Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Overnachten
op Landgoed Groot Warnsborn

  • overnachten arnhem
/ 4

Geniet van een rustige en ontspannen sfeer, omringd door de prachtige omgeving van het landgoed. Ontdek de charmante kamers van Landgoed Groot Warnsborn, waar comfort en stijl samenkomen. Reserveer nu uw kamer en laat u betoveren door de gastvrijheid van Landgoed Groot Warnsborn. Let op alle 40 kamers zijn uniek!

Overnachten in Luxe

Hieronder vindt u een overzicht van elke luxe hotelkamer in ons hotel. Heerlijk wakker worden midden in de natuur is bij ons gegarandeerd. Alle kamers hebben een vrij uitzicht naar buiten en hebben elk hun eigen bijzonderheden.

Daarbij is er een uitgebreid ontbijtbuffet aan de reservering toe te voegen. Kom na een goede nachtrust genieten in ons restaurant, waar u onder het genot van een goede kop koffie of thee kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Hieronder treft u de diverse typen luxe hotelkamer. Eigen honing van het landgoed of verse eieren bereid zoals u die lekker vindt. Bekijk uw favoriete kamer en bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen.

Restaurant “La Belle Source”

U hoeft niet lang te zoeken voor een restaurant. Op het landgoed ligt “Le Belle Source”. Dit restaurant behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurants van Nederland.

Onze kamers

Een verblijf om te onthouden!

Hotel Groot Warnsborn kent een breed scala aan hotelkamers, zodat u gegarandeerd kunt overnachten in Arnhem in een kamer die aansluit bij uw wensen. U krijgt minimaal 25m² aan comfort en ontvangt overal gratis WiFi. Ook voor eventuele huisdieren hebben wij speciaal ingerichte kamers.

We kennen een aantal bijzondere arrangementen. Gericht op bijvoorbeeld een gastronomische reis vol culinaire hoogstandjes of een romantisch weekendje weg. Bekijk onze kamers en ontdek uw favoriet of neem contact met ons op en laat u informeren over de verscheidene mogelijkheden. Bovendien kun je er voor kiezen om te vergaderen en te overnachten.