Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Luxe hotel Arnhem

Landgoed Groot Warnsborn is een luxe hotel bij Arnhem, gelegen op een unieke plek in de Veluwse bossen. Het is slechts 5 minuten van Arnhem af. Het is bovendien het enige luxe hotel in Arnhem met een klassieke, authentieke uitstraling, prachtige terrastuinen en een rijksmonumentaal bos van 750 ha. waar u heerlijk kunt wandelen. Hotel Groot Warnsborn is dé plek bij Arnhem om luxe te overnachten, culinair te eten en te ontspannen.

Luxe hotel Arnhem

Unieke kamers in dit luxe hotel Arnhem

De kamers in ons luxe hotel in Arnhem ademen de sfeer en authenticiteit van een landhuis, maar bieden het comfort en de knusheid van een hotel. Alle kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd en hebben een klassieke inrichting, maar zijn natuurlijk wel van alle moderne gemakken voorzien. Iedere kamer van ons luxe hotel Arnhem heeft wel een bijzonder kenmerk, zoals een whiskeykast, schaaktafel, een open haard of bubbelbad. Alle kamers in het luxe hotel bij Arnhem worden gekenmerkt door:

  • Prachtig uitzicht op de tuinen of het bos;
  • Televisie, minibar, radui, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Luxe hotel Arnhem met uitstekend restaurant

Groot Warnsborn beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Hier wordt op zeer hoog culinair niveau gekookt door chef kok Maarten Meijst. Zoals het restaurant van een luxe hotel Arnhem betaamd worden er alleen producten gebruikt die uit de streek, of van het landgoed zelf afkomstig zijn. Het restaurant behoort daarom ook tot de 500 beste restaurants van Nederland! Bij mooi weer kunt u op de beschutte terrassen dineren met familie of vrienden, of een heerlijk kopje koffie drinken. Bij slecht weer kunt u ook binnen in het restaurant zitten.

Luxe hotel Arnhem

Contact

Wilt u overnachten in een Luxe hotel Arnhem? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt in ons luxe hotel Arnhem! Wilt u meer informatie over ons luxe hotel Arnhem, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

Reserveer kamer