Deel samen de mooie herinneringen

Wanneer een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Eén van de gewoonten is om nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken. Het is dan altijd erg fijn om na de uitvaart tijdens een condoleance nog even in een intieme sfeer met familie en vrienden bij elkaar te zijn.

Het Hotel & Restaurant en de Oranjerie liggen ingebed in zorgvuldig aangelegde Engelse terrastuinen en 750 hectare bos. Gelegen aan de rand van de Veluwe en vlakbij uitvaartcentrum Moskowa. Het Landgoed is goed bereikbaar en ligt langs de grote uitvalswegen gelegen. U kunt gratis en direct bij het hotel parkeren.

Landgoed Groot Warnsborn beschikt over diverse ruimtes, van 10 tot 300 personen, waar in alle rust en in een persoonlijke sfeer de condoleance-receptie plaats kan vinden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een koffietafel, lunch, borrel of diner.

In onze Oranjerie kan naast een condoleance receptie ook de uitvaartdienst plaatsvinden. Onze Oranjerie biedt meer sfeer, ruimte en flexibiliteit dan een uitvaartcentum, graag informeren wij u over de mogelijkheden.

bekijk onze zalen  meer informatie

 

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Prachtig gelegen hotel en restaurant

Een sfeervol en prachtig gelegen hotel en restaurant. Personeel dat attent en aardig is. Een mens wenst niet veel meer van een omgeving waarvoor hij/zij betaalt om verzorgd te worden.

- A.a Noordhof, 14 april 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn