Bedrijfsuitje op een unieke locatie

Een bedrijfsuitje is veel velen een jaarlijks hoogtepunt. Op Landgoed Groot Warnbsorn organiseren we dagelijks bedrijfsuitjes Arnhem voor een grote verscheidenheid aan gezelschappen. Of u nu actief bedrijfsuitje Arnhem wilt organiseren, of in alle rust wilt genieten van de prachtige omgeving, op Groot Warnsborn kan het allemaal. Groot voordeel is dat ons landgoed zeer goed te bereiken is en op maar 5 minuten gelegen is van de binnenstad van Arnhem.

“Met een bedrijfsuitje Arnhem op Groot Warnsborn maakt u van ieder bedrijfstuitje iets bijzonders.”

Wat kunt u doen als bedrijfsuitje Arnhem?

Personeelsuitje Arnhem | Landgoed Groot WarnsbornWe beschikken over eindeloze mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfstuitje in Arnhem. Onze prachtige zalen zijn zeer geschikt voor verschillende binnenactiviteiten. Voor buitenactiviteiten zijn de prachtige bossen, de Engelse tuinen en alle hotspots in de omgeving de moeite waard. We hebben onder andere al georganiseerd:

  • Fietsen, wandelen of mountainbiken direct vanuit het hotel;
  • Golfclinic of Pitch & Putt;
  • Bezoek aan Nederlands Open Lucht museum, Kröller Müller museum etc,;
  • Stadswandeling (langs de kelders van Arnhem, Eusebiustoren, “de Brug”, etc);
  • Classic car rally;
  • Een knallend feest in één van onze zalen.

Bedrijfsuitje ArnhemBedrijfsuitje Arnhem met overnachting?

Op Groot Warnsborn kunt u ook een meerdaags bedrijfsuitje Arnhem organiseren. Ons landgoed beschikt over 42 luxe kamers die zijn gelegen in het landhuis en koetshuis.

Contact

Wilt u een bedrijfsuitje in Arnhem organiseren? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Ons team staat voor u klaar om er samen een uniek bedrijfsuitje van te maken.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Heerlijk genoten, wij voelen ons thuis!

Bij jullie twee overnachtingen gedaan, waarvan 1 avond met familie afgesproken bij jullie met een 8 gangen diner. Was super!! Super gezellig, super goed gegeten, overall heerlijk genoten!!
We komen gauw weer, wij voelen ons thuis…..

- , 14 april 2015

Meer reviews Schrijf een review

8
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn