Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Hotel in de omgeving van Arnhem?

Wij staan voor u klaar

Indien u op zoek bent naar een luxe hotel in de werkelijke prachtige omgeving van Arnhem bent u bij Hotel Groot Warnsborn aan het juiste adres. Wij bieden diverse kamers welke volledig zijn ingericht om u compleet te ontzorgen. Nieuwsgierig geworden naar welke type kamers u kunt reserveren? Neem hier een kijkje. In combinatie met onze kamers hebben wij ook diverse arrangementen in de aanbieding. Voor een bijzondere overnachting ga je naar Groot Warnsborn!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een Oud & Nieuw-arrangement, inclusief 3-gangen diner en een echt New Years Eve feest! Zoekt u dus naar een hotel in omgeving Arnhem om het jaar in stijl af te sluiten, boek dan nu direct dit arrangement. Een heerlijke nacht bij ons Hotel op de Veluwe. Uiteraard is dit slechts een greep uit als aanbod aan arrangementen. Hieronder vindt u een overzicht van alle arrangementen in ons hotel.

Arrangementen

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Marlinda

5/5

Heerlijk ontspannend!

De entree met oprijlaan is prachtig en voorspelde al veel goeds. We werden vervolgens hartelijk ontvangen en de kamer was een grote verrassing. Sfeervol, ruim en met een geweldig uitzicht op de achtertuin en het bos. We hebben genoten van de rust en de ruimte en liepen zo het bos in voor een heerlijke wandeling.

Alle beoordelingen