Congres op de Veluwe

Landgoed Groot Warnsborn is een congreslocatie Veluwe op een unieke locatie. Onze congreslocatie bevindt zich midden in de bossen van de Veluwe, is omgeven door prachtige Engelse terrastuinen en is gelegen op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem. Op onze locatie op de Veluwe waant u zich in een geheel andere wereld.

Congreslocatie Veluwe voor alle gezelschappen

Congreslocatie Veluwe | Landgoed Groot WarnsbornGroot Warnsborn beschikt over zes verschillende zalen die geschikt zijn voor alle gezelschappen. Zo zijn onze boardrooms geschikt voor maximaal 8 personen, terwijl onze oranjerie geschikt is voor wel 150 personen. U kunt alle zalen direct bekijken.

“Rust, ruimte en een unieke ligging. Groot Warnsborn was voor ons de ideale locatie op de Veluwe.” – dhr. L. Frieswijk

Congreslocatie Veluwe met alle faciliteiten

Onze congreslocatie op de Veluwe biedt alle faciliteiten om uw congres tot een succes te maken. Onze prachtige zalen zijn uitgerust met de beste technische faciliteiten. We verzorgen onder andere:

  • eigen privé terras of privébalkon;
  • veel daglicht;
  • gratis wifi;
  • beamerscherm en flip-over;
  • alle audio visuele middelen.

Daarnaast verzorgen we altijd Warnsborn water, vers fruit, koffie en thee. Alle audiovisuele en technische faciliteiten hebben we in eigen beheer. Ons team zorgt ervoor dat onze locatie op de Veluwe u alles biedt voor een geslaagd congres.

Meerdaags congres? Ook geen probleem

Organiseert u een meerdaags congres? Dat is geen probleem. Ons landgoed beschikt over 42 luxe kamers, gelegen in het Landhuis en Koetshuis. Wilt u meer informatie over onze congreslocatie op de Veluwe? Dan kunt u altijd contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op   Vraag direct een offerte aan

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement

Wij hebben enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement. Een geweldig warm welkom en verblijf en een geweldig feest!

- Fam van der Ven, 14 januari 2016

Meer reviews Schrijf een review

2
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn