Bedrijfsfeest in Gelderland op een prachtige locatie

Een gezellige dag of avond met uw bedrijf of met relaties? Landgoed Groot Warnsborn is de perfecte locatie voor het organiseren van uw bedrijfsfeest in Gelderland. Gelegen middenin in de bossen, omgeven door prachtige Engelse tuinen en op minder dan 5 minuten van de binnenstad van Arnhem, is Groot Warnsborn een uniek plekje voor uw bedrijfsfeest Gelderland.

Vele mogelijkheden voor een bedrijfsfeest Gelderland

Landgoed Groot Warnsborn biedt u vele mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest. Onze schitterende Oranjerie leent zich uitstekend voor een spetterend feest of juist een ontspannen diner. Voor de kleinere gezelschappen is ons restaurant en lounge zeer geschikt. Onze wijnkelders zijn uniek en perfect voor een afzakkertje.

“Landgoed Groot Warnsborn is de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest Gelderland. We hebben een prachtig feest gehad in de Oranjerie” – mevr. G. Noordman

Net even meer

Wilt u naast een feest een activiteit organiseren tijdens uw bedrijfsfeest in Gelderland? Op ons Landgoed organiseren we vele activiteiten die uw bedrijfsfeest nog leuker maken.

Bekijk alle activiteiten

Geen één bedrijfsfeest Gelderland is hetzelfde

Op Landgoed Groot Warnsborn is geen één bedrijfsuitje Gelderland hetzelfde, dus neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Onze medewerkers staan voor u klaar om van uw bedrijfsfeest in Gelderland een spetterend feest te maken.  Onze prachtige zalen, unieke locatie en zeer gastvriendelijk personeel maakt u uw bedrijfsfeest tot een zeer bijzondere ervaring die iedereen zich nog lang zal herinneren!

Neem contact met ons op   Vraag direct een offerte aan

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Onze bruiloft in en om Oranjerie Groot Warnsborn was in n woord fantastisch!

Onze bruiloft in en om Oranjerie Groot Warnsborn was in n woord fantastisch!

***** (5 sterren!)
Sfeervolle en stijlvolle locatie, de prachtige tuin volop in bloei, alle feestelijkheden op n plek, fotoreportage in tuin en bos, persoonlijke benadering, gastvrij en vriendelijk personeel, heerlijk diner inclusief bijpassende wijnen, verfijnde hapjes, overnachten op het landgoed en dit alles voortreffelijk voorbereid en uitgevoerd door Niels, Feyoena en collega’s. Dank jullie wel!

Hubert & Nienke

- Hubert & Nienke, 29 juli 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn