Dineren in restaurant La Belle Source

Diner Arnhem? Kies voor La Belle Source

In restaurant La Belle Source kunt u iedere avond vorstelijk dineren tussen 18.00 uur – 21.00 uur (zondags tussen 17.00 uur – 20.00 uur) met uitzicht op de tuin en de bossen of op het schitterende terras. Bent u dus op zoek naar rust, sfeer en een onvergetelijk diner? Reserveer dan snel een plek in ons luxe restaurant.

Reserveer direct een tafel

Onze maître Ron Zwitserlood heet u van harte welkom in Restaurant La Belle Source. Naast de prachtige ambiance is het natuurlijk van belang dat u geniet van mooie wijnen en lekker eten. Wij serveren dagverse -en zoveel mogelijk regionale- producten. Laat u verrassen en meenemen in de creativiteit van Chefkok Luuk van Rennes en zijn team en bestel het ‘Warnsborn Surprise Menu’. Wilt u zich volledig in de watten laten leggen op het gebied van wijn en spijs laat u dan adviseren door onze sommelier Michiel van Agen.

Bekijk hier onze a la carte kaart.

Wilt u zeker zijn van een plaatsje? Reserveer dan nu online een tafel.

diner arnhem

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Genieten

Buiten was het een grijze herfstdag, maar prachtig in de bossen rondom. Aan het einde van de dag wel zin in een goed diner. Een fantastische keuken met een jonge sommelier die verrassende wijncombinaties wist aan te bevelen. Dat was genieten.

- , 20 oktober 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn