Onze kamers - 6 kamers gevonden

Overnachten in Luxe

Hieronder vindt u een overzicht van alle kamers in ons hotel. Heerlijk wakker worden midden in de natuur is bij ons gegarandeerd. Alle kamers hebben een vrij uitzicht naar buiten en hebben elk hun eigen bijzonderheden. Daarbij is er een uitgebreid ontbijtbuffet aan de reservering toe te voegen. Kom na een goede nachtrust genieten in ons restaurant, waar u onder het genot van een goede kop koffie of thee kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Hieronder treft u de diverse typen luxe hotelkamer in Arnhem. Eigen honing van het landgoed of de eieren zo bereidt als u die lekker vindt. Bekijk uw favoriete kamer en bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen.

Contact

 

Overal gratis WiFi
Minimaal 25m2 comfort
Uitgebreid ontbijt buffet
Bruidskamer - Groot Warnsborn

Bruidskamer

De bruidskamer is voorzien van alle luxe. Een tweepersoons jacuzzi, kingsize bed en groot eigen terras.


Warnsborn Suite - Groot Warnsborn

Warnsborn Suite

Unieke, zeer ruime kamers van 55m2, met stortdouche en sofa. Deze zoldersuites hebben een prachtig uitzicht over het Landgoed.


Prestige kamer - Groot Warnsborn

Prestige kamer

Kamers van minimaal 35m2, alle kamers hebben iets unieks zoals een schaaktafel, een bedstee, whiskykast of uniek Frans balkon met prachtig uitzicht. Daarnaast een bad en aparte douche.


Grande Luxe Kamer - Groot Warnsborn

Grande Luxe Kamer

Kamers met een prachtig uitzicht en allen een open zithoek en veelal een Frans balkon of terras met fantastisch uitzicht.


Luxe kamer - Groot Warnsborn

Luxe kamer

Minimaal 30m2 en luxer dan de comfort kamer. Gedeeltelijk open badkamer met of een prachtig uitzicht over de beeldentuin of een eigen terras.


Comfort kamer - Groot Warnsborn

Comfort kamer

Kamers van ca. 25m2, met een rustieke en klassieke uitstraling. De badkamer heeft een douche/bad en toilet.