Dineren in restaurant La Belle Source

Geniet bij restaurant La Belle Source van een luxe diner in Arnhem! Iedere avond kunt u tussen 18:00 uur  – 21:00 uur (’s zondags tussen 17:00 uur – 20:00 uur) vorstelijk dineren met een uniek uitzicht op het gezellige terras, de bossen en de schitterende tuin van Landgoed Groot Warnsborn.

In het charmante restaurant bereidt Chefkok Luuk van Rennes met zijn team dagelijks dagverse gerechten met regionale producten, welke worden geserveerd met mooie wijnen. Sommelier Hennie Boekelder legt u daarbij eventueel helemaal in de watten door u te adviseren op het gebied van wijn en spijs.

Kies voor een luxe diner in Arnhem en beleef een bewonderenswaardige avond in restaurant La Belle Source. Reserveer direct een tafel en laat u verleiden door culinaire gerechten!

Reserveer direct een tafel

diner arnhem

Menu

In het restaurant wordt gekookt met een klassiek Frans en mediterraan karakter. Iedere dag wordt er een nieuw 8-gangen menu samengesteld met de inkopen van die dag. U kunt uw eigen menu uit een aantal van deze gangen samenstellen of u laten verrassen door de koks. Daarnaast hebben wij uiteraard een aantal vaste voor-, tussen- hoofd- en na gerechten. Benieuwd? Bekijk onze à la carte kaart en ontdek de lekkerste gerechten voor een diner in Arnhem!

Bekijk het Menu

Wijnen

Bij een luxe diner in Arnhem horen uiteraard enkele bijzondere wijnen. Onze wijnkaart bevat daarom wijnen uit verschillende landen, waardoor we u een breed palet aan smaken kunnen aanbieden. Onze sommelier kan u daarbij eventueel adviseren, zodat u een complete smaaksensatie beleeft in restaurant La Belle Source.

Omgeving van het restaurant

Landgoed Groot Warnsborn wordt omringd door een schitterende natuur. U kunt er heerlijk wandelen of fietsen of genieten van het iconische uitzicht tijdens uw diner in Arnhem. Daarnaast staat u binnen enkele minuten in het centrum van Arnhem. Eveneens beschikken we over mogelijkheden voor een unieke en romantische overnachting op de Veluwe.

 

 

9,5Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Wij komen graag eens logeren!

Gisteren met mijn vriend een heerlijke lunch gebruikt op het terras met schitterend uitzicht op de tuin en de Lakevelders in de weide in de verte! Super! En zr hartelijk ontvangen en bediend!
Wij komen graag eens logeren! Verheugen ons daar nu al op …

- Marina van der Waag. , 20 juli 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn