Restaurant op de Veluwe met een prachtig uitzicht

Kom heerlijk dineren bij ons restaurant op de Veluwe. Bij Landgoed Groot Warnsborn is dit mogelijk. Laat u verleiden door de omgeving en door de heerlijkste gerechten. Chefkok Luuk van Rennes en zijn team zorgen dagelijkse voor de lekkerste dagverse gerechten gemaakt van regionale producten. 

Bij ons restaurant op de Veluwe is het mogelijk om A la carte te eten of door u te laten verrassen door onze chefkok. Iedere dag wordt er namelijk een nieuw 8- gangen menu samengesteld met de verse inkopen van de dag. Benieuwd naar de vaste voor-, tussen- hoofd- en na gerechten? Bekijk dan onze kaart (link naar a la carte kaart). 

Bij ons restaurant La Belle Source weet u zeker dat u met een voldaan gevoel vertrekt. Bovendien behoort ons restaurant tot de 500 beste restaurant van Nederland. Daarbij staan we ook in de Michelin gids met twee rode bestekjes. 

De omgeving van het restaurant op de Veluwe

Het landgoed waar het restaurant zich op bevindt is omringd door prachtige natuur. U kunt er voor of na het diner genieten van een wandeling of fietstocht op de Veluwe of door de bossen. Daarnaast bent u ook nog eens binnen enkele minuten rijden in het gezellig centrum van Arnhem. Wilt u toch liever na ons restaurant bezoek op de Veluwe blijven? Dan kunt u gerust een kamer bij ons boeken om te overnachten. 

U kunt iedereen avond bij ons terecht van 18:00 uur tot 21:00 uur en zondag van 17:00 uur tot 20:00 uur. Wilt u direct reserveren bij ons restaurant op de Veluwe? Dat kan met de onderstaande knop!

Reserveer direct een tafel
9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Heerlijk genoten, wij voelen ons thuis!

Bij jullie twee overnachtingen gedaan, waarvan 1 avond met familie afgesproken bij jullie met een 8 gangen diner. Was super!! Super gezellig, super goed gegeten, overall heerlijk genoten!!
We komen gauw weer, wij voelen ons thuis…..

- , 14 april 2015

Meer reviews Schrijf een review

8
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn