Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Brasserie de Bron

Brasserie de Bron
Goede sfeer
Informeel
/ 2

Brasserie de Bron

De ultieme plek om samen te komen met vrienden, familie of je romantische date. Van een kop heerlijke verse munt thee met huisgemaakt gebak tot een heerlijk glas wijn met huisgerookte zalm als plate maaltijd.

Reserveer is mogelijk telefonisch (+31) 026 44 55 751 of via onze mail info@grootwarnsborn.nl i.v.m. COVID-19! MOMENTEEL I.V.M. COVID HEBBEN WIJ GEEN KAART!

Reserveer direct

Lunchen of dineren in Brasserie de Bron

Brasserie de Bron

Brasserie de Bron is de plek in Arnhem om heerlijk na een wandeling een kop koffie te drinken met huisgemaakt gebak.
Of de perfecte plek om heerlijk informeel te genieten van een huisgemaakte salade, broodje of dagverse soep.

OnzeBrasserie is iedere dag geopend van 7.00 uur tot 22.00 uur voor een hapje en drankje. Wij hebben een nieuwe kleine kaart voor in onze Brasserie of op onze terrassen. Deze lunchgerechten serveren we tussen 12.00 uur en 15.30 uur. De dinergerechten serveren we van 17.00 tot 21.00 uur.

Bekijk onze kleine kaart en ontdek uw favoriete gerecht.

DE KLEINE BRASSERIE KAART IS HELAAS MOMENTEEL I.V.M. COVID NIET MOGELIJK. WIJ HEBBEN WEL MOGELIJKHEDEN DIT KUNNEN WIJ OP DE DAG ZELF BESPREKEN MET U.

Lunchkaart Middel 1
/ 3

Brasserie de Bron 

Wij hebben de Brasserie geheel gerestyled. U vindt de prachtige kleuren van de Ijsvogel en rivierkreeft terug in ons interieur. Een heerlijke borrel/lunch en diner kaart zie hieronder onze menu kaart!

MOMENTEEL I.V.M. COVID HEBBEN WIJ EEN BEPERKTE KAART, VRAAG HIERNA BIJ ONZE MEDEWERKERS.

Lunchkaart

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen

Bekijk meer kamers