Beoordelingen

Landgoed Hotel Groot Warnsborn vindt het belangrijk om te weten hoe onze gasten hun verblijf hebben ervaren. Om deze reden is het mogelijk om een review te schrijven over uw verblijf in ons hotel. Hieronder vindt u een overzicht van alle beoordelingen van Groot Warnsborn. Wilt u ons ook laten weten wat u van Groot Warnsborn vindt? Vul dan dit formulier in. U helpt ons dan om de service en het aanbod nog verder te verbeteren. Tevens geeft u potentiële gasten een inkijkje in hoe het verblijf op Landgoed Hotel Groot Warnsborn wordt ervaren.

83 beoordelingen .

Heerlijk en stijlvol!

10

Een heerlijke entree als je het terrein opkomt en midden daarin het hotel, het koetshuis en de orangerie. ’s middags heerlijk gewandeld in de gevarieerd natuurlijke omgeving van bos en heide, dalen en toppen en vergezichten. Prachtig. In het zeer Lees meer…

Lees meer

Een heerlijke entree als je het terrein opkomt en midden daarin het hotel, het koetshuis en de orangerie. ’s middags heerlijk gewandeld in de gevarieerd natuurlijke omgeving van bos en heide, dalen en toppen en vergezichten. Prachtig. In het zeer stijlvol verbouwde restaurant heerlijk gegeten en de volgende ochtend een rijk ontbijt. Daartussen een iets mindere nacht met net iets teveel warmte met die anti-allergische dekbedden. We waren die van onszelf vergeten mee te nemen. Topplekje.

Lees minder
Door op 17 februari 2020

Wat een feest!

10

27-01-2020 Onze overnachting was één groot feest. Waanzinnig genoten van een 8-gangen diner (met heerlijke bijpassende wijnen). De kamer was een genot op zich. Lekker ruim en een prachtig uitzicht. Bed en badkamer waren simpelweg perfect. Voor ons werk reizen Lees meer…

Lees meer

27-01-2020

Onze overnachting was één groot feest. Waanzinnig genoten van een 8-gangen diner (met heerlijke bijpassende wijnen). De kamer was een genot op zich. Lekker ruim en een prachtig uitzicht. Bed en badkamer waren simpelweg perfect. Voor ons werk reizen we veel en hebben dus al menig (luxe) hotelkamer van binnen gezien, maar deze staat met kop en schouders boven aan! Wat ons betreft; tot snel.

Wilma Korts

Lees minder
Door op 17 februari 2020

Onvergetelijke mooie dag!

10

Wat een mooie dag hebben wij mogen hebben dankzij het team van Groot Warnsborn! Bij het zoeken naar een trouwlocatie waren we na het gesprek met Jante en het zien van de locatie verkocht. De locatie heeft een heerlijke ontspannen Lees meer…

Lees meer

Wat een mooie dag hebben wij mogen hebben dankzij het team van Groot Warnsborn! Bij het zoeken naar een trouwlocatie waren we na het gesprek met Jante en het zien van de locatie verkocht. De locatie heeft een heerlijke ontspannen en authentieke uitstraling. Voor je idee zit je helemaal afgelegen in de natuur wat zorgt voor romantische beelden en een ontspannen sfeer. In het dorpje naast het landgoed ligt een mooi klein kerkje wat voor onze grote dag ideaal was. Met het voorbereiden van onze grote dag hadden we ook erg veel aan de kennis van Jante en konden we haar altijd goed bereiken om mee te denken.

Tijdens de bruiloft hebben wij niks meegekregen van dingen die gebeurde op de achtergrond. Alles verliep soepel in elkaar over. Achteraf kregen we ook veel positieve reacties van (dag)gasten over het personeel. Zo vriendelijk, uitnodigend en meedenkend! Ook de kwaliteit van eten werd door onze gasten en ons zeer gewaardeerd. Wij hebben ontzettend genoten van deze dag en kijken nu al weer uit om op onze trouwdag een hapje te komen eten en te overnachten.

Lees minder
Door Lisanne Dam-Kroon op 20 januari 2020

Hans Maters, 3 december 2019

2

As always had a great (short ) stay with great lunches and dinners, Regards

Lees meer

As always had a great (short ) stay with great lunches and dinners, Regards

Lees minder
Door op 5 december 2019

Joe Cillen – Hunt

2

The stay at the hotel was splendid. Friendly, sophisticated in the natural way. The food was delicious and the autumn surroundings at the estate just wonderful. We will be back !

Lees meer

The stay at the hotel was splendid. Friendly, sophisticated in the natural way. The food was delicious and the autumn surroundings at the estate just wonderful. We will be back !

Lees minder
Door op 5 december 2019

Stay on bicycle ride to Berlin

10

The hotel is in a beautiful location with splendid walks in the forest. The food is superb with excellent service and very good wines. The honeycomb at breakfast was a special treat. The room was very good with a lovely, Lees meer…

Lees meer

The hotel is in a beautiful location with splendid walks in the forest. The food is superb with excellent service and very good wines. The honeycomb at breakfast was a special treat. The room was very good with a lovely, large bath and large fluffy towels. Overall a most enjoyable stay and I would thoroughly recommend the hotel.

Lees minder
Door Ian Lomas op 18 oktober 2019

Top Trouwlocatie!

10

Op 22-08-2019 zijn wij getrouwd op Landgoed Groot Warnsborn. Nadat we de eerste keer op het landgoed geweest waren wisten we: Dit is hoe we willen trouwen! We werden verliefd op deze prachtige locatie. Na een zorgvuldige voorbereiding was daar Lees meer…

Lees meer

Op 22-08-2019 zijn wij getrouwd op Landgoed Groot Warnsborn. Nadat we de eerste keer op het landgoed geweest waren wisten we: Dit is hoe we willen trouwen! We werden verliefd op deze prachtige locatie. Na een zorgvuldige voorbereiding was daar dan onze grote dag. Alles op locatie was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Alles liep die dag op rolletjes. We hebben ons geen seconde druk hoeven maken over of alles goed liep en al helemaal niet over of het eten lekker zou zijn, want dat was hemels! Wát hebben we genoten op jullie mooie landgoed en volgens mij al onze gasten met ons. Bedankt voor alles!

Lees minder
Door Renzo en Milou van Duren op 23 september 2019

Onvergetelijk!

10

Dankzij Jante en haar team hebben wij echt de bruiloft van onze dromen gehad! Wat zijn wij ontzettend blij dat wij voor Landgoed Groot Warnsborn hebben gekozen. Toen wij voor het eerst kwamen waren wij al verkocht door de locatie, Lees meer…

Lees meer

Dankzij Jante en haar team hebben wij echt de bruiloft van onze dromen gehad! Wat zijn wij ontzettend blij dat wij voor Landgoed Groot Warnsborn hebben gekozen. Toen wij voor het eerst kwamen waren wij al verkocht door de locatie, maar wij hadden alleen maar mogen dromen dat onze bruiloft zo ontzettend mooi zou zijn.

De locatie van het landgoed in de bossen is simpelweg adembenemend. Een mooie tuin (goed onderhouden) om de ceremonie en borrel in te kunnen houden. Een mooie dinerzaal met airco als het hoog zomer is (met 30 graden was dat bij ons geen overbodige luxe) en een perfecte danszaal (Oranjerie) met voldoende ruimte en mooie verlichting en een ontzettend mooie buitenruimte waar mensen kunnen genieten van de tuin en sterren als ze even willen kletsen.

