Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Trouwen op
een Landgoed

iconmonstr-favorite-3-240 Romantisch
bed-picto Overnachten
cocktail-glass Huwelijksfeest
  • Trouwfeest bij Landgoed Groots Warnborn in Arnhem
  • Bruiloft Dennis en Aukje
/ 16

Uw huwelijk is in vertrouwde handen!

Van ceremonie tot en met het ontbijt op bed. De mooiste dag in jullie leven vraagt om een speciale plaats, een plek met historische waarde:

Oranjerie Groot Warnsborn!

Het statige landhuis, het aangrenzende koetshuis en de prachtige oranjerie bieden veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. De eeuwenoude bomen, de romantische bruggetjes en kabbelende beekjes zijn een prachtige achtergrond voor uw huwelijksfoto’s of een culinair huwelijksdiner. Wij kunnen alles in overleg verzorgen; vanaf de ontvangst tot en met het uitgebreide ontbijt op bed in de romantische bruidssuite, kortom de perfecte locatie voor uw huwelijksfeest.

Trouwen voor de wet is mogelijk in de oranjerie, maar ook zijn buitenceremonies
op het landgoed zelf mogelijk.

Oranjerie Groot Warnsborn is een officiële trouwlocatie,
een zeer bijzondere en romantische plek om elkaar het jawoord te geven.

Onze oranjeriemanager Karlijn en haar assistent Joey staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen bij het organiseren van de perfecte dag.

 

 

Afspraak maken

Het aanbod

Trouwen bij Groot Warnsborn

Groot Warnsborn beschikt over een prachtige en unieke locatie om uw huwelijk in te luiden. Hierbij is kwaliteit en service volledig voor u gegarandeerd!

Uit het onderzoek is gebleken dat Landgoed Hotel Groot Warnsborn voldoet aan alle kwaliteitsnormen en een 9,6 scoort uit het onderzoek. Bekijk ook onze positieve recensies op Tripadvisor.

Meer informatie