Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Brasserie de Bron

Brasserie de Bron
Goede sfeer
Informeel
/ 2

Brasserie de Bron

De ultieme plek om samen te komen met vrienden, familie of je romantische date. Van een kop heerlijke verse munt thee met huisgemaakt gebak tot een heerlijk glas wijn.

Reserveer direct

Lunchen of dineren in Brasserie de Bron

Brasserie de Bron

Onze Chef Niek Bezuijen en zijn team koken verrassend en op een hoog niveau. De focus wordt gelegd op verse en lokale producten. Veel van onze producten komen van ons eigen landgoed. Denk hierbij aan onze honing, vlees, maar bijvoorbeeld ook onze eigen wijn “De Bruisende Barones”.

Voor 39 euro ontvangt u een driegangen keuzemenu.  Dit zal vanaf 2 Augustus 2021 ingaan!
Per gang kunt u uit 3 gerechten kiezen: een vis, vlees & vegetarische optie. Het menu moet beschreven zijn voor de gast en op alle openingsdagen worden aangeboden, dus ook in het weekend.

Aanvang Tijden: 
Elke dag aanvang voor de lunch tussen 12:00 en 15:00 uur.
Elke dag aanvang voor het diner tussen 18:00 en 21:00 uur.
Graag reserveren bij onze Receptie u kunt bellen naar: 026-4455751

Reserveer nu bij Brasserie De Bron Middel 1
/ 3

Brasserie de Bron 

Wij hebben de Brasserie geheel gerestyled. U vindt de prachtige kleuren van de Ijsvogel en rivierkreeft terug in ons interieur.

De lunch kaart is niet Up to date, als u informatie wenst bel ons dan even naar: 026-4455751 om teleurstellingen te voorkomen! 

 

Reserveer nu bij Brasserie De Bron

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen

Bekijk meer kamers