Bedrijfsuitje op een unieke locatie

Een bedrijfsuitje is veel velen een jaarlijks hoogtepunt. Op Landgoed Groot Warnbsorn organiseren we dagelijks bedrijfsuitjes Arnhem voor een grote verscheidenheid aan gezelschappen. Of u nu actief bedrijfsuitje Arnhem wilt organiseren, of in alle rust wilt genieten van de prachtige omgeving, op Groot Warnsborn kan het allemaal. Groot voordeel is dat ons landgoed zeer goed te bereiken is en op maar 5 minuten gelegen is van de binnenstad van Arnhem.

“Met een bedrijfsuitje Arnhem op Groot Warnsborn maakt u van ieder bedrijfstuitje iets bijzonders.”

Wat kunt u doen als bedrijfsuitje Arnhem?

Personeelsuitje Arnhem | Landgoed Groot WarnsbornWe beschikken over eindeloze mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfstuitje in Arnhem. Onze prachtige zalen zijn zeer geschikt voor verschillende binnenactiviteiten. Voor buitenactiviteiten zijn de prachtige bossen, de Engelse tuinen en alle hotspots in de omgeving de moeite waard. We hebben onder andere al georganiseerd:

  • Fietsen, wandelen of mountainbiken direct vanuit het hotel;
  • Golfclinic of Pitch & Putt;
  • Bezoek aan Nederlands Open Lucht museum, Kröller Müller museum etc,;
  • Stadswandeling (langs de kelders van Arnhem, Eusebiustoren, “de Brug”, etc);
  • Classic car rally;
  • Een knallend feest in één van onze zalen.

Bedrijfsuitje ArnhemBedrijfsuitje Arnhem met overnachting?

Op Groot Warnsborn kunt u ook een meerdaags bedrijfsuitje Arnhem organiseren. Ons landgoed beschikt over 42 luxe kamers die zijn gelegen in het landhuis en koetshuis.

Contact

Wilt u een bedrijfsuitje in Arnhem organiseren? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Ons team staat voor u klaar om er samen een uniek bedrijfsuitje van te maken.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn