Wij bieden prachtige unieke mogelijkheden!

Landgoed Groot Warnsborn beschikt over diverse tuinzalen en twee boardrooms, allen met eigen terras en veel daglicht. Afhankelijk van de opstelling zijn de zalen geschikt voor groepen van twee tot tweehonderd personen. Klassieke elementen worden met moderne faciliteiten en technieken gecombineerd. Wij beschikken over een team met ervaren medewerkers die u en uw relaties, familie en vrienden graag begeleidt, adviseert en ondersteunt. Hierbij kunt u denken aan zaalindeling en aankleding, wijn en spijs keuze, etc.

Wij staan garant voor een persoonlijke service. In een persoonlijke ontmoeting bespreken wij graag naar uw specifieke wensen, mogelijkheden en nemen wij graag de tijd om de verschillende ruimten te laten zien. Neem hiervoor contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Bekijk onze zalen hier.

Meer informatie

feest arnhem

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Introdans

Ieder jaar trapt Introdans het nieuwe seizoen af met een company meeting in de eigen studio en een kick-off. Voor de kick-off zoeken wij ieder jaar een andere, verrassende, aansprekende locatie; hiermee gunnen wij onze medewerkers en onszelf een ‘reis door het prachtige Arnhem en omgeving’. Groot Warnsborn stond al langer op onze wenslijst, en nu we er zijn geweest, weten we waarom: een prachtige, historische plek in het rijke groen gelegen. De weg er naar toe is al een genot. De ontvangst in de Oranjerie, het behulpzame en gastvrije personeel en het werkelijk heerlijke buffet. Ieders gezicht straalde ontspanning en genot uit. Dank voor jullie fantastische medewerking! P.S. Zo te zien zullen meerdere van onze (internationale) werknemers in hun eigen, vrije tijd terugkomen.

- Introdans, 17 september 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn