Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Restaurant op de Veluwe

Kom heerlijk dineren bij ons restaurant op de Veluwe. Bij Landgoed Groot Warnsborn is dit mogelijk. Laat u verleiden door de omgeving en door de heerlijkste gerechten. Chefkok Luuk van Rennes en zijn team zorgen dagelijkse voor de lekkerste dagverse gerechten gemaakt van regionale producten. 

Bij ons restaurant op de Veluwe is het mogelijk om A la carte te eten of door u te laten verrassen door onze chefkok. Iedere dag wordt er namelijk een nieuw 8- gangen menu samengesteld met de verse inkopen van de dag. Benieuwd naar de vaste voor-, tussen- hoofd- en na gerechten? Bekijk dan onze kaart (link naar a la carte kaart). 

Restaurant op de Veluwe met een prachtig uitzicht

Bij ons restaurant La Belle Source weet u zeker dat u met een voldaan gevoel vertrekt. Bovendien behoort ons restaurant tot de 500 beste restaurant van Nederland. Daarbij staan we ook in de Michelin gids met twee rode bestekjes. 

 

De omgeving van het restaurant op de Veluwe

Het landgoed waar het restaurant zich op bevindt is omringd door prachtige natuur. U kunt er voor of na het diner genieten van een wandeling of fietstocht op de Veluwe of door de bossen. Daarnaast bent u ook nog eens binnen enkele minuten rijden in het gezellig centrum van Arnhem. Wilt u toch liever na ons restaurant bezoek op de Veluwe blijven? Dan kunt u gerust een kamer bij ons boeken om te overnachten. 

U kunt iedereen avond bij ons terecht van 18:00 uur tot 21:00 uur en zondag van 17:00 uur tot 20:00 uur. Wilt u direct reserveren bij ons restaurant op de Veluwe? Dat kan met de onderstaande knop!

Tafel reserveren Middel 1
  • restaurant veluwe
  • Hotel Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn
  • Teambuilding Veluwe
/ 3

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen