Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Bar de Bron

Huisgemaakte cocktails
Geniet van de ambiance
Amuse en borrel
/ 4

Bar de Bron

Kom heerlijk genieten van onze 12 meter lange bar. Er worden heerlijke cocktails gemaakt. Tevens hebben we 3 eigen Groot Warnsborn Gins. Voor ieder wat wils.

Reserveer is mogelijk telefonisch (+31) 026 44 55 751 of via onze mail info@grootwarnsborn.nl i.v.m. COVID-19!

Reserveer direct

Genieten van een heerlijke Cocktail

Bar de Bron

Sinds de verbouwing afgelopen Januari hebben we een fantastische Bar. Hier kunt u genieten van een heerlijke huisgemaakte cocktail.

Heerlijk starten aan de bar met het aperitief voordat u gaat dineren of juist wanner u een heerlijk afzakkertje neemt na het diner. Bekijk ook onze positieve reviews op Tripadvisor

/ 4

Hieronder vind u onze Cocktail kaart en onze borrel kaart.

Beoordelingen van onze gasten

Wouter en Marijke Slob-Heemstra

4/5

Koninklijk Genieten!

Wij kregen van onze kinderen een romantisch arrangement cadeau. Het was van aankomst tot vertrek fantastisch. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prachtige suite, heerlijke diners en dat alles in een prachtige omgeving. Het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Alle beoordelingen

Bekijk meer kamers