Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Diner Arnhem

iconmonstr-magic-1-240 Magisch
Goede sfeer
cocktail-glass Luxe wijn
  • restaurant veluwe
/ 10

Culinair Genieten

U kunt bij ons heerlijk genieten, wij hebben twee mogelijkheden. Ons A-la-cart restaurant La Belle Source waar u heerlijk tot wel een 8-gangen diner kunt nuttigen op hoogstaand niveau. Of in onze Brasserie de Bron waar u zonder reservering heerlijk informeel kunt dineren van een Hamburger tot een Brasserie 3-gangen diner.

Reserveer direct

Dineren in restaurant La Belle Source

Geniet bij restaurant La Belle Source van een luxe diner in Arnhem! Iedere avond kunt u tussen 18:00 uur  – 21:00 uur (’s zondags tussen 17:00 uur – 20:00 uur) vorstelijk dineren met een uniek uitzicht op het gezellige terras, de bossen en de schitterende tuin van Landgoed Groot Warnsborn.

In het charmante restaurant bereidt Chefkok Stefan de Leers en Sous Chef Bram van der Linden en hun team dagelijks dagverse gerechten met regionale producten, welke worden geserveerd met mooie wijnen. Sommelier Hennie Boekelder legt u daarbij eventueel helemaal in de watten door u te adviseren op het gebied van wijn en spijs.

Kies voor een luxe diner in Arnhem en beleef een bewonderenswaardige avond in restaurant La Belle Source. Reserveer direct een tafel en laat u verleiden door culinaire gerechten!

Of heerlijk op informele sfeer dineren in onze Brasserie de Bron
Heerlijk een Warnsborn Burger eten, of toch een lichte salade als diner is ook mogelijk in onze Brasserie. Van een wekelijkse huisgemaakte soep, tot een heerlijke Plate maaltijd. De Brasserie is geopend voor het diner van 17.00 tot 21.00 uur.

  • restaurant veluwe
/ 6

Menu

In het restaurant La Belle Source wordt gekookt met een klassiek Franse en mediterraan karakter. Iedere dag wordt er een nieuw 8-gangen menu samengesteld met de inkopen van die dag. U kunt uw eigen menu uit een aantal van deze gangen samenstellen of u laten verrassen door de koks. Daarnaast hebben wij uiteraard een aantal vaste voor-, tussen- hoofd- en na gerechten. Benieuwd?

Wijnen

Bij een luxe diner in Arnhem horen uiteraard enkele bijzondere wijnen. Onze wijnkaart bevat daarom wijnen uit verschillende landen, waardoor we u een breed palet aan smaken kunnen aanbieden. Onze sommelier kan u daarbij eventueel adviseren, zodat u een complete smaaksensatie beleeft in restaurant La Belle Source.

Omgeving van het restaurant

Landgoed Groot Warnsborn wordt omringd door een schitterende natuur op de Veluwe. U kunt er heerlijk wandelen of fietsen of genieten van het iconische uitzicht tijdens uw diner in Arnhem. Daarnaast staat u binnen enkele minuten in het centrum van Arnhem. Eveneens beschikken we over mogelijkheden voor een unieke en romantische overnachting op de Veluwe.

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Marlinda

5/5

Heerlijk ontspannend!

De entree met oprijlaan is prachtig en voorspelde al veel goeds. We werden vervolgens hartelijk ontvangen en de kamer was een grote verrassing. Sfeervol, ruim en met een geweldig uitzicht op de achtertuin en het bos. We hebben genoten van de rust en de ruimte en liepen zo het bos in voor een heerlijke wandeling.

Alle beoordelingen

Bekijk meer kamers