Het team is absoluut geweldig. Waarbij speciale complimenten uitgaan naar Jante. Jante heeft echt hart voor de zaak. Ze is vlot en erg benaderbaar, reageert snel op mailtjes, helpt je met goede ideeën en tips voor de bruiloft en zorgt voor een zorgeloos verloop van de dag. Het was gewoon bijzonder fijn dat ook de trouwlocatie met zoveel passie werkt aan je bruiloft. Daarnaast is het team uitermate professioneel. Iedereen werd snel geholpen, het team liep er netjes bij en er was extra aandacht voor mensen met speciale wensen (bijv. zwangere vrouwen). Ook het eten was subliem en goed georganiseerd. Van de kleine hapjes tijdens de borrel tot het shared-dining diner. Alles was vers en erg lekker. Wij kregen verassend veel complimenten van onze gasten over het personeel.

Daarbij zijn wij ook erg te spreken over de mogelijkheid om te overnachten (de bruidsuite is trouwens spectaculair!!). Hierdoor kon iedereen volledig genieten van de bruiloft en was er de volgende ochtend nog de mogelijkheid om met de mensen die hadden overnacht na te genieten van de bruiloft. Het heerlijk ontbijtje en een het mooie uitzicht was daarbij echt de kers op de taart.

Jante en het team bij Groot Warnsborn, wij willen jullie van harte bedanken dat jullie onze bruiloft onvergetelijk hebben gemaakt!

Lees minder
Door Arend en Carly op 23 september 2019

Super bruiloft

10

Wij hebben bij Groot Warnsborn een geweldig trouwweekend gehad! Jante, Luuk, Wesley en de rest van het personeel hebben er voor gezorgd dat alles soepel is verlopen en dat wij drie dagen lang alleen maar hoefden te genieten. Het eten Lees meer…

Lees meer

Wij hebben bij Groot Warnsborn een geweldig trouwweekend gehad! Jante, Luuk, Wesley en de rest van het personeel hebben er voor gezorgd dat alles soepel is verlopen en dat wij drie dagen lang alleen maar hoefden te genieten. Het eten dat Groot Warnsborn serveert is heerlijk en de ligging goud. Bedankt voor dit heerlijke weekend!

Lees minder
Door Finn & Marloes op 23 september 2019

Fantastisch

10

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt Lees meer…

Lees meer

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Lees minder
Door Fam. van Beek-Rijnders op 8 september 2019

Heerlijk ontspannend!

10

De entree met oprijlaan is prachtig en voorspelde al veel goeds. We werden vervolgens hartelijk ontvangen en de kamer was een grote verrassing. Sfeervol, ruim en met een geweldig uitzicht op de achtertuin en het bos. We hebben genoten van Lees meer…

Lees meer

De entree met oprijlaan is prachtig en voorspelde al veel goeds. We werden vervolgens hartelijk ontvangen en de kamer was een grote verrassing. Sfeervol, ruim en met een geweldig uitzicht op de achtertuin en het bos. We hebben genoten van de rust en de ruimte en liepen zo het bos in voor een heerlijke wandeling.

Lees minder
Door Marlinda op 20 augustus 2019

Fantastic

10

We stayed for 3 days because our friends were getting married at the hotel. The location and venue are perfect. The food and service are excellent. The room was perfect and very comfortable. The restaurant has a great Dutch menu Lees meer…

Lees meer

We stayed for 3 days because our friends were getting married at the hotel. The location and venue are perfect. The food and service are excellent. The room was perfect and very comfortable. The restaurant has a great Dutch menu and international cuisine. We highly recommend this hotel.

Lees minder
Door David Batchelor op 9 augustus 2019

🌳 Hier trouw je op een locatie die alle zintuigen streelt! 🌳

10

Enorme veel lof aan Jante en het personeel van Landgoed Groot Warnsborn. Wij danken Jante voor het meedenken in het gehele proces om tot een schitterende huwelijksdag te komen naar exact onze wensen. Verder was het personeel echt fijn! De Lees meer…

Lees meer

Enorme veel lof aan Jante en het personeel van Landgoed Groot Warnsborn. Wij danken Jante voor het meedenken in het gehele proces om tot een schitterende huwelijksdag te komen naar exact onze wensen.

Verder was het personeel echt fijn! De etiquette zijn de regel, maar vriendelijkheid gaat boven alles. Ook stond het gehele personeel klaar ter ondersteuning in de middag en dat zorgde tijdens ceremonie en borrel na de ceremonie voor een enorm ontspannen sfeer. Er werd lekker door geschonken in de avond en niemand is iets te kort gekomen!

Eigenlijk hoef je over de locatie niets te zeggen behalve;
⚠️PAS OP! ⚠️ Als je er eenmaal bent geweest ben je verkocht! 🤩

Hetzelfde geldt voor het eten, hulde aan de chef-kok en die het eten tot een geweldige smaaksensatie maakt. Voor meer info lees ook de beoordeling van Kim Wijnen op 28 juni 2019. Wij kunnen niets anders dan haar gelijk geven en herkennen ons volledig in haar verhaal.

Lees minder
Door Rik & Kirsten op 15 juli 2019

Fantastische dag op een geweldige locatie

10

Het belangrijkste om te weten is: Groot Warnsborn is briljant. Geweldige sfeer, fantastische locatiemanager en team en sublieme organisatie. Alles wat je nodig hebt om ongestoord van je dag te genieten. Nieuwsgierig? Lees dan verder voor meer detail. Vanaf eigenlijk Lees meer…

Lees meer

Het belangrijkste om te weten is: Groot Warnsborn is briljant. Geweldige sfeer, fantastische locatiemanager en team en sublieme organisatie. Alles wat je nodig hebt om ongestoord van je dag te genieten.

Nieuwsgierig? Lees dan verder voor meer detail.

Vanaf eigenlijk het eerste moment dat we bij Groot Warnsborn waren wisten we dat we daar wilden trouwen. We zijn op heel erg veel verschillende locaties geweest, maar altijd was er wel iets wat ontbrak. Groot Warnsborn was voor ons compleet, en precies wat we wilde. Zo hadden we:

– Eén vast contactpersoon (die ook nog eens geweldig is in haar werk en bijzonder fijn is in het algemeen).
– Exclusiviteit van de complete locatie (de Orangerie en de prachtige tuin er om heen).
– Eigen invulling wat betreft eten en drinken. We hadden wat extra wensen wat betreft eten en drinken bovenop het erg brede assortiment wat ze al aanbieden, en dat kon zonder problemen toegevoegd worden.
– Overnachtingsmogelijkheden. Er is zelfs de keuze tussen twee totaal verschillende bruidsuites!
– Gezamelijk ontbijt met al onze gasten die bleven slapen.
– Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Waarbij Groot Warnsborn realistisch gezien meer had kunnen vragen voor de service die ze ons hebben geleverd. Wat we betaalde en wat we daarvoor kregen was subliem.

Verder was de uitvoering tot in de puntjes geregeld. Jante (de locatiemanager) en het volledige personeel van Groot Warnsborn waren perfect in de manier waarop zij onze bruiloft hebben afgehandeld. Niemand heeft honger of dorst gehad, en alle kamers waren netjes geregeld voor al onze gasten. Het personeel had ook echt oog voor ons als bruidspaar gezien ze ons als eerste opzochten met eten en drinken, of in het algemeen om te vragen of we nog wat nodig hadden. Het is duidelijk dat hier een team met veel ervaring, maar vooral veel enthousiasme en plezier in hun werk opereert.

We hebben haar al een paar keer genoemd, maar we willen nog één keer benadrukken wat voor fantastisch persoon Jante is. Vanaf de eerste ontmoeting hebben we ons erg welkom gevoeld. Jante is flexibel, energiek, enthousiast en was altijd bereid met ons mee te denken. We konden met alle vragen bij haar terecht (en dat waren er veel) en ze is uit haar weg gegaan om ons te helpen met een paar punten die we hadden.

Groot Warnsborn zelf is prachtig gelegen in de Gelderse bossen. Afgesloten van de drukte van het alledaagse leven zijn de tuinen en de Orangerie een bron van rust en leven. De Orangerie en de kassen daarnaast zijn erg stijlvol ingericht, maar de echte oogtrekker is de tuin. De tuin (we zijn op 5 juli getrouwd) stond nog volledig in bloei en was ontzettend mooi verzorgd. Binnen trouwen was mooi geweest, maar buiten was adembenemend.

Oftewel zijn jullie opzoek naar een ecxlusieve locatie, met een geweldig team om je trouwdag vlekkeloos te laten verlopen. Wil je een stijlvolle bruiloft in een ongedwongen sfeer, waar aan al je wensen voldaan kan worden. Wil je twee mooie opties hebben om zowel binnen als buiten te trouwen en wil je werken met één van de meest enthousiaste en fantastische locatiemanagers die er zijn.

Trouw dan in Groot Warnsborn.

Je krijgt er geen spijt van. Wij hebben dat zeker niet.

Lees minder
Door Rick Verhagen op 15 juli 2019

Sprookjesbruiloft in prachtige tuin

10

We hebben echt een prachtige bruiloft gehad bij Oranjerie Groot Warnsborn. Het hele voortraject met Jante hebben wij als erg prettig ervaren, alles was bespreekbaar en er werd echt met ons meegedacht, haar enthousiasme is aanstekelijk. Op de dag zelf Lees meer…

Lees meer

We hebben echt een prachtige bruiloft gehad bij Oranjerie Groot Warnsborn. Het hele voortraject met Jante hebben wij als erg prettig ervaren, alles was bespreekbaar en er werd echt met ons meegedacht, haar enthousiasme is aanstekelijk. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd. We zijn in de tuin getrouwd, en je kijkt dan uit over de perfect onderhouden tuin en de oranjerie, een sprookje. Het eten in de kas – wij hadden gekozen voor shared dining aan een lange tafel- was echt van hoge kwaliteit; mijn verwachtingen waren hoog maar dat hebben ze echt overtroffen. Al onze gasten waren ook onder de indruk van de hele dag, van het lekkere eten, heerlijke wijn, het feest en de mooie locatie. Ik vond het ook fijn dat Jante er de hele dag bij was om alles in goede banen te leiden, zoals het opvangen van de DJ, muziek bij de ceremonie etc. Scheelt ook veel voor je ceremoniemeesters. Verder is het horecapersoneel ook (echt!) goed, iets wat soms steeds zeldzamer lijkt te worden..maar hier was het top! Daarnaast kun je met je gasten in het koetshuis ernaast blijven slapen, om de volgende dag samen te ontbijten en na te praten. De kamers waren ook supermooi, volgens mij net opgeknapt want het lijkt heel nieuw. En de omgeving leent zich ook voor prachtige fotorapportages. Ik kan nog wel even doorgaan maar kortom echt een aanrader; locatie, begeleiding, eten, wijn, feest.. ze doen alles voor de mooiste dag van je leven! :-)

Lees minder
Door Kim Wijnen op 28 juni 2019

Groot Warnsborn….om nooit te vergeten!

10

Wij zijn 12 april 2019 getrouwd op locatie Groot Warnsborn! Wát een prachtige locatie en wát een onvergetelijke dag. Jante heeft ons onbezorgd naar deze dag toe laten leven en haar enthousiasme is zo leuk! Echt álles was dan ook Lees meer…

Lees meer

Wij zijn 12 april 2019 getrouwd op locatie Groot Warnsborn! Wát een prachtige locatie en wát een onvergetelijke dag. Jante heeft ons onbezorgd naar deze dag toe laten leven en haar enthousiasme is zo leuk! Echt álles was dan ook goed geregeld! We hopen af en toe nog terug te komen om onze mooie dag een beetje te herbeleven.

Lees minder
Door Justin en Leontien Keller op 27 juni 2019

Combining business with pleasure!

10

Last week I had an early morning business meeting in the Dutch province of Gelderland. A good excuse to book myself the night before at the Hotel and Restaurant Groot Warnsborn. How I loved my spacious and stunningly decorated room Lees meer…

Lees meer

Last week I had an early morning business meeting in the Dutch province of Gelderland. A good excuse to book myself the night before at the Hotel and Restaurant Groot Warnsborn.
How I loved my spacious and stunningly decorated room with a gorgeous view of the backyard! But then, all the gardens and buildings belonging to the hotel are a sight.
Dinner at the restaurant was also an absolute feast, both concerning the food and the service. Yes, the hotel staff really did their utmost to make me feel welcome and treasured.

My overnight stay sure felt like a vacation!
– Shyrin Karamat-Ali, June 2019

Lees minder
Door Shyrin Karamat-Ali op 27 juni 2019

absolute aanrader

10

Geweldige locatie, prachtige kamers in het hotel, heerlijk diner, maar met name op supervriendelijke, professionele en behulpzame staff waarmee het weekend tot een groot succes gemaakt is.

Lees meer

Geweldige locatie, prachtige kamers in het hotel, heerlijk diner, maar met name op supervriendelijke, professionele en behulpzame staff waarmee het weekend tot een groot succes gemaakt is.

Lees minder
Door Jasper op 6 juni 2019

Wil je dat jou bruiloft een echt sprookje wordt..?!

10

Als wij 10x overnieuw zouden mogen trouwen dan zouden wij 10x naar Landgoed Groot Warnsborn gaan! Ten eerste was het contact met Jante de Vries zeer prettig en positief, overal werd over nagedacht en er was ruimte voor eigen invulling. Lees meer…

Lees meer

Als wij 10x overnieuw zouden mogen trouwen dan zouden wij 10x naar Landgoed Groot Warnsborn gaan! Ten eerste was het contact met Jante de Vries zeer prettig en positief, overal werd over nagedacht en er was ruimte voor eigen invulling. Ten tweede is het een zeer unieke locatie midden in de bossen, met als toetje een prachtige tuin waar wij onze ceremonie in mochten houden. Ten derde zorgde het personeel ervoor dat wij een onbezorgde dag hadden en dus volop konden genieten, het personeel zijn mensen met passie en liefde voor hun werk.

Lees minder
Door Johnny en Denice Boeve op 3 juni 2019

Country hotel Groot Warnsborn

8

Prachtig hotel,geweldige omgeving.Vogels zingen de hele dag.Heerlijk onbijt op het terras.Bossages en welanden met Laakenvelder koeien,heel speciaal. Kamers heel goed.Kan het aanbevelen.

Lees meer

Prachtig hotel,geweldige omgeving.Vogels zingen de hele dag.Heerlijk onbijt op het terras.Bossages en welanden met Laakenvelder koeien,heel speciaal.
Kamers heel goed.Kan het aanbevelen.

Lees minder
Door Mary Wasmus op 2 juni 2019

Dhr

10

Vandaag hebben we van een heerlijke paasbrunch genoten. Met de hele familie werden we hartelijk welkom geheten met een welkomstdrankje. Heerlijk genoten van het uitgebreide buffet, zeer vriendelijk geholpen door onze ‘ober’ Wesley. Toen we terloops vertelden dat we de Lees meer…

Lees meer

Vandaag hebben we van een heerlijke paasbrunch genoten.
Met de hele familie werden we hartelijk welkom geheten met een welkomstdrankje. Heerlijk genoten van het uitgebreide buffet, zeer vriendelijk geholpen door onze ‘ober’ Wesley.
Toen we terloops vertelden dat we de 88e verjaardag van oma vierden, werd er nog een super leuke verrassing voor haar georganiseerd.
De prachtige tuin en het mooie weer maakten de dag compleet.
Bedankt voor de mooie herinnering !

Lees minder
Door M.Spliethof op 31 mei 2019

In een woord: geweldig!!

10

Op 19 april zijn we getrouwd op Langoed Groot Warnsborn. Alles was perfect geregeld. Wat een fantastische locatie!

Lees meer

Op 19 april zijn we getrouwd op Langoed Groot Warnsborn. Alles was perfect geregeld. Wat een fantastische locatie!

Lees minder
Door Danique op 31 mei 2019

Wat een cadeautje

10

We hebben een nachtje bij jullie geslapen omdat de andere helft van de familie op de camping Warnsborn stond. Wat een heerlijke luxe hebben we mogen ervaren. Op en top gastvrijheid. De fietsen mochten zelfs in de zaal achter gesloten Lees meer…

Lees meer

We hebben een nachtje bij jullie geslapen omdat de andere helft van de familie op de camping Warnsborn stond. Wat een heerlijke luxe hebben we mogen ervaren. Op en top gastvrijheid. De fietsen mochten zelfs in de zaal achter gesloten deuren staan. We komen zeker een keer terug!

Lees minder
Door Maud Hoefnagels op 6 mei 2019

kom ik graag weer bij jullie overnachten

10

Dag allemaal,   Het is al weer even geleden dat ik weer bij jullie heb overnacht. Ik ben druk bezig om mijn praktijk als Cambridge Weight Plan consulente vorm te geven, vandaar deze late reactie. Het was weer geweldig! Op Lees meer…

Lees meer

Dag allemaal,

 

Het is al weer even geleden dat ik weer bij jullie heb overnacht. Ik ben druk bezig om mijn praktijk als Cambridge Weight Plan consulente vorm te geven, vandaar deze late reactie. Het was weer geweldig! Op mijn kamer, met uitzicht op de prachtige tuin, lag een welkomstkaart klaar. Dat deed me goed, dat voelde echt als thuiskomen. In het restaurant heb ik weer heerlijk genoten, nu van een 3-gangenmenu. Ik had zicht op de keuken en kon zien dat alles weer met liefde en aandacht werd bereid. Mijn complimenten! Ik heb gebadderd in het bad op pootjes en ervaren dat dat niet mijn ding is. Volgende keer stap ik wel weer gewoon onder de douche. Als ik dan tenminste uit kan vinden hoe ik de kraan niet al te heet zet. De volgende morgen werd ik enthousiast begroet door Anja ( ik hoop dat ik haar naam goed heb onthoudenJ). Ze heeft een heerlijk ontbijt voor mij klaargemaakt en later nog een verrukkelijke lunch. Deze heb ik meegenomen ( en er natuurlijk heerlijk van gesmuld) op mijn buiten dag bij het TopTraject van Jawi Bakker. Als er weer een coaching dag is en daaropvolgend een TopTrajectdag, kom ik graag weer bij jullie overnachten en me laten verwennen.

 

Een fijne dag verder en tot binnenkort!

Lees minder
Door Hilda Huisman op 11 maart 2019

Christel – Uitmuntend!

10

Wij hebben uitmuntend gegeten en de gastvrijheid, oplettendheid of we alles hadden wat we nodig hadden was geweldig. De zoon van de eigenaar, de 25 jarige:-) heeft zijn ogen overal zitten en is een absoluut talent in zijn vak. Hij Lees meer…

Lees meer

Wij hebben uitmuntend gegeten en de gastvrijheid, oplettendheid of we alles hadden wat we nodig hadden was geweldig. De zoon van de eigenaar, de 25 jarige:-) heeft zijn ogen overal zitten en is een absoluut talent in zijn vak. Hij weet precies wat de gasten nodig hebben, en weet dit op een dusdanige manier overnemen te brengen waarin hij gewoon menselijk doch bescheiden aanwezig is en je het gevoel geeft volledig gast te mogen zijn en daarin verzorg hij alles.
Mij.partner en ik geven de bediening, receptie en de verzorging een 10
Christel Sandbergen en Edwin Hiensch

Lees minder
Door Christel op 27 december 2018

Een aanrader dit hotel!

10

Op uitnodiging van mijn zoon en schoondochter een overnachting gehad in een prachtige suite. ‘s Avonds genoten van een uitmuntend diner dat geserveerd werd door een zeer kundige en vriendelijke ober. Ook het andere personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Lees meer…

Lees meer

Op uitnodiging van mijn zoon en schoondochter een overnachting gehad in een prachtige suite. ‘s Avonds genoten van een uitmuntend diner dat geserveerd werd door een zeer kundige en vriendelijke ober. Ook het andere personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader dit hotel!
Met vriendelijke groet.
Anne-Mieke van de Ven

Lees minder
Door Anne-Mieke van de Ven op 2 januari 2018

wat een sprookjesachtig landgoed

10

Wij waren in februari al eens op Groot Warnsborn en ik werd op mijn verjaardag, 12 februari, wakker in een witte besneeuwde wereld, wat een sprookjesachtig landgoed en zeker als het vol met sneeuw ligt. Wij hadden toen zo heerlijk Lees meer…

Lees meer

Wij waren in februari al eens op Groot Warnsborn en ik werd op mijn verjaardag, 12 februari, wakker in een witte besneeuwde wereld, wat een sprookjesachtig landgoed en zeker als het vol met sneeuw ligt. Wij hadden toen zo heerlijk gedineerd en geslapen daar dat wij afgelopen weekend, september, samen met onze beste vrienden uit Breda zijn geweest, voor diner en overnachting, ook zij vonden het geweldig, met de kerst komen we weer!

Lees minder
Door Sissie van Zwieten en Ruud Hartsuiker op 25 september 2017

De gehele dag is perfect verlopen

10

Op 4 augustus zijn wij getrouwd, de gehele dag is perfect verlopen. Vanaf het eerste moment dat wij de locatie kwamen bekijken tot de dag zelf. De foto’s maken, de ceremonie, het diner, en de feest-avond alles was in de Lees meer…

Lees meer

Op 4 augustus zijn wij getrouwd, de gehele dag is perfect verlopen. Vanaf het eerste moment dat wij de locatie kwamen bekijken tot de dag zelf. De foto’s maken, de ceremonie, het diner, en de feest-avond alles was in de puntjes geregeld.

Wij voelden ons ontzettend thuis, en heb ontzettend genoten van onze trouwdag!

Nogmaals dank!

Lees minder
Door Patrick & Elisabeth op 28 augustus 2017

Jante en Tim, Dankjewel!

10

prachtige dag, vriendelijk personeel, heerlijk eten en wat een tuin! Mede dankzij groot warnsborn en Jante en Tim hebben wij een onvergetelijke dag gehad!

Lees meer

prachtige dag, vriendelijk personeel, heerlijk eten en wat een tuin! Mede dankzij groot warnsborn en Jante en Tim hebben wij een onvergetelijke dag gehad!

Lees minder
Door Henriette Schuttevaer op 16 augustus 2017

Een mooie dag!

10

Op 2 juli getrouwd op het landgoed . Wij hebben genoten van de mooie tuin, fijne service en heerlijk eten. Jante en Tim hebben ons van A tot Z perfect geholpen en begeleidt. Wij kijken met veel plezier terug op Lees meer…

Lees meer
Op 2 juli getrouwd op het landgoed . Wij hebben genoten van de mooie tuin, fijne service en heerlijk eten. Jante en Tim hebben ons van A tot Z perfect geholpen en begeleidt.

Wij kijken met veel plezier terug op een mooie dag!

Lees minder
Door Randall & Elsemieke op 7 augustus 2017

We hebben genoten!!

10

We hebben genoten!! De omgeving, de vriendelijkheid, de prachtige kamer, het eten was echt genieten!! Echt even helemaal weg!

Lees meer
We hebben genoten!! De omgeving, de vriendelijkheid, de prachtige kamer, het eten was echt genieten!! Echt even helemaal weg!
Lees minder
Door Nadine Massar op 26 juni 2017

Super heerlijk gegeten

10

Super heerlijk gegeten 2 dagen en genoten van het culinair arrangement, heerlijk overnachten in een geweldige ambiance!

Lees meer

Super heerlijk gegeten 2 dagen en genoten van het culinair arrangement, heerlijk overnachten in een geweldige ambiance!

Lees minder
Door Frans en Nellie Everaerts op 1 juni 2017

Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed.

10

  Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed. Wat een omgeving ! Wat een ontvangst ! Wat een heerlijke kamer met wondermooi uitzicht ! De perfecte plek om intens te genieten. Wij komen terug als de Veluwe paars Lees meer…

Lees meer
  Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed. Wat een omgeving ! Wat een ontvangst ! Wat een heerlijke kamer met wondermooi uitzicht ! De perfecte plek om intens te genieten. Wij komen terug als de Veluwe paars kleurt.
Lees minder
Door Nico en An op 5 mei 2017

Diner

10

Goedenavond,   We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag. De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven Lees meer…

Lees meer

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

Lees minder
Door meneer en mevrouw Teerling op 19 december 2016

Vlaamse vriendengroep

10

Zopas enorm genoten van een schitterend culinair weekend in jullie zalig hotel met zeer vriendelijk en efficiënt personeel ! Dit alles is omkaderd door de ‘Hoge Veluwe’ : oase van natuurlijke variaties, culturele ontdekkingstocht en rust … TOPKLASSE ! Hartelijk Lees meer…

Lees meer

Zopas enorm genoten van een schitterend culinair weekend in jullie zalig hotel met zeer vriendelijk en efficiënt personeel !
Dit alles is omkaderd door de ‘Hoge Veluwe’ : oase van natuurlijke variaties, culturele ontdekkingstocht en rust … TOPKLASSE !
Hartelijk dank aan iedereen, vanwege “De Vlaamse bende” !???

Lees minder
Door Vlaamse vriendengroep op 15 november 2016

45 jarig huwelijk

10

Alles top. Slechts één minpunt, de kwaliteit van de espresso.

Lees meer

Voor ons 45-jarig huwelijk een heerlijk arrangement beleefd met onze kinderen en partners. Alles top. Slechts één minpunt, de kwaliteit van de espresso. Onze schoonzoon, restaurateur van oude espresso apparaten zag dat het een prima machine is maar blijkbaar gaat er iets fout met de bediening. De ober zei “daar moeten we dan nog een slag in maken”.
Kortom een verblijf bij u is voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet, Menno en Inge Stassen

Lees minder
Door Menno en Inge Stassen op 29 september 2016

Geweldige omgeving

10

Bijzonder vriendelijke mensen

Lees meer

Een meer dan prachtige kamer in een geweldige omgeving. Bijzonder vriendelijke mensen dus al was het maar kort, het was heerlijk! We hadden prachtig weer op 28 augustus dus het ruime balkon werd gretig gebruik van gemaakt. Duidelijk voor herhaling vatbaar.

Lees minder
Door Sandra Horst op 29 september 2016

Heel erg welkom bij Groot Warnsborn

8

‘Vanaf het begin af aan voelde we ons heel erg welkom bij Groot Warnsborn. Alle keren dat we langs kwamen om de zaken door te spreken, werd de tijd voor ons genomen en werden we heel warm ontvangen. Warnsborn biedt Lees meer…

Lees meer

‘Vanaf het begin af aan voelde we ons heel erg welkom bij Groot Warnsborn.
Alle keren dat we langs kwamen om de zaken door te spreken, werd de tijd voor ons genomen en werden we heel warm ontvangen.
Warnsborn biedt de gelegenheid om de ruimtes naar eigen wens aan te kunnen kleden, waarbij ook constant wordt meegedacht en meegekeken naar de verschillende opties en mogelijkheden. Het team zet zich 100% in om de avond voor iedereen zo goed mogelijk te organiseren, is erg flexibel, is in staat om (ook op de avond zelf) in te kunnen spelen op onverwachte wisselingen, en dat met een constante lach.
De combinatie van diner, feest en overnachting bij Warnsborn, maakte het voor ons compleet. Hierdoor konden we onze trouwdag, een dag met zo veel geweldige indrukken, op de avond zelf afsluiten met een kleine borrel in de wijnkelder en de dag erna met een heerlijk ontbijt. We willen Jante, Lammert en het hele team bedanken voor de perfect georganiseerde dag, waarbij zij eraan hebben bijgedragen dat wij ons nergens zorgen over hoefde te maken.’

Groetjes,

Sophie en Jan

Lees minder
Door Sophie en Jan op 29 juni 2016

10

Afgelopen week voor de eerste maal geslapen bij Landgoed Groot Wansborn. Prachtig hotel in een mooi natuurgebied. Je voelt de rust bij aankomst. Vriendelijk en zeer professioneel personeel. Fijn bed in een mooie kamer. Na een goede nachtrust. Goed ontbijt Lees meer…

Lees meer

Afgelopen week voor de eerste maal geslapen bij Landgoed Groot Wansborn. Prachtig hotel in een mooi natuurgebied. Je voelt de rust bij aankomst.
Vriendelijk en zeer professioneel personeel. Fijn bed in een mooie kamer.
Na een goede nachtrust. Goed ontbijt gekregen. Ik had verzocht om glutenvrij brood. Uiteraard was ook dit goed geregeld.
Familie de Vries bedankt. Jullie zien mij in de toekomst zeker terug.

Lees minder
Door dhr van der Hoeven op 27 januari 2016

Enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement

2

Wij hebben enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement. Een geweldig warm welkom en verblijf en een geweldig feest!

Lees meer

Wij hebben enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement. Een geweldig warm welkom en verblijf en een geweldig feest!

Lees minder
Door Fam van der Ven op 14 januari 2016

Complimenten voor het fantastische oud en nieuw feest!

8

Complimenten voor het fantastische oud en nieuw feest!!!!!! Echt helemaal top!!!!!
Ook het diner en de overnachting en ontbijt waren super! Heel gastvrij team van erg vriendelijke en professionele mensen. Dank jullie wel!!!!!!

Lees meer

Complimenten voor het fantastische oud en nieuw feest!!!!!! Echt helemaal top!!!!!
Ook het diner en de overnachting en ontbijt waren super! Heel gastvrij team van erg vriendelijke en professionele mensen. Dank jullie wel!!!!!!

Lees minder
Door Diana op 2 januari 2016

in één woord : uitstekend

10

vader/zonen- reunie ( 5 man)gedurende 3 dagen/2 diners en nachtenverblijf. in één woord : uitstekend. mvg CLK.

Lees meer

vader/zonen- reunie ( 5 man)gedurende 3 dagen/2 diners en nachtenverblijf.
in één woord : uitstekend.
mvg CLK.

Lees minder
Door C.L.Kolff op 16 november 2015

Genieten

10

Buiten was het een grijze herfstdag, maar prachtig in de bossen rondom. Aan het einde van de dag wel zin in een goed diner. Een fantastische keuken met een jonge sommelier die verrassende wijncombinaties wist aan te bevelen. Dat was Lees meer…

Lees meer

Buiten was het een grijze herfstdag, maar prachtig in de bossen rondom. Aan het einde van de dag wel zin in een goed diner. Een fantastische keuken met een jonge sommelier die verrassende wijncombinaties wist aan te bevelen. Dat was genieten.

Lees minder
Door op 20 oktober 2015

Introdans

10

Ieder jaar trapt Introdans het nieuwe seizoen af met een company meeting in de eigen studio en een kick-off. Voor de kick-off zoeken wij ieder jaar een andere, verrassende, aansprekende locatie; hiermee gunnen wij onze medewerkers en onszelf een ‘reis Lees meer…

Lees meer
Ieder jaar trapt Introdans het nieuwe seizoen af met een company meeting in de eigen studio en een kick-off. Voor de kick-off zoeken wij ieder jaar een andere, verrassende, aansprekende locatie; hiermee gunnen wij onze medewerkers en onszelf een ‘reis door het prachtige Arnhem en omgeving’. Groot Warnsborn stond al langer op onze wenslijst, en nu we er zijn geweest, weten we waarom: een prachtige, historische plek in het rijke groen gelegen. De weg er naar toe is al een genot. De ontvangst in de Oranjerie, het behulpzame en gastvrije personeel en het werkelijk heerlijke buffet. Ieders gezicht straalde ontspanning en genot uit. Dank voor jullie fantastische medewerking! P.S. Zo te zien zullen meerdere van onze (internationale) werknemers in hun eigen, vrije tijd terugkomen.
Lees minder
Door Introdans op 17 september 2015

Fantastisch hotel

8

Fantastisch hotel met zeer vriendelijk personeel. Prachtige ligging midden in het bos. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Tip: douchegordijn vervangen voor wand op de badrand.

Lees meer
Fantastisch hotel met zeer vriendelijk personeel. Prachtige ligging midden in het bos. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Tip: douchegordijn vervangen voor wand op de badrand.
Lees minder
Door Dhr Onderwater op 17 september 2015

Uitstekend

10

Afgelopen zaterdag waren wij voor het eerst bij jullie om de receptie van Bas en Magriet bij te wonen. Ik wil jullie complimenteren voor de uitstekende verzorging en benadering. De ene helft van de charmante tweeling, waarvan ik niet vind Lees meer…

Lees meer

Afgelopen zaterdag waren wij voor het eerst bij jullie om de receptie van Bas en Magriet bij te wonen. Ik wil jullie complimenteren voor de uitstekende verzorging en benadering. De ene helft van de charmante tweeling, waarvan ik niet vind dat ze op een tweeling lijken, en die daar sinds kort de leiding heeft naar ik begreep, deed het uitstekend. De andere helft overigens ook.

Lees minder
Door op 28 augustus 2015

Ik kom zeker terug

10

Voor de 3de keer te gast. Lekker gegeten, geslapen in een mooie kamer en het personeel biedt super service. Ik kom zeker terug!

Lees meer

Voor de 3de keer te gast geweest. Het was weer super, lekker gegeten, geslapen in een van de mooie kamers en het personeel bied super service. Ik kom zeker nog een keer terug.

Lees minder
Door Overdijkink op 12 augustus 2015

Onze bruiloft in en om Oranjerie Groot Warnsborn was in n woord fantastisch!

10

Onze bruiloft in en om Oranjerie Groot Warnsborn was in n woord fantastisch! ***** (5 sterren!) Sfeervolle en stijlvolle locatie, de prachtige tuin volop in bloei, alle feestelijkheden op n plek, fotoreportage in tuin en bos, persoonlijke benadering, gastvrij en Lees meer…

Lees meer
Onze bruiloft in en om Oranjerie Groot Warnsborn was in n woord fantastisch!

***** (5 sterren!)
Sfeervolle en stijlvolle locatie, de prachtige tuin volop in bloei, alle feestelijkheden op n plek, fotoreportage in tuin en bos, persoonlijke benadering, gastvrij en vriendelijk personeel, heerlijk diner inclusief bijpassende wijnen, verfijnde hapjes, overnachten op het landgoed en dit alles voortreffelijk voorbereid en uitgevoerd door Niels, Feyoena en collega’s. Dank jullie wel!

Hubert & Nienke

Lees minder
Door Hubert & Nienke op 29 juli 2015
Hotel Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn

Wij komen graag eens logeren!

10

Gisteren met mijn vriend een heerlijke lunch gebruikt op het terras met schitterend uitzicht op de tuin en de Lakevelders in de weide in de verte! Super! En zr hartelijk ontvangen en bediend! Wij komen graag eens logeren! Verheugen ons Lees meer…

Lees meer

Gisteren met mijn vriend een heerlijke lunch gebruikt op het terras met schitterend uitzicht op de tuin en de Lakevelders in de weide in de verte! Super! En zr hartelijk ontvangen en bediend!
Wij komen graag eens logeren! Verheugen ons daar nu al op …

Lees minder
Door Marina van der Waag. op 20 juli 2015

Een bijzonder weekend om vol genoegen op terug te kijken!!

10

Wij hebben een geweldig weekend door mogen maken in Juni 2015, in dit prachtige hotel op deze bijzondere locatie. Midden in het groen, omgeven door een mooi wandelgebied, en genietend van de prachtige kamer en het heerlijke eten. Het personeel Lees meer…

Lees meer

Wij hebben een geweldig weekend door mogen maken in Juni 2015, in dit prachtige hotel op deze bijzondere locatie. Midden in het groen, omgeven door een mooi wandelgebied, en genietend van de prachtige kamer en het heerlijke eten. Het personeel is bijzonder vriendelijk en speelt in op de persoonlijke wensen van de gasten. Het ontbijt, in buffetvorm, en in ons geval ook een keer geserveerd aan tafel, was subliem! Een bijzonder weekend om vol genoegen op terug te kijken!!

Lees minder
Door Nicky van der Boon op 2 juli 2015
Huwelijk Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn

Op de dag zelf hebben wij nergens aan hoeven denken

10

Op 17-04-2015 zijn wij getrouwd op de locatie Groot Warnsborn. Van te voren hadden we uitgebreid de dag doorgenomen met Feyoena en Niels en alles werd uitstekend geregeld. Op de dag van onze ondertrouw zijn we alvast even gaan voorproeven Lees meer…

Lees meer

Op 17-04-2015 zijn wij getrouwd op de locatie Groot Warnsborn. Van te voren hadden we uitgebreid de dag doorgenomen met Feyoena en Niels en alles werd uitstekend geregeld.
Op de dag van onze ondertrouw zijn we alvast even gaan voorproeven in het restaurant van Groot Warnsborn en daar kregen we heerlijke gerechten voorgeschoteld. Op de dag zelf hebben wij nergens aan hoeven denken. Het zag er prachtig uit en hebben heerlijk gegeten. Op ons feest ’s avonds werd er geregeld drinken uitgeserveerd en waren er veel en erg lekkere hapjes.

En na ons feest met alle daggasten kunnen slapen in het koetshuis om samen ’s ochtends heerlijk te ontbijten.
Echt een aanrader.

Lees minder
Door Rutger en Rieke op 2 juli 2015
Brunch | Landgoed Groot Warnsborn

Laaiend enthousiast!

10

Noem de huishouding, receptie, keuken, bediening en t echtpaar de Vries. Iedereen is hartelijk,vakkundig en op elkaar ingespeeld. Kortom een gastvrije en culinaire oase in een wonderschone omgeving. We hadden er een feest met 33 gasten en iedereen was laaiend enthousiast.

Lees meer

Noem de huishouding, receptie, keuken, bediening en t echtpaar de Vries. Iedereen is hartelijk,vakkundig en op elkaar ingespeeld. Kortom een gastvrije en culinaire oase in een wonderschone omgeving. We hadden er een feest met 33 gasten en iedereen was laaiend enthousiast.

