Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Wandelen in Arnhem

Bent u van plan een mooie wandeling te maken in Arnhem? Dan bent u bij Landgoed Groot Warnsborn aan het juiste adres! Op ons Landgoed kunt u namelijk heerlijk wandelen. Het Landgoed heeft een prachtige terrastuin met vijvers, muurtjes en watervallen en een rotstuin met meer uitdagende paden. De prachtige bossen hebben vele wandelpaden waar u heerlijk kunt ontspannen. Ook kunt u Nationaal Park de Hoge Veluwe bezoeken. Wandelen in Arnhem was nog nooit zo dichtbij en prachtig. Bekijk hieronder de ideale wandel- en fietsroutes.

Wandel en fietsroutes

Wandelen Arnhem: Nationaal Park de Hoge Veluwe

Ook Nationaal Park de Hoge Veluwe is een prachtig park om te wandelen. Het park is het grootste aaneengesloten beheerde natuurgebied in particuliere handen in Nederland. Dit is echt een hotspot in Arnhem. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de wandelmogelijkheden. Wij voorzien u graag van een goed advies.

Restaurant op Landgoed Groot Warnsborn

Het is onvermijdelijk dat u tijdens het wandelen trek krijgt. Gelukkig kunt u bij Restaurant La Belle Source heerlijk eten en drinken. Het restaurant behoort tot de 500 beste restaurants van Nederland. Daarnaast staat het restaurant in de Michelin gids met twee rode bestekken. Kortom, eerst wandelen en daarna eten bij Restaurant La Belle Source in Arnhem wordt gegarandeerd een topdag.

Hotel in Arnhem

Wil je de ervaring compleet maken? Dan kun je er ook voor kiezen om te overnachten bij Landgoed Groot Warnsborn. Dit is net iets meer dan een normale overnachting. Bij ons gaat het namelijk om de beleving. Ervaar de rust van de prachtige omgeving en geniet van alle gemakken en mooie uitzichten op de natuur.

Contact opnemen Middel 1
  • Luchtfoto hotel
  • nijmeegse vierdaagse
  • vijver-oranjerie
  • Herfst arrangement| Landgoed Groot Warnsborn
/ 5

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je namelijk graag verder.

Populaire kamers