Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

High Tea op de Veluwe met uw gezelschap

Kom met uw gezelschap heerlijk genieten van een High Tea op de Veluwe. Voor groepen vanaf 20 personen zijn wij de ideale locatie voor een uitgebreide high tea. Groot Warnsborn bevindt zich midden in het schitterende bos op de Veluwe. Tijdens de High Tea heeft u uitzicht over de prachtige tuinen op het landgoed met op de achtergrond de mooiste bomen. Daarnaast is de Veluwe een plek waar verschillende mooie wandel- en fietsroutes zijn midden in de natuur. Niet alleen bent u omringd door de natuur maar bent u ook nog op slecht vijf minuten rijden van het centrum van Arnhem. Overtuigd van een High Tea op de Veluwe? Reserveren kan via de onderstaande knop. 

Begin met een heerlijk glas champagne en lekkere aperitiefhapjes

De High Tea begint meteen goed en wel met een heerlijk glas bubbels en aperitiefhapjes. Daarna zal er een in het oog springend etagère op tafel komen. Daarop zijn de lekkerste warme, zoetige en hartige gerechten op aanwezig. We houden de ingrediënten graag dichtbij huis, vandaar dat we kiezen om te werken met streekproducten. 

De High Tea in Arnhem is alleen mogelijk met een reservering. Voor uw groep is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze Private Dining Room. Deze ruimte wordt toegepast naar uw wensen. De prijs hiervan is afhankelijk van uw wensen. 

Met wie wilt u een High tea? Met uw vrienden of vriendinnen, collega’s of familie? Het is allemaal mogelijk bij ons en wij zorgen voor een passend resultaat. Bovendien is het bij ons ook mogelijk om voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner langs te komen. 

 

  • High tea Veluwe
  • Vergaderlocatie Gelderland
  • Slapen op de Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn
/ 3

Geniet van een High Tea op de Veluwe

Benieuwd naar de mogelijkheden?

oor informatie of een reservering voor een High Tea in Arnhem vult u onderstaand formulier in of u kunt ons bereiken op T. 026-4455751 of E. info@grootwarnsborn.nl.

Contact