Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Lunchen op de Veluwe

Lunchen op de Veluwe bij Landgoed Groot Warnsborn en ondertussen genieten van de prachtige omgeving. Bij ons is het mogelijk. In het restaurant werken we met de meest dagverse producten speciaal samengesteld door ons team. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende gerechten à la carte. Benieuwd naar de kaart? Bekijk hieronder de kaart om te lunchen op de Veluwe.

a la carte kaart

Lunchen op de Veluwe voor iedereen

Kom lekker genieten van een verrassende lunch. Wij zorgen ervoor dat niets aan uw lunch ontbreekt. In Restaurant La Belle Source bieden wij dagelijks een twee of driegangen verrassingslunch, waarbij u tussen 12 en 14 uur aan tafel kunt. In Brasserie De Bron presenteren wij een driegangen keuze menu. Hier kunt u tussen 12 en 15 uur aan tafel. Reserveer gemakkelijk een tafel via de onderstaande knop. 

Wij serveren uitsluitend lunch of diner en dus geen koffie/thee of alleen een drankje meer. Zie ook de homepage hiervoor (Nieuw Concept)

  • lunchen op de veluwe
  • oranjerie-e1410618284346
  • High tea Veluwe
/ 3

Lunchen op de Veluwe en geniet van de natuur

Bijzonder lunchen in het bos

Het restaurant ligt op een schitterend landgoed omringd door de schoonheid van het bos en de Veluwe. Het is dan ook een ideale plek om te wandelen en te fietsen. Tijdens uw lunch op de Veluwe heeft u uitzicht over de prachtige tuinen op het landgoed. Niet alleen heeft u zicht over de tuinen maar kijkt u ook uit tegen een prachtige bosrand. 

Naast lunchen op de Veluwe kunt u ook in ons restaurant terecht voor een heerlijk diner of een ontbijt. Wilt u langer blijven? Geen probleem. Op ons landgoed hebben we meerdere luxe kamers om te overnachten. Meer informatie hierover? Bekijk dan onze kamers.

Lunchkaart

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen