Reserveer uw overnachting

Vergaderen op Groot Warnsborn

Vergaderen voor groepen van 2 tot 125 personen.

Vergaderen in alle rust

Stijlvol en ontspannen vergaderen

Landgoed Groot Warnsborn is de ideale plek om luxe en ontspannen te vergaderen in Arnhem. Groot Warnsborn beschikt over 6 verschillende vergaderzalen, geschikt voor groepen van 2 tot 125 personen.

Bent u opzoek naar een rustige locatie voor uw congres, training of bedrijfsevenement? Landgoed Groot Warnsborn verwelkomt u graag in haar prachtige zalen.

Bekijk hier alle zalen

Onze meest geboekte zalen

Vergaderen Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn | boardrooms

Boardrooms

In onze twee luxe boardrooms met een oppervlakte van 40 m2, kunt u met een klein gezelschap tot acht personen vergaderen of brainstormen.

Vergaderen

Oranjerie

Exclusieve locatie voor conferenties, presentaties en recepties

Vergaderen Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn | vergaderzaal

De Vijverbergh

Deze zaal heeft een oppervlakte van 95 m2 en ligt in het landhuis. De Vijverbergh heeft 3 openslaande deuren naar een groot privé terras. 

Het Hoge en Lage erf

The Hoge and Lage erf at Estate Groot Warnsborn. Meeting venues in Arnhem with plenty of daylight and a private terrace.

Vraag een offerte aan

Stijlvol vergaderen

Uitgebreide faciliteiten

Al onze zalen zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Van een eigen bar tot en met alle audiovisuele (communicatie) middelen. Onze zalen zijn voorzien van alles wat u nodig heeft. Heeft u secretariële ondersteuning nodig? Ook dat verzorgen wij graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uniek is dat alle vergaderruimtes een eigen privé terras hebben en dat de twee boardrooms beschikken over een eigen privé balkon.

Meer informatie

Vergaderonderbrekingen

De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Om uw vergaderingen te onderbreken bieden wij een aantal sportieve en culinaire activiteiten aan die de teamspirit positief beïnvloeden. Wat dacht u van klootschieten of een heerlijke fiets- of wandeltocht over ons uitgestrekte Landgoed?

Volgt u liever een wijn - spijs of bier - spijs workshop onder begeleiding van onze Meestergastheer Lammert de Vries? Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Meer informatie

25 November

Helaas zijn wij morgen 25 november tussen 15.30 en 19.00 exclusief gereserveerd voor onze gasten en reserveringen. Daarvoor en daarna bent u natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie of een lekkere salade.

Lees verder »

Whisky wandeling

landgoed Grootwarnsborn omgeving

Na het succes van 2015 wordt ook dit jaar een Whisky wandeling georganiseerd! De Whisky wandeling is inclusief een 3-gangen lunch bereid met diverse whisky en bijpassende whisky's zullen geserveerd worden. Reserveer op tijd.

Lees verder »

Open trouwlocatie route

Het is weer zover!

Lees verder »