Lees minder
Door Fam. Niesert op 2 juli 2015
Hotel Arnhem | Groot Warnsborn

Een reuzefijn hotel

10

Met ons tweetjes een fantastisch voorbereidingsweekend doorgebracht in Groot Warnsborn en omgeving. Prachtige natuur, ideaal fietsweer, en bovenal een reuzefijn hotel : mooie kamer, voortreffelijk diner, lekker ontbijt en erg vriendelijke bediening. We lijken er naar uit om in september Lees meer…

Lees meer

Met ons tweetjes een fantastisch voorbereidingsweekend doorgebracht in Groot Warnsborn en omgeving. Prachtige natuur, ideaal fietsweer, en bovenal een reuzefijn hotel : mooie kamer, voortreffelijk diner, lekker ontbijt en erg vriendelijke bediening.
We lijken er naar uit om in september met onze fietsgroep terug te komen.

Lees minder
Door Herman Remmerie op 19 juni 2015

Simply the most beautiful and wonderful hotel

10

Simply the most beautiful and wonderful hotel in the middle of the most gorgeous scenery. It was peaceful and relaxing stay. Coupled with the spectacular five course meal served that was delicious and beautifully presented, it was simply a place Lees meer…

Lees meer

Simply the most beautiful and wonderful hotel in the middle of the most gorgeous scenery. It was peaceful and relaxing stay. Coupled with the spectacular five course meal served that was delicious and beautifully presented, it was simply a place where wonderful memories are created and kept.

Lees minder
Door S. Lakan op 19 juni 2015
huwelijk Gerrie en Debby

Het was echt een onvergetelijke dag!

10

Vorige week onze bruiloft gevierd in de Oranjerie. Het was echt een onvergetelijke dag,die tot in de puntjes was geregeld door Niels en zijn team.Prachtige ceremonie,gezellige receptie,overheerlijk diner en heerlijk geslapen. In één woord geweldig. N ogmaals heel erg bedankt Lees meer…

Lees meer

Vorige week onze bruiloft gevierd in de Oranjerie.
Het was echt een onvergetelijke dag,die tot in de puntjes was geregeld door Niels en zijn team.Prachtige ceremonie,gezellige receptie,overheerlijk diner en heerlijk geslapen.
In één woord geweldig.
N

ogmaals heel erg bedankt voor deze mooie dag,wij zullen dit nooit vergeten

Lees minder
Door Gerrie en Debby Spaan op 18 juni 2015

Gezellige kamer en ontzettend vriendelijk personeel

8

We hebben heerlijk genoten van ons verblijf. Gezellige kamer en ontzettend vriendelijk personeel.

Lees meer
Door Pels op 1 juni 2015

Een topklasse restaurant

10

Het restaurant is topklasse en ook hier een geweldige bediening.

Lees meer

Het restaurant is topklasse ook hier een geweldige bediening

Lees minder
Door Wil Paulus op 26 mei 2015

Prachtig hotel in een hele mooie omgeving

10

Het is een prachtig hotel in een hele mooie omgeving.
Het personeel is bijzonder aardig en zeer behulpzaam.

Lees meer

Het is een prachtig hotel in een hele mooie omgeving.
Het personeel is bijzonder aardig en zeer behulpzaam.
En geef je echt het gevoel dat je welkom bent.
Het restaurant is een heerlijke beleving.
Kortom wij hopen dat we er terug kunnen komen.
We hebben bijzonder genoten.

Lees minder
Door Meriam van den Broek op 26 mei 2015
Receptie in de Oranjerie

Het restaurant is een heerlijke beleving

10

Het is een prachtig hotel in een hele mooie omgeving.Het personeel is bijzonder aardig en zeer behulpzaam. En geef je echt het gevoel dat je welkom bent.Het restaurant is een heerlijke beleving.Kortom wij hopen dat we er terug kunnen komen.

Lees meer

Het is een prachtig hotel in een hele mooie omgeving.Het personeel is bijzonder aardig en zeer behulpzaam.
En geef je echt het gevoel dat je welkom bent.Het restaurant is een heerlijke beleving.Kortom wij hopen dat we er terug kunnen komen.

Lees minder
Door Meriam van den Broek op 21 mei 2015
Huwelijk Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn

J. Westerhoff

8

We hebben een prachtig huwelijk in Arnhem gehad op Groot Warnsborn. De Oranjerie is prachtig en het feest was fantastisch!

Lees meer

We hebben een prachtig huwelijk in Arnhem gehad op Groot Warnsborn. De Oranjerie is prachtig en het feest was fantastisch!

Lees minder
Door J. Westerhoff op 15 april 2015

Een geweldige chef-kok

10

Eigenaren die meewerken aan een gezellige sfeer, een maitre die weet wat hij doet en een geweldige chef-kok.

Lees meer

Eigenaren die meewerken aan een gezellige sfeer, een maitre die weet wat hij doet en een geweldige chef-kok.

Lees minder
Door Hans en Joke Grannetia op 14 april 2015

Zeer vriendelijk personeel

10

Zeer vriendelijk personeel waardoor je je zeer welkom voelt. Vanuit het hotel loop je direct het bos in en toch vlakbij het centrum van Arnhem.

Lees meer

Zeer vriendelijk personeel waardoor je je zeer welkom voelt. Vanuit het hotel loop je direct het bos in en toch vlakbij het centrum van Arnhem.

Lees minder
Door Fam. Handgraaf op 14 april 2015

De kamers zijn perfect

10

De kamers zijn perfect, met goede bedden en een fantastisch uitzicht. Wij hebben volop van dit alles genoten. Een echte aanrader!

Lees meer

De kamers zijn perfect, met goede bedden en een fantastisch uitzicht. Wij hebben volop van dit alles genoten. Een echte aanrader!

Lees minder
Door Renée Podt op 14 april 2015

Sensationeel lekker

10

Het eten was niet gewóón heel lekker, maar sensationeel lekker. Het personeel was niet gewóón heel aardig, maar bijzonder aardig!

Lees meer

Het eten was niet gewóón heel lekker, maar sensationeel lekker. Het personeel was niet gewóón heel aardig, maar bijzonder aardig!

Lees minder
Door Renée Podt op 14 april 2015

Het restaurant in het hoge segment

10

We eten regelmatig buiten de deur en zijn zeer kritisch. Warnsborn is in het hoge segment onze favoriet.

Lees meer

We gaan regelmatig uit eten en zijn zeer kritisch. Dit restaurant is onze favoriet in het hogere segment.

Lees minder
Door N. Righart op 14 april 2015

2

Onze avond en nacht waren heerlijk en bijna perfect. De geest van de familie is hier nog het ambacht en dat is mooi te zien.
Dank jullie allen!

Lees meer

Onze avond en nacht waren heerlijk en bijna perfect. De geest van de familie is hier nog het ambacht en dat is mooi te zien.
Dank jullie allen!

Lees minder
Door N. Righart op 14 april 2015

Warm gevoel

10

Het eten is gewoon goed en verfijnd. Maar vooral de betrokkenheid, vriendelijkheid en het warme gevoel dat het personeel je geeft, valt op.

Lees meer

Het eten is gewoon goed en verfijnd. Maar vooral de betrokkenheid, vriendelijkheid en het warme gevoel dat het personeel je geeft, valt op.

Lees minder
Door N. Righart op 14 april 2015

“Net even meer”

10

De belofte van ‘nét even meer’ wordt waargemaakt. Zeer comfortabele kamer, vriendelijk en professioneel personeel en diner met wijn arrangement was top!

Lees meer

De belofte van ‘nét even meer’ wordt waargemaakt. Zeer comfortabele kamer, vriendelijk en professioneel personeel en diner met wijn arrangement was top!

Lees minder
Door Potters op 14 april 2015

Voortreffelijke diners

10

Fantastisch verblijf tijdens de kerstdagen. Gastvrij, persoonlijke aandacht van een ieder, mooie ambiance in kerstsfeer, voortreffelijke diners met uitstekend gekozen bijpassende wijnen. Zeker een aanrader. Voor ons een dikke 10.

Lees meer

Fantastisch verblijf tijdens de kerstdagen. Gastvrij, persoonlijke aandacht van een ieder, mooie ambiance in kerstsfeer, voortreffelijke diners met uitstekend gekozen bijpassende wijnen. Zeker een aanrader. Voor ons een dikke 10

Lees minder
Door Marlene van der Velde op 14 april 2015

Prachtig gelegen hotel en restaurant

10

Een sfeervol en prachtig gelegen hotel en restaurant. Personeel dat attent en aardig is. Een mens wenst niet veel meer van een omgeving waarvoor hij/zij betaalt om verzorgd te worden.

Lees meer

Een sfeervol en prachtig gelegen hotel en restaurant. Personeel dat attent en aardig is. Een mens wenst niet veel meer van een omgeving waarvoor hij/zij betaalt om verzorgd te worden.

Lees minder
Door A.a Noordhof op 14 april 2015

Heerlijk genoten, wij voelen ons thuis!

8

Bij jullie twee overnachtingen gedaan, waarvan 1 avond met familie afgesproken bij jullie met een 8 gangen diner. Was super!! Super gezellig, super goed gegeten, overall heerlijk genoten!!
We komen gauw weer, wij voelen ons thuis…..

Lees meer

Bij jullie twee overnachtingen gedaan, waarvan 1 avond met familie afgesproken bij jullie met een 8 gangen diner. Was super!! Super gezellig, super goed gegeten, overall heerlijk genoten!!
We komen gauw weer, wij voelen ons thuis…..

Lees minder
Door op 14 april 2015
Vergaderlocatie Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn

Wat een enthousiasme van de staf en al het personeel

8

Valentijns weekend (twee nachten) in hotel doorgebracht, heerlijk. Wat een enthousiasme van de staf en al het personeel. Eigenaren die meewerken aan een gezellige sfeer, een maître die weet wat hij doet en een geweldige chef-kok. Zelfs de interieur verzorgers vragen je of je het naar het zijn hebt. Niet een goedkope locatie, maar zijn geld meer dan waar. Chapeau!

Lees meer

Valentijns weekend (twee nachten) in hotel doorgebracht, heerlijk. Wat een enthousiasme van de staf en al het personeel. Eigenaren die meewerken aan een gezellige sfeer, een maître die weet wat hij doet en een geweldige chef-kok. Zelfs de interieur verzorgers vragen je of je het naar het zijn hebt. Niet een goedkope locatie, maar zijn geld meer dan waar. Chapeau!

Lees minder
Door Hans en Joke Grannetia op 3 maart 2015
Ontbijt Groot Warnsborn | Hotel Arnhem

Het ontbijt is een voltreffer

8

Wat een mooie locatie en wat een persoonlijke benadering.We hadden en mooie kamer,diner was beide dagen perfect en ook het ontbijt is daar een voltreffer.Een echte aanrader en wij komen zeker terug.

Lees meer

Wat een mooie locatie en wat een persoonlijke benadering.We hadden en mooie kamer,diner was beide dagen perfect en ook het ontbijt is een voltreffer. Een echte aanrader en wij komen zeker terug.

Lees minder
Door jan en jenny van den brink op 3 maart 2015
Bedrijfsfeest Gelderland | Landgoed Groot Warnsborn

We zouden iedereen aanraden hier te trouwen

10

Wij hebben met Oud en Nieuw onze bruiloft op landgoed Groot Warnsborn gehouden en het was nog beter dan we hadden verwacht. Alles was goed geregeld, bij de hapjes hielden ze goed rekening met voedselwensen en de vuurwerkshow was top! Het was een topavond en we zouden iedereen aanraden hier te trouwen.

Lees meer

Wij hebben met Oud en Nieuw onze bruiloft op landgoed Groot Warnsborn gehouden en het was nog beter dan we hadden verwacht. Alles was goed geregeld, bij de hapjes hielden ze goed rekening met voedselwensen en de vuurwerkshow was top! Het was een topavond en we zouden iedereen aanraden hier te trouwen.

Lees minder
Door Sarah en Stijn op 19 januari 2015
Kerst arrangement | Landgoed Groot Warnsborn

Fantastisch verblijf tijdens de kerstdagen

10

Gastvrij, persoonlijke aandacht van een ieder, mooie ambiance in kerstsfeer, voortreffelijke diners met uitstekend gekozen bijpassende wijnen. Zeker een aanrader. Voor ons een dikke 10.

Lees meer
Door Marlene en Theo van der Velde op 29 december 2014
Restaurant Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn

Groot Warnsborn een echte aanrader!

10

Op een prachtige herfstdag in november 2014 zijn wij met 45 gasten zeer vriendelijk en met persoonlijke aandacht ontvangen op deze prachtige locatie in de Tuinzaal en Keldergewelven voor een zeer smakelijke High Tea met Champagne en unieke taart gemaakt door de huispatissier. Het avonddiner voor 10 personen was eveneens heerlijk. Voor alle culinaire fijnproevers die persoonlijke aandacht op prijs stellen is Groot Warnsborn een echte aanrader!

Lees meer

Op een prachtige herfstdag in november 2014 zijn wij met 45 gasten zeer vriendelijk en met persoonlijke aandacht ontvangen op deze prachtige locatie in de Tuinzaal en Keldergewelven voor een zeer smakelijke High Tea met Champagne en unieke taart gemaakt door de huispatissier. Het avonddiner voor 10 personen was eveneens heerlijk. Voor alle culinaire fijnproevers die persoonlijke aandacht op prijs stellen is Groot Warnsborn een echte aanrader!

Lees minder
Door fam. Mepschen op 29 december 2014
bloemetje

Een sfeervol en prachtig gelegen hotel en restaurant

10

Personeel dat attent en aardig is. Een mens wenst niet veel meer van een omgeving waarvoor hij/zij betaalt om verzorgd te worden.

Lees meer
Door a.a. Noordhof op 29 december 2014
Hotel Arnhem | Groot Warnsborn

Fam. Douma

10

Een prachtig grote kamer met privé terras. We hebben echt genoten en komen zeker terug!

Lees meer

Een prachtig grote kamer met privé terras. We hebben echt genoten en komen zeker terug!

Lees minder
Door Fam. Douma op 28 oktober 2014
Landgoed Groot Warnsbo

Fam. Schouten

10

Heerlijk gegeten, zeer vriendelijk personeel en een hele mooie omgeving. Wij komen zeker terug!

Lees meer

Zeer vriendelijk personeel, mooie omgeving, heerlijk gegeten. Wij komen terug!

Lees minder
Door fam. Schouten op 28 oktober 2014
Landgoed Groot Warnsbo

Jorik Prister

8

Vorige week op Groot Warnsborn geslapen en gegeten. Was echt top! Vooral het vriendelijke personeel viel echt op.

Lees meer

Vorige week bij jullie gegeten en geslapen. Was echt top! Vooral het vriendelijke personeel viel echt op.

Lees minder
Door Jorik Prister op 28 oktober 2014
Luxe hotel Arnhem

Heerlijke bedden

10

Ons verblijf op Groot Warnsborn was buitengewoon! De bedden waren heerlijk en we hebben erg lekker gegeten.

Lees meer

Ons verblijf op Groot Warnsborn was buitengewoon! De bedden waren heerlijk en we hebben erg lekker gegeten.

Lees minder
Door Van Vliet op 11 april 2014
Hotel Arnhem | Groot Warnsborn

Super verblijf

10

De locatie is top en het eten heerlijk! Een echte aanrader en we komen graag nog eens terug!

Lees meer
Door Dave & Ilse op 11 april 2014
Landgoed Groot Warnsbo

Echt perfect

8

Dit hotel verdient een dikke 10! Fantastische locatie en zeer vriendelijk personeel.

Lees meer
Door Ton & Patty op 10 april 2014