Groot Warnsborn werkt samen met Stal Mansour

Een geweldige middelgrote manege midden tussen Landgoed Warnsborn, Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Deelerwoud en de Posbank.
Een unieke omgeving dus om paard te rijden.

Mogelijkheden voor onze gasten**:

* Buitenritten op Warnsborn of de Hoge Veluwe vanaf € 22.00 euro per uur per persoon (>5 deelnemers).
Voor een rit op Park de Hoge Veluwe komt er entreegeld a € 12.50 bij.
* Stal Mansour organiseert ook hele dagtochten en meerdaagse trektochten. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven via info@mansour.nl.
* Introductie dag Paard voor personen die nog niet eerder (veel) paard hebben gereden.
Een leuke leerzame dag waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen, zowel te paard als vanaf de grond. Van 9 tot 17 uur vanaf € 98.00 p.p. inclusief lunch.
* Vergaderbreak: ook voor zakelijke bijeenkomsten zijn er mogelijkheden voor een break van de vergaderdag. Voorbeelden hiervan: Introductie middag vanaf € 25.00 p/u. (met mogelijkheden voor extra’s voor gevorderden) of workshop spiegelen met paarden (2 paarden, ca. 2 uur en ervaren begeleiding vanaf € 150.00 per groep van ca. 10 personen).
* Speciaal voor de kinderen: iedere zondag zijn er veulentjeslessen. Beginnende ruitertjes leren spelenderwijs ponyrijden en pony’s verzorgen.
Ouders lopen mee naast de pony.
* In de zomervakantie zijn er ponykampen voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Ook voor beginners. Een week lang tussen 10.00 en 16.00 uur leuke dingen doen op de manege en lekker paardrijden!

Paardrijden Arnhem: uw paard stallen

Ook kan uw paard bij Stal Mansour gestald worden in een box of paddock voor € 25.00 per nacht all-in. U geniet van uw weekend in Hotel Groot Warnsborn en uw paard staat veilig hemelsbreed een paar honderd meter verderop bij Stal Mansour. Kijk ook eens op www.mansour.nl.

** Speciaal voor gasten van Hotel Groot Warnsborn biedt Stal Mansour 20% korting op alle bovengenoemde activiteiten in de zomermaanden (juli en augustus).
Buiten het seizoen ontvangt u 10% korting. Uw aanmelding loopt dan via de receptie van Hotel Groot Warnsborn.

Neem contact met ons op   Reserveer een kamer

paardrijden arnhem

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn