Lunch, in ons restaurant, de lounge of op het terras

Lunchen in Arnhem?

Wilt u gastronomisch lunchen in Arnhem? In ons restaurant La Belle Source bent u van harte welkom! Wij stellen u graag een dagmenu voor aan tafel. Wenst u liever a la carte? Dat kan uiteraard ook. Bekijk hier onze a la carte kaart. In restaurant La Belle Source kunt u lunchen van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Wilt u direct een tafel boeken? Klik dan hier.

Ons restaurant is tevens ook geschikt voor kinderen. Zo is lunchen of uit eten met het gehele gezin geen probleem bij Groot Warnsborn. Bent u op zoek naar een van de hotspots van Arnhem? Wij ontvangen u graag. Wij zetten ons dagelijks in om onze gasten in de watten te leggen. Onze producten zijn dagvers en dat proeft u ook. De keuken werkt verse ingrediënten. Laat uw persoonlijke culinaire wensen achter bij ons, dan verzorgen wij de rest.

Onze lounge is iedere dag geopend van 7.00 uur tot 22.00 uur voor een hapje en drankje. Wij hebben een nieuwe kleine kaart voor in onze lounge of op onze terrassen. Deze lunchgerechten serveren we tussen 11.30 uur en 15.30 uur. Bekijk hier onze kleine kaart.

 

Reserveer direct een tafel

lunchen in arnhem

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Een geweldige chef-kok

Eigenaren die meewerken aan een gezellige sfeer, een maitre die weet wat hij doet en een geweldige chef-kok.

- Hans en Joke Grannetia, 14 april 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn