Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Huwelijksceremonie
   in Arnhem

Liefdevol
Detail
iconmonstr-gavel-1-240 Officiële
  • huwelijksceremonie | love and marriage
/ 5

Prachtige trouwlocatie

Landgoed Hotel Groot Warnsborn is officieel erkend als huis der gemeente en dus een prachtige plek om elkaar voor de wet het Ja- woord te geven.

Maak een afspraak

Prachtige huwelijksceremonie

De mooiste dag in uw leven vraagt om een speciale plaats, een plek met historische waarde: Oranjerie Groot Warnsborn.

Er is tevens de mogelijkheid om buiten in de tuinen te trouwen. De eeuwenoude bomen, de romantische bruggetjes en kabbelende beekjes zijn een prachtige achtergrond voor uw huwelijksfoto’s. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jante. In samenspraak met u organiseren wij graag uw onvergetelijke huwelijksceremonie.

Een sfeerimpressie vinden jullie hier, dit was de grote dag van Paul en Danielle op 5 juni 2016

Sfeerimpressie huwelijk Middel 1
/ 8

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen

Huwelijk op Grootwarnsborn