Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Hotel in de omgeving van Arnhem?

Wij staan voor u klaar

Indien u op zoek bent naar een luxe hotel in de werkelijke prachtige omgeving van Arnhem bent u bij Hotel Groot Warnsborn aan het juiste adres. Wij bieden diverse kamers welke volledig zijn ingericht om u compleet te ontzorgen. Nieuwsgierig geworden naar welke type kamers u kunt reserveren? Neem hier een kijkje. In combinatie met onze kamers hebben wij ook diverse arrangementen in de aanbieding. Voor een bijzondere overnachting ga je naar Groot Warnsborn!

Overnachting tijdens de Corona: 

I.v.m. de huidige situatie mag u nog steeds heerlijk bij ons komen overnachten. Wel zal het diner en het ontbijt in uw kamer plaatsvinden aan een mooi gedekte tafel!  Wij zorgen dat op uw kamer, of op een andere kamer (afhankelijk van de grootte van uw kamer) voor u een tafel netjes gedekt is. Waarbij u heerlijk kunt genieten van een 3 of 4 gangen diner. Wij leveren tot aan de deur, u pakt het zelf van de trolley af en kunt heerlijk met uw partner genieten van toch een luxe diner. Na ca 20 minuten (in overleg) zullen wij de volgende gang brengen, en het gebruikte servies komen ophalen.

Ook voor het ontbijt zorgen wij voor een ruime keuze die tot aan uw deur geleverd word. Heerlijk even weg van uw thuis en toch genieten van al het luxe van een hotel overnachting! Met heerlijk een uitgebreid diner en ontbijt. Reserveer uw kamer!

 

Wij hebben verschillende mooie Arrangementen voor u samengesteld. I.v.m. Covid is ons Restaurant en Brasserie gesloten! 
Zoals het Gastronomisch Arrangement, heerlijk genieten van de rust en natuur om ons Landgoed. Krijg gratis wandel of fiets routes mee en bewonder het prachtige veluwe.  Kom tot rust in uw kamer en geniet ‘savonds van een heerlijk 8-gangen diner in ons A-la-cart Restaurant La Belle Source.

Hieronder vindt u een overzicht van alle arrangementen in ons hotel.

 

 

Arrangementen

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen