Geniet van een heerlijke lunch in ons restaurant, de lounge of op het terras

Kom lunchen in Arnhem bij Landgoed Groot Warnsborn en laat u verleiden door de omgeving en door de lekkerste lunchgerechten. In het restaurant serveren we een dagelijks wisselend menu met dagverse producten of kunt u kiezen uit diverse gerechten à la carte. Bekijk de kaart en laat u verrassen door het gastronomische aanbod.

a la carte kaart

Lunchen in Arnhem bij La Belle Source is ook geschikt voor kinderen. Een overheerlijke lunch of even lekker uit eten met het hele gezin is daarom geen probleem. We ontvangen u graag en leggen u helemaal in de watten met bijzondere en unieke lunchgerechten. U kunt bij het restaurant doordeweeks tussen 12:00 uur en 14:00 uur genieten van een lunch in rustgevende sfeer. Ervaar zelf de luxe van La Belle Source en boek een tafel om te lunchen in Arnhem.

Reserveer direct een tafel

Lounge

Onze lounge is iedere dag geopend van 7.00 uur tot 22.00 uur voor een hapje en drankje. Wij hebben een nieuwe kleine kaart voor in onze lounge of op onze terrassen. Deze lunchgerechten serveren we tussen 12.00 uur en 15.30 uur. Bekijk onze kleine kaart en ontdek uw favoriete gerecht.

Bekijk de lunchkaart

Lunchen in Arnhem op landgoed Groot Warnsborn

Landgoed Groot Warnsborn ligt midden in een monumentaal bos aan de rand van de Veluwe. Het is omgeven door buitengewoon prachtige natuur waar heerlijk in gewandeld of gefietst kan worden. Tijdens uw lunch in Arnhem bij La Belle Source kijkt u dan ook uit op het gezellige terras en de fameuze tuinen van het landgoed met een bosrijke achtergrond. Daarnaast staat u in een mum van tijd weer in de gezellige binnenstad van Arnhem.

Meer dan lunchen in Arnhem

Naast lunchen in Arnhem, kunt u in ons restaurant ook terecht voor een uitgebreid ontbijt en voor een luxe diner. Daarnaast verzorgen wij eventueel een high tea, voor grote én kleine groepen. Bij Landgoed Groot Warnsborn kunt u desgewenst in één van onze luxe kamers overnachten op de Veluwe. Neem gerust contact met ons op en maak kennis met de mogelijkheden.

 

Reserveer direct een tafel

lunchen in arnhem

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Een geweldige chef-kok

Eigenaren die meewerken aan een gezellige sfeer, een maitre die weet wat hij doet en een geweldige chef-kok.

- Hans en Joke Grannetia, 14 april 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn