Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Vergaderonderbrekingen in Arnhem

Bij Groot Warnsborn staat beleving centraal. Door beleving toe te voegen aan uw bijeenkomst maakt u het tot een bijzondere ervaring die men nog lang zal herinneren. Graag maken wij uw verblijf op ons Landgoed nog leuker, gezelliger, uitdagender, sportiever en innovatiever.

Vergaderonderbrekingen, workshops en activiteiten

Paardenevenementen met onze partner ‘Stal Mansour’. Prijs op aanvraag.

Introductielessen paardrijden, waarbij zowel beginnend als gevorderd ruiter aan zijn trekken komt. Ervaren instructeurs begeleiden u veilig en vertrouwd tijdens uw eerste paardrijdervaring.
Dagcursussen en workshops mennen. Ervaar de fantastische ervaring van het op de bok zitten van een koets. Binnen een dag kunt u onder toezicht oog en begeleiding van een instructeur zelfstandig een paard voor de koets besturen.
Koetsentochten, voor iedereen die lekker gemoedelijk een gezellige tocht door het bos wil maken.
Dagcursussen Equimanagement. Een cursus effectief leiderschap dankzij paarden. Vraag naar de speciale folder.

Workshops

Beoordelingen van onze gasten

Wouter en Marijke Slob-Heemstra

4/5

Koninklijk Genieten!

Wij kregen van onze kinderen een romantisch arrangement cadeau. Het was van aankomst tot vertrek fantastisch. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prachtige suite, heerlijke diners en dat alles in een prachtige omgeving. Het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Alle beoordelingen