullie op.

  • high tea arnhem
/ 9

Beoordelingen van onze gasten

Wouter en Marijke Slob-Heemstra

4/5

Koninklijk Genieten!

Wij kregen van onze kinderen een romantisch arrangement cadeau. Het was van aankomst tot vertrek fantastisch. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prachtige suite, heerlijke diners en dat alles in een prachtige omgeving. Het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Alle beoordelingen

Huwelijk bij Groot Warnsborn