Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Restaurant in Arnhem

Welkom in ons Restaurant La Belle Source, onderdeel van de 500 beste restaurants van Nederland. Het restaurant is gelegen in Arnhem en biedt een uitgebreid arrangement aan verschillende dagverse en regionale producten.

Chef-kok Niek Bezuijen kookt met zijn team zeer verrassend, op hoog niveau en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten van het landgoed. Wat denkt u van honing uit eigen bijenkorf of kruiden uit eigen tuin?

Restaurant La Belle Source Lunch Menu: 

2-Gangen   €52,50
3-Gangen   €65,00

Restaurant La Belle Source Diner Menu: 

6-Gangen   €95.-
7-Gangen   €105.-
8-Gangen   €115.-

Restaurant La Belle Source Wijnarrangement:

Bijpassende wijnen per glas      €9,- per glas
Bobarrangement per glas          €5,- per glas

Genieten van ons Carte Blanche

In het restaurant in Arnhem bereidt Chefkok Niek Bezuijen en zijn team dagelijks wisselend 6 tot 8-gangen menu. Hierbij wordt gebruik gemaakt van dagverse en regionale producten, welke worden geserveerd met mooie wijnen. Sommelier Hennie Boekelder legt u daarbij eventueel helemaal in de watten door u te adviseren op het gebied van wijn en spijs. Kies voor een luxe diner in Arnhem en beleef een bewonderenswaardige avond in restaurant La Belle Source. Reserveer direct een tafel en laat u verleiden door culinaire gerechten!

  • groot-warnsborn-oesters
  • groot-warnsborn-dineren
/ 5

Het lekkerste restaurant in Arnhem

Restaurant “La Belle Source” behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurants van Nederland. Bovendien staat Restaurant “La Belle Source” ook in de Michelin gids met 2 rode bestekjes. Bent u dus op zoek naar een luxe restaurant in Arnhem, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het Restaurant