Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Restaurant in Arnhem

Welkom in ons A la carte restaurant in Arnhem: La Belle Source.

Chef-kok Niek Bezuijen kookt met zijn team zeer verrassend, op hoog niveau en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten van het landgoed. Wat denkt u van honing uit eigen bijenkorf of kruiden uit eigen tuin?

Vanwege de huidige maatregelen werken wij met een wisselend 3 of 4 gangen diner. Voor vragen kunt u terecht bij de Receptie

Take Away

Genieten van ons A la carte menu

U heeft de mogelijkheid om te genieten van ons A la carte menu zowel voor de lunch als tijdens het diner. Daarnaast stellen wij ook graag ons La Belle Source menu voor. Hier vindt u de creativiteit en inspiratie van de chef op zijn best.

/ 4

Het lekkerste plekje om te eten in Arnhem

Restaurant “La Belle Source” behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurants van Nederland. Bovendien staat Restaurant “La Belle Source” ook in de Michelin gids met 2 rode bestekjes. Bent u dus op zoek naar een luxe restaurant in Arnhem, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het Restaurant

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen