Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Restaurant La Belle Source

Restaurant La Belle Source
Meestergastheer
Magische ervaring
/ 10

Restaurant La Belle Source

Reserveer uw prachtige tafel in ons Restaurant La Belle Source. Dit is mogelijk telefonisch (+31) 026 44 55 751 of via onze mail info@grootwarnsborn.nl

Reserveer direct

Geniet van een heerlijke culinaire lunch of diner

Lunchen in Arnhem bij La Belle Source is alle dagen van de week mogelijk. We ontvangen u graag en leggen u helemaal in de watten met ons bijzondere en unieke lunchmenu. U kunt bij het restaurant doordeweeks tussen 12:00 uur en 14:00 uur genieten van een lunch in rustgevende sfeer. Ervaar zelf de luxe van La Belle Source en boek een tafel om te lunchen in Arnhem.

Geniet bij restaurant La Belle Source van een luxe diner in Arnhem! Iedere avond kunt u aanvangen tussen 18:00 uur – 20:00 uur en vorstelijk dineren met een uniek uitzicht van de bossen en de schitterende tuin van Landgoed Groot Warnsborn.

In het restaurant bereidt Chefkok Niek Bezuijen en zijn team dagelijks dagverse gerechten met regionale producten, welke worden geserveerd met mooie wijnen. Sommelier Hennie Boekelder legt u daarbij eventueel helemaal in de watten door u te adviseren op het gebied van wijn en spijs.
Kies voor een luxe diner in Arnhem en beleef een bewonderenswaardige avond in restaurant La Belle Source. Reserveer direct een tafel en laat u verleiden door culinaire gerechten!

Graag reserveren bij onze Receptie u kunt bellen naar: 026-4455751

/ 8

Restaurant La Belle Source Lunch Menu: Vanaf 02-08-2021

2-Gangen   €45,-
3-Gangen   €55,-

Restaurant La Belle Source Diner Menu: 

6-Gangen   €85.-
7-Gangen   €95.-
8-Gangen   €105.-

Restaurant La Belle Source Wijnarrangement:

Bijpassende wijnen per glas      €9,- per glas
Bobarrangement per glas          €5,- per glas

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen

Populaire kamers