Heerlijk met familie of vrienden genieten van een High Tea in Arnhem

U geniet niet alleen van de High Tea in Arnhem maar ook van de fantastische ambiance van een Landhuis die daar bij hoort! Landgoed Groot Warnsborn ligt midden op de prachtige Veluwe waar u lekker kunt wandelen en fietsen. Daarnaast bent u binnen enkele minuten in het hartje van Arnhem. Waar u een dagje lekker kan gaan ronddwalen en de mooie historische straatjes in kan lopen. Een High Tea in Arnhem staat voor echte kwaliteit.

High Tea in Arnhem bij Groot Warnsborn à € 29,50 p.p.

U start onze High Tea in Arnhem met een lekker glas bubbels en kleine aperitiefhapjes. Daaropvolgend zal er een pot thee op tafel komen waarbij u kunt kiezen uit diverse passende theesoorten.

Tevens zal er een prachtig gevulde etagère op uw tafel verschijnen met daarop hartige, warme gerechtjes en een heerlijk assortiment met lekkere zoetigheden.

Alle gerechtjes zijn seizoensgebonden en worden bereid met streekproducten. U kunt reserveren voor zaterdag of zondag, en is uitsluitend op reservering. U kunt ook vanaf 25 personen gebruik maken van onze Private Dining Room. Deze wordt dan in overleg met u samengesteld. De prijs is afhankelijk van uw wensen. High Tea Arnhem betekent heerlijk genieten in een rustgevende ambiance.

Geniet van onze High Tea op de Veluwe met uw vrienden, vriendinnen, collega’s of familie van de lekkerste gerechtjes. Bovendien kunt u dit doen midden in de natuur en op slechts enkele minuten van Arnhem af. Verder is Groot Warnsborn ook geschikt voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Voor meer informatie over een hierover Arnhem kunt u contact met ons opnemen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor informatie of een reservering voor een High Tea in Arnhem vult u onderstaand formulier in of u kunt ons bereiken op T. 026-4455751 of E. info@grootwarnsborn.nl.

Reserveren voor High Tea

  • Wenst u met meer dan 10 personen te komen, neem dan contact met ons op. 0264455751 of info@grootwarnsborn.nl

Neem contact met ons op

high-tea-arnhem

high-tea

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Groot Warnsborn een echte aanrader!

Op een prachtige herfstdag in november 2014 zijn wij met 45 gasten zeer vriendelijk en met persoonlijke aandacht ontvangen op deze prachtige locatie in de Tuinzaal en Keldergewelven voor een zeer smakelijke High Tea met Champagne en unieke taart gemaakt door de huispatissier. Het avonddiner voor 10 personen was eveneens heerlijk. Voor alle culinaire fijnproevers die persoonlijke aandacht op prijs stellen is Groot Warnsborn een echte aanrader!

- fam. Mepschen , 29 december 2014

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn