Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

De Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een wereldberoemd natuurpark met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. In het Park leven onder andere edelherten, reeën, moeflons en wilde zwijnen. Ook vele Rode Lijstsoorten (bedreigde en beschermde soorten) zoals de boommarter zijn in het park aanwezig. Om dit prachtige natuurgebied te ervaren, werken wij samen met www.veluweactief.nl

Veluwe Actief maakt onderdeel uit van Sportieve Evenementen Peter Oversteegen v.o.f.  Een familiebedrijf opgericht in 1989 door Peter en Marjolein Oversteegen. Met een enthousiast team organiseren zij recreatieve outdoor activiteiten voor particulieren, bedrijven, verenigingen, families en scholen vanuit het prachtige natuurgebied  Het Nationaal Park Veluwezoom als thuis- en uitvalsbasis of op verzoek elders in het land. Naast organisatiebureau zijn zij ook een VVV & Fietsverhuur. Vanuit het Veluwetransferium Postbank verhuren wij uiteenlopende (elektrische) vervoersmiddelen, geven zij toeristische informatie en verkopen diverse fiets/kaarten. De receptiemedewerkers helpen u graag om het volgende voor u te regelen:

Veluwe Actief!

Samen fietsen langs de mooiste plekjes van de Veluwezoom. Ruik de heide, geniet van de wind door de haren en proef de sfeer van het bos! Op verschillende plekken ontmoet je onze begeleider en doe je leuke, bijzondere en uitdagende teamopdrachten, zoals Lopende A,  Reuze Katapult Schieten, Takeltoren en een denkopdracht. Bij iedere opdrachten wisselen we de teamsamenstelling. Kortom: teambuilding pur sang!

Veluwe Scootertocht (elektrisch)

Op de geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische Ouder/Kind scooter ontdekken jullie samen het Nationaal Park Veluwezoom. Ga op pad – zonder helm en mét geldig rijbewijs. Stop zo her en der bij eeuwenoude kastelen en gezellige horeca plekjes. Bezoek de leuke dorpjes. En geniet in de natuur van de prachtige vergezichten over de heide en ontmoet bijvoorbeeld de Schotse Hooglanders.

(Electrische) Tandem/step/mountainbike tochten over Veluwe

Wil je familie of collega’s verrassen met een origineel, sportief en actief uitje? Kies voor het Down Hill Steppen. Echt leuk – Steppen – maar eerst wel even afzien, want de route begint met een pittige beklimming naar de Posbank. Boven word je verrast met een schitterend uitzicht. De echte beloning volgt op het einde, als je puur door de zwaartekracht tussen heide en bosrand naar beneden suist! Maar hou je snelheid onder controle! De helm is gratis én verplicht! Voor degene met wat minder kracht of uithoudingsvermogen hebben we enkele elektrische steps;  de Easystep.

Met GPS mountainbiken over de Veluwe

Na een korte introductie ga je met de GPS op pad door het Nationaal Park Veluwezoom. Met de Garmin Etrex 30 op het stuur gemonteerd kun je onbekommerd fietsen in de bossen en over de uitgestrekte heidevelden, zonder dat je de weg kwijt raakt. Je hoeft niet meer te stoppen om op het kaartje te kijken, of bang te zijn dat je een pijltje mist. Je kunt de GPS met MTB route huren met verhuurmountainbike of met je eigen mountainbike.

Tandem


Het opstappen is even lastig, maar daarna is het samen genieten van een prachtige fietstocht op onze tandems door het Nationaal Park Veluwezoom en omgeving. Leuk uitje met de familie! Degene die voor zit kan remmen en sturen, degene die achter zit bestudeerd de kaart voor de route. Communiceren, samenwerken en elkaar vertrouwen maakt een fietstocht op tandems een hele nieuwe ervaring.

Handboog/Kruisboog/Kleiduif Schieten

Altijd een schot in de roos met Handboog/Kruisboog/Kleiduifschieten! Op onze Schietbanen bij het Veluwetransferium Posbank, waan je je in de wereld van Robin Hood en test jouw doelgerichtheid met boogschieten. Onder begeleiding van onze deskundige instructeur leer je op een veilige en verantwoorde manier de basistechniek van boogschieten. Na instructie ga je zelf aan de slag. Voor de beste schutters zijn er ludieke prijsjes.

Schatten van OERRR

Leuk en leerzaam! Combinatie van GPS wandelen en leuke natuuropdrachten gemaakt door Vereniging Natuurmonumenten. Ga je mee op zoek naar de Schatten van OERRR? Op Veluwezoom zijn boxen verstopt. Je kunt ze alleen vinden met een GPS. Iedere box bevat een OERRR opdrachtkaart van Natuurmonumenten. Je ontdekt hoe je de weg vindt in de natuur. Hoe je eten verzamelt. En welke boom het hoogste is. De tocht is voor 3 verschillende leeftijden geschreven. De route voor kinderen vanaf 8 jaar duurt ca. 1 uur (ook afhankelijk hoe lang men doet over de opdrachten onderweg natuurlijk) Voor de kinderen tot 11 jaar is de duur 2 uur en vanaf 12 jaar ca. 3 uur.

Meer over de omgeving weten?

Meer weten over de Veluwe? Neem gerust contact met ons op!

  • hotel-groot-warnsborn-omgeving
/ 3

Onze hotel kamers

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen