Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Condoleance in Arnhem

Wanneer een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Eén van de gewoonten is om nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken. Het is dan altijd erg fijn om na de uitvaart tijdens een condoleance nog even in een intieme sfeer met familie en vrienden bij elkaar te zijn.

Het Hotel & Restaurant en de Oranjerie liggen ingebed in zorgvuldig aangelegde Engelse terrastuinen en 750 hectare bos. Gelegen aan de rand van de Veluwe en vlakbij uitvaartcentrum Moskowa. Het Landgoed is goed bereikbaar en ligt langs de grote uitvalswegen gelegen. U kunt gratis en direct bij het hotel parkeren.

Bekijk zalen

Deel samen de mooie herinneringen

Landgoed Groot Warnsborn beschikt over diverse ruimtes, van 10 tot 300 personen, waar in alle rust en in een persoonlijke sfeer de condoleance-receptie plaats kan vinden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een koffietafel, lunch, borrel of diner.

  • bloemetje
  • Omgeving | Hotel Groot Warnsborn
  • Omgeving | Hotel Groot Warnsborn
/ 3

In onze Oranjerie kan naast een condoleance receptie ook de uitvaartdienst plaatsvinden. Onze Oranjerie biedt meer sfeer, ruimte en flexibiliteit dan een uitvaartcentum, graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Aanvraag formulier

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen