Unieke congreslocatie in Arnhem

Bent u opzoek naar een congreslocatie in Arnhem? Dan bent u bij Landgoed Groot Warnsborn aan het juiste adres. Bij Landgoed Groot Warnsborn heeft u alles wat u nodig heeft op één locatie. Groot Warnsborn is een bijzondere congreslocatie in Arnhem. De prachtige omgeving, met de bossen en de unieke Engelse terrastuinen maakt Groot Warnsborn de perfecte locatie.

Congreslocatie Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn

Alle faciliteiten op deze congreslocatie Arnhem

Op het gebied van technische faciliteiten biedt onze congreslocatie u alles wat u nodig heeft. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren omtrent alles wat u nodig heeft. Alle technische en audiovisuele apparatuur hebben we in eigen beheer. Ons team zorgt ervoor dat onze locatie in Arnhem u alles biedt voor een geslaagd congres. We verzorgen onder andere :

  • alle audiovisuele en communicatie middelen;
  • unieke zalen;
  • catering;
  • personeel;
  • kortom, alles wat u van een congreslocatie Arnhem mag verwachten.

“Groot Warnsborn is de ideale locatie in Arnhem. Ons congres was tot in de puntjes verzorgd” – mevr. P. Batenburg

Neem contact op

Heeft u interesse in een congreslocatie Arnhem, neem dan contact op met ons team. We willen u graag adviseren over alle mogelijkheden van onze locatie Arnhem. Ook voor de invulling na afloop van uw congres hebben onze mensen goede ideeën. U kunt bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Groot Warnsborn een echte aanrader!

Op een prachtige herfstdag in november 2014 zijn wij met 45 gasten zeer vriendelijk en met persoonlijke aandacht ontvangen op deze prachtige locatie in de Tuinzaal en Keldergewelven voor een zeer smakelijke High Tea met Champagne en unieke taart gemaakt door de huispatissier. Het avonddiner voor 10 personen was eveneens heerlijk. Voor alle culinaire fijnproevers die persoonlijke aandacht op prijs stellen is Groot Warnsborn een echte aanrader!

- fam. Mepschen , 29 december 2014

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn