Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Vergaderen in Arnhem, Groot Warnsborn

Landgoed Groot Warnsborn is de ideale plek om luxe en ontspannen te vergaderen in Arnhem. Groot Warnsborn beschikt over 6 verschillende vergaderzalen, geschikt voor groepen van 2 tot 125 personen.

Bent u opzoek naar een rustige locatie voor uw congres, training of bedrijfsevenement? Landgoed Groot Warnsborn is goed bereikbaar verwelkomt u graag in haar prachtige zalen.

Alle zalen

Uitgebreide faciliteiten

Al onze zalen zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Van een eigen bar tot en met alle audiovisuele (communicatie) middelen. Onze zalen zijn voorzien van alles wat u nodig heeft. Heeft u secretariële ondersteuning nodig? Ook dat verzorgen wij graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uniek is dat alle vergaderruimtes een eigen privé terras hebben en dat de twee boardrooms beschikken over een eigen privé balkon.

Alle zalen Middel 1
  • Vergaderlocatie Arnhem
  • Vergaderlocatie in Arnhem
  • teambuilding-groot-warnsborn
  • Landgoed Groot Warnsborn
  • Groot Warnsborn
/ 5

Vergaderonderbrekingen

De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Om uw vergaderingen te onderbreken bieden wij een aantal sportieve en culinaire activiteiten aan die de teamspirit positief beïnvloeden. Wat dacht u van klootschieten of een heerlijke fiets- of wandeltocht over ons uitgestrekte Landgoed?

Volgt u liever een wijn – spijs of bier – spijs workshop onder begeleiding van onze Meestergastheer Lammert de Vries? Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

 

Meer informatie

Onze meest geboekte zalen