Reserveer uw overnachting

Vergaderen op Groot Warnsborn

Vergaderen voor groepen van 2 tot 125 personen.

Vergaderen in alle rust

Stijlvol en ontspannen vergaderen

Landgoed Groot Warnsborn is de ideale plek om luxe en ontspannen te vergaderen in Arnhem. Groot Warnsborn beschikt over 6 verschillende vergaderzalen, geschikt voor groepen van 2 tot 125 personen.

Bent u opzoek naar een rustige locatie voor uw congres, training of bedrijfsevenement? Landgoed Groot Warnsborn verwelkomt u graag in haar prachtige zalen.

familie de vries

Bekijk hier alle zalen

Onze meest geboekte zalen

Vergaderen Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn | boardrooms

Boardrooms

In onze twee luxe boardrooms met een oppervlakte van 40 m2, kunt u met een klein gezelschap tot acht personen vergaderen of brainstormen.

Vergaderen

Oranjerie

Exclusieve locatie voor conferenties, presentaties en recepties

vijverberg

De Vijverbergh

Deze zaal heeft een oppervlakte van 95 m2 en ligt in het landhuis. De Vijverbergh heeft 3 openslaande deuren naar een groot privé terras. 

hoge erf diner ovaal

Het Hoge en Lage erf

The Hoge and Lage erf at Estate Groot Warnsborn. Meeting venues in Arnhem with plenty of daylight and a private terrace.

Vraag een offerte aan

Stijlvol vergaderen

Uitgebreide faciliteiten

Al onze zalen zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Van een eigen bar tot en met alle audiovisuele (communicatie) middelen. Onze zalen zijn voorzien van alles wat u nodig heeft. Heeft u secretariële ondersteuning nodig? Ook dat verzorgen wij graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uniek is dat alle vergaderruimtes een eigen privé terras hebben en dat de twee boardrooms beschikken over een eigen privé balkon.

Meer informatie

Vergaderonderbrekingen

De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Om uw vergaderingen te onderbreken bieden wij een aantal sportieve en culinaire activiteiten aan die de teamspirit positief beïnvloeden. Wat dacht u van klootschieten of een heerlijke fiets- of wandeltocht over ons uitgestrekte Landgoed?

Volgt u liever een wijn - spijs of bier - spijs workshop onder begeleiding van onze Meestergastheer Lammert de Vries? Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Meer informatie

Herfst op Groot Warnsborn

omgeving arnhem herfstspecial

Herfst op Groot Warnsborn.

Lees verder »

De nieuwe oogst is binnen

Ook dit jaar hebben we met man en macht gewerkt om de druiven op tijd binnen te krijgen. Wij zijn erg blij met de oogst en willen jullie graag de nieuwe jaargang vanaf 2020 laten proeven.

Lees verder »

Winnaar Heel Arnhem Bakt

Heerlijk gebak in het hotel!

Lees verder »