Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Het Restaurant

Brasserie De Bron

Onze Chef Niek Bezuijen en zijn team koken verrassend en op een hoog niveau. De focus wordt gelegd op verse en lokale producten. Veel van onze producten komen van ons eigen landgoed. Denk hierbij aan onze honing, vlees, maar bijvoorbeeld ook onze eigen wijn “De Bruisende Barones”.

Voor 45,- euro ontvangt u een driegangen keuzemenu. Per gang kunt u uit 3 gerechten kiezen: een vis, vlees & vegetarische optie. Op zoek naar een stijlvol diner in Arnhem? Dat doet u bij Brasserie de Bron

Meer info
seizoensarrangement-groot-warnsborn

Restaurant La Belle Source

Geniet van culinaire hoogstandjes bij restaurant La Belle Source!

Lunchen en of dineren in Arnhem bij La Belle Source is culinair genieten!
Ons restaurant La Belle Source is geopend van donderdag tot maandag voor lunch en diner.
We leggen u  graag in de watten met onze bijzondere en unieke gerechten.
S ‘avonds kunt u heerlijk genieten van een 6 tot 8 gangen verrassing menu van Chef kok Niek Bezuijen.

Meer info
Sinaasappel drinken Grootwarnsborn

Bar De Bron

Heerlijk starten aan de bar met het aperitief voordat u gaat dineren of juist wanner u een heerlijk afzakkertje neemt na het diner.
Wij hebben een heerlijke cocktail kaart en daarbij natuurlijk lekker bites.
Ook hebben wij fantastische Mocktails die u kunt bestellen.

Meer info

Ontbijt in Arnhem

Bar de Bron: Ontbijt in Arnhem

Sinds de verbouwing afgelopen januari hebben we een fantastische Bar. Hier kunt u genieten van een heerlijke huisgemaakte cocktail of een verfrissend ontbijt in Arnhem.

Heerlijk starten aan de dag met een vullend ontbijt in Arnhem, neem contact op via tel:+31264455751.

Meer info
Grootwarnsborn-culinair-eten

Private dining

Dineren met een besloten gezelschap? Met familie, vrienden of relaties? Dat kan ook bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn. Wij hebben verschillende private dining rooms voor 10- tot 125 personen, alle met een privé terras. U kunt hier genieten van de bijzondere verrassende gerechten van onze Chef kok Niek Bezuijen en Sous chefs Hielke Damman en Marcus de Jong , kunnen met hun team uiteraard alles aanpassen aan uw wensen.

Meer info
high tea arnhem

High Tea Arnhem met uw gezelschap

High Tea in Arnhem bij Groot Warnsborn à € 36,50 p.p.

Kom met uw gezelschap heerlijk genieten van een High Tea op de Veluwe. Voor groepen vanaf 20 personen zijn wij de ideale locatie voor een uitgebreide high tea. Groot Warnsborn bevindt zich midden in het schitterende bos op de Veluwe. Tijdens de High Tea heeft u uitzicht over de prachtige tuinen op het landgoed met op de achtergrond de mooiste bomen.

Meer info

Restaurant in Arnhem

Welkom in ons Restaurant La Belle Source, onderdeel van de 500 beste restaurants van Nederland. Het restaurant is gelegen in Arnhem en biedt een uitgebreid arrangement aan verschillende dagverse en regionale producten.

Chef-kok Niek Bezuijen kookt met zijn team zeer verrassend, op hoog niveau en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten van het landgoed. Wat denkt u van honing uit eigen bijenkorf of kruiden uit eigen tuin?

Restaurant La Belle Source Lunch Menu: 

2-Gangen   €52,50
3-Gangen   €65,00

Restaurant La Belle Source Diner Menu: 

6-Gangen   €95.-
7-Gangen   €105.-
8-Gangen   €115.-

Restaurant La Belle Source Wijnarrangement:

Bijpassende wijnen per glas      €9,- per glas
Bobarrangement per glas          €5,- per glas

Genieten van ons Carte Blanche

In het restaurant in Arnhem bereidt Chefkok Niek Bezuijen en zijn team dagelijks wisselend 6 tot 8-gangen menu. Hierbij wordt gebruik gemaakt van dagverse en regionale producten, welke worden geserveerd met mooie wijnen. Sommelier Hennie Boekelder legt u daarbij eventueel helemaal in de watten door u te adviseren op het gebied van wijn en spijs. Kies voor een luxe diner in Arnhem en beleef een bewonderenswaardige avond in restaurant La Belle Source. Reserveer direct een tafel en laat u verleiden door culinaire gerechten!

/ 5

Het lekkerste restaurant in Arnhem

Restaurant “La Belle Source” behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurants van Nederland. Bovendien staat Restaurant “La Belle Source” ook in de Michelin gids met 2 rode bestekjes. Bent u dus op zoek naar een luxe restaurant in Arnhem, dan bent u bij ons aan het juiste adres.