Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

MVO - Groot Warnsborn

Bij Landgoed Groot Warnsborn streven we naar het voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid, en we zijn trots op onze betrokkenheid bij het Green Key-initiatief.
Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk van Nederland voor de toeristische en recreatieve branche.
Ons landgoed, gelegen op 750 hectare monumentaal terrein, draagt een grote verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij. Daarom maken we bewuste keuzes die bijdragen aan een duurzamere toekomst.

MVO Warnsborn

Een van deze keuzes is het elimineren van mono verpakkingen op onze kamers. Plastic is volledig verdwenen, en ons ontbijtbuffet biedt alleen nog maar producten in grote verpakkingen, allemaal verpakt in karton of glas.
We selecteren ook zorgvuldig onze partners en leveranciers om ervoor te zorgen dat ze zich ook inzetten voor duurzaamheid.
Bovendien produceren we op ons landgoed onze eigen producten, zoals honing, mousserende wijn, sambal en limoncello. Ook maken we bewuste keuzes met betrekking tot onze schoonmaakmiddelen en zeepdispensers van Zenology op de kamers, waardoor het gebruik van mono verpakkingen wordt vermeden.

Bij Landgoed Groot Warnsborn streven we ernaar om niet alleen een oase van rust en schoonheid te bieden, maar ook een voorbeeld te zijn van hoe een bedrijf kan bijdragen aan een duurzamere wereld.
Kijk voor meer informatie over Green Key op:

Greenkey