Groot Warnsborn werkt samen met Stal Mansour

Een geweldige middelgrote manege midden tussen Landgoed Warnsborn, Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Deelerwoud en de Posbank.
Een unieke omgeving dus om paard te rijden.

Mogelijkheden voor onze gasten**:

* Buitenritten op Warnsborn of de Hoge Veluwe vanaf € 22.00 euro per uur per persoon (>5 deelnemers).
Voor een rit op Park de Hoge Veluwe komt er entreegeld a € 12.50 bij.
* Stal Mansour organiseert ook hele dagtochten en meerdaagse trektochten. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven via info@mansour.nl.
* Introductie dag Paard voor personen die nog niet eerder (veel) paard hebben gereden.
Een leuke leerzame dag waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen, zowel te paard als vanaf de grond. Van 9 tot 17 uur vanaf € 98.00 p.p. inclusief lunch.
* Vergaderbreak: ook voor zakelijke bijeenkomsten zijn er mogelijkheden voor een break van de vergaderdag. Voorbeelden hiervan: Introductie middag vanaf € 25.00 p/u. (met mogelijkheden voor extra’s voor gevorderden) of workshop spiegelen met paarden (2 paarden, ca. 2 uur en ervaren begeleiding vanaf € 150.00 per groep van ca. 10 personen).
* Speciaal voor de kinderen: iedere zondag zijn er veulentjeslessen. Beginnende ruitertjes leren spelenderwijs ponyrijden en pony’s verzorgen.
Ouders lopen mee naast de pony.
* In de zomervakantie zijn er ponykampen voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Ook voor beginners. Een week lang tussen 10.00 en 16.00 uur leuke dingen doen op de manege en lekker paardrijden!

Paardrijden Arnhem: uw paard stallen

Ook kan uw paard bij Stal Mansour gestald worden in een box of paddock voor € 25.00 per nacht all-in. U geniet van uw weekend in Hotel Groot Warnsborn en uw paard staat veilig hemelsbreed een paar honderd meter verderop bij Stal Mansour. Kijk ook eens op www.mansour.nl.

** Speciaal voor gasten van Hotel Groot Warnsborn biedt Stal Mansour 20% korting op alle bovengenoemde activiteiten in de zomermaanden (juli en augustus).
Buiten het seizoen ontvangt u 10% korting. Uw aanmelding loopt dan via de receptie van Hotel Groot Warnsborn.

Neem contact met ons op   Reserveer een kamer

paardrijden arnhem

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

“Net even meer”

De belofte van ‘nét even meer’ wordt waargemaakt. Zeer comfortabele kamer, vriendelijk en professioneel personeel en diner met wijn arrangement was top!

- Potters, 14 april 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn