Unieke congreslocatie in Arnhem

Bent u opzoek naar een congreslocatie in Arnhem? Dan bent u bij Landgoed Groot Warnsborn aan het juiste adres. Bij Landgoed Groot Warnsborn heeft u alles wat u nodig heeft op één locatie. Groot Warnsborn is een bijzondere congreslocatie in Arnhem. De prachtige omgeving, met de bossen en de unieke Engelse terrastuinen maakt Groot Warnsborn de perfecte locatie.

Congreslocatie Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn

Alle faciliteiten op deze congreslocatie Arnhem

Op het gebied van technische faciliteiten biedt onze congreslocatie u alles wat u nodig heeft. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren omtrent alles wat u nodig heeft. Alle technische en audiovisuele apparatuur hebben we in eigen beheer. Ons team zorgt ervoor dat onze locatie in Arnhem u alles biedt voor een geslaagd congres. We verzorgen onder andere :

  • alle audiovisuele en communicatie middelen;
  • unieke zalen;
  • catering;
  • personeel;
  • kortom, alles wat u van een congreslocatie Arnhem mag verwachten.

“Groot Warnsborn is de ideale locatie in Arnhem. Ons congres was tot in de puntjes verzorgd” – mevr. P. Batenburg

Neem contact op

Heeft u interesse in een congreslocatie Arnhem, neem dan contact op met ons team. We willen u graag adviseren over alle mogelijkheden van onze locatie Arnhem. Ook voor de invulling na afloop van uw congres hebben onze mensen goede ideeën. U kunt bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Wil je dat jou bruiloft een echt sprookje wordt..?!

Als wij 10x overnieuw zouden mogen trouwen dan zouden wij 10x naar Landgoed Groot Warnsborn gaan! Ten eerste was het contact met Jante de Vries zeer prettig en positief, overal werd over nagedacht en er was ruimte voor eigen invulling. Ten tweede is het een zeer unieke locatie midden in de bossen, met als toetje een prachtige tuin waar wij onze ceremonie in mochten houden. Ten derde zorgde het personeel ervoor dat wij een onbezorgde dag hadden en dus volop konden genieten, het personeel zijn mensen met passie en liefde voor hun werk.

- Johnny en Denice Boeve, 3 juni 2019

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn