Net even meer!

Overnachten in Arnhem

Slapen op Groot Warnsborn is net even meer als een hotelovernachting in Arnhem. Of u nu op zoek bent naar rust of juist naar de gezelligheid van een goed diner, onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Wist u dat?

Als u nu via onze eigen website een kamer boekt ontvangt u maar liefst

30% korting op uw ontbijt!

Een verblijf om te onthouden!

Onze hoofdreceptioniste Loes Boerkamp weet precies welke kamer voor u geschikt is. Ze zal samen met haar team zorgen dat uw verblijf van A tot Z geregeld is. Neemt u dan ook gerust contact op met onze receptie om u te laten informeren over de verschillende kamers en mogelijkheden die we hebben.

Onze hotelkamers zijn allen standaard uitgerust zoals u van een vier-sterren hotel mag verwachten. Daarnaast hebben ze allen vrij uitzicht naar buiten en u krijgt er van ons een gratis vogelconcert bij. Ook als u zakelijk ons bezoekt zult u merken dat de dag beter begint met de frisse lucht. Een overnachting is dan niet alleen een bed maar ook een ervaring. En dat terwijl het mooie centrum van Arnhem maar 5 minuten met de auto is. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. We zien u dan ook graag snel verschijnen.

 

 

Reserveer uw kamer   Vraag meer informatie aan

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Heerlijke bedden

Ons verblijf op Groot Warnsborn was buitengewoon! De bedden waren heerlijk en we hebben erg lekker gegeten.

- Van Vliet, 11 april 2014

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn