Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Lunchen op de Veluwe

Lunchen op de Veluwe bij Landgoed Groot Warnsborn en ondertussen genieten van de prachtige omgeving. Bij ons is het mogelijk. In het restaurant werken we met de meest dagverse producten speciaal samengesteld door ons team. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende gerechten à la carte. Benieuwd naar de kaart? Bekijk hieronder de kaart om te lunchen op de Veluwe.

a la carte kaart

Lunchen op de Veluwe voor iedereen

Lunchen op de Veluwe is bij La Belle Source geschikt voor iedereen. Kom bijvoorbeeld met uw hele gezin genieten van een verrassende lunch. Wij zorgen ervoor dat niets aan uw lunch ontbreek. Het restaurant is doordeweeks van 11:30 uur tot 15:30 uur open om te lunchen. Reserveer gemakkelijk een tafel via de onderstaande knop. 

Wilt u alleen een hapje en een drankje? Ook dat is mogelijk bij ons. Onze lounge is iedere dag open van 07.00 uur tot 15.30 uur. Hiervoor hebben we speciaal een kleine kaart voor u. 

  • lunchen op de veluwe
  • oranjerie-e1410618284346
  • High tea Veluwe
/ 3

Lunchen op de Veluwe en geniet van de natuur

Bijzonder lunchen in het bos

Het restaurant ligt op een schitterend landgoed omringd door de schoonheid van het bos en de Veluwe. Het is dan ook een ideale plek om te wandelen en te fietsen. Tijdens uw lunch op de Veluwe heeft u uitzicht over de prachtige tuinen op het landgoed. Niet alleen heeft u zicht over de tuinen maar kijkt u ook uit tegen een prachtige bosrand. 

Naast lunchen op de Veluwe kunt u ook in ons restaurant terecht voor een heerlijk diner of een ontbijt. Wilt u langer blijven? Geen probleem. Op ons landgoed hebben we meerdere luxe kamers om te overnachten. Meer informatie hierover? Bekijk dan onze kamers.

Lunchkaart

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Marlinda

5/5

Heerlijk ontspannend!

De entree met oprijlaan is prachtig en voorspelde al veel goeds. We werden vervolgens hartelijk ontvangen en de kamer was een grote verrassing. Sfeervol, ruim en met een geweldig uitzicht op de achtertuin en het bos. We hebben genoten van de rust en de ruimte en liepen zo het bos in voor een heerlijke wandeling.

Alle beoordelingen