Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Trouwen op
een Landgoed

iconmonstr-favorite-3-240 Romantisch
bed-picto Overnachten
cocktail-glass Huwelijksfeest
/ 12

Uw huwelijk is in vertrouwde handen!

Van ceremonie tot en met het ontbijt op bed. De mooiste dag in jullie leven vraagt om een speciale plaats, een plek met historische waarde:

Oranjerie Groot Warnsborn!

Het statige landhuis, het aangrenzende koetshuis en de prachtige Oranjerie bieden veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. De eeuwenoude bomen, de romantische bruggetjes en kabbelende beekjes zijn een prachtige achtergrond voor uw huwelijksfoto’s. Een culinair huwelijksdiner, kortom de perfecte locatie voor uw huwelijksfeest. Wij kunnen alles in overleg verzorgen dus vanaf het ontvangst met trouwceremonie tot en met het uitgebreide ontbijt op bed in de romantische bruidssuite.
We hebben zelfs een ‘Voordelig trouwen’ arrangement.

Trouwen voor de wet, in de Oranjerie Groot Warnsborn, maar ook zijn buitenceremonie’s
op het Landgoed zelf mogelijk!

Oranjerie Groot Warnsborn, een officiële trouwlocatie,
een zeer bijzondere en romantische plek om elkaar het ja-woord te geven!

Onze Oranjerie manager en assistent Jante en Luuk staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen bij het organiseren van de perfecte dag!

Afspraak maken

Het aanbod

Trouwen bij Groot Warnsborn

Groot Warnsborn beschikt over een prachtige en unieke locatie om te trouwen. Hierbij is kwaliteit en service volledig voor u gegarandeerd!

Uit het onderzoek is gebleken dat Landgoed Hotel Groot Warnsborn voldoet aan alle kwaliteitsnormen en een 9,6 scoort uit het onderzoek.

Meer informatie

Ma-Di-Wo - Voordelige trouw arrangement

Landgoed Groot Warnsborn maakt een fantastische huwelijksdag in de mooiste trouwlocatie in Arnhem op de rand van de Veluwe mogelijk voor een wel heel erg aantrekkelijk tarief!

Wij hebben een mooi arrangement samengesteld.
Dit arrangement geldt op maandag, dinsdag en woensdag, en in de maanden januari, februari en maart kun je dit arrangement zelfs dagelijks boeken

Arrangementen