Teamuitje Arnhem op het allermooiste plekje

Wilt u een uitje organiseren met uw team? Op 5 minuten van de binnenstad van Arnhem, middenin de bossen ligt Landgoed Groot Warnsborn. Dé perfecte locatie voor uw teamuitje in Arnhem. Groot Warnsborn is een uniek landgoed gelegen op het mooiste plekje van Arnhem. Door de de prachtige omgeving, met de Engelse terrastuinen en meer dan 750 ha. aan bos, is Groot Warnsborn een plek dat net dat stukje extra biedt voor uw teamuitje. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos.

Teamuitje Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn

Teamuitje Arnhem: alle mogelijkheden

Cultureel, actief of culinair? Bij Groot Warnsborn is van alles mogelijk. We hebben een kleine greep uit de mogelijkheden voor u op een rij gezet. Uiteraard zijn we erg benieuwd naar hoe uw ideale teamuitje in Arnhem eruit ziet. Ons team staat voor u klaar om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk alle activiteiten

Onze zalen voor een binnenactiviteit

Groot Warnsborn beschikt over 6 unieke zalen die zeer geschikt zijn voor uw binnenactiviteiten. Wilt u de dag afsluiten met een spetterend feest? Of wilt u afsluiten met een drankje in onze wijnkelders? Het kan allemaal! Onze zalen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. We hebben onder andere:

  • De Hoge en Lage erf ;
  • De Oranjerie speciaal voor een groot teamuitje in Arnhem;
  • De prachtige wijnkelders voor een afzakkertje of workshop;
  • De lounge of ons restaurant voor dineren en lekker ontspannen.

Onze Oranjerie heeft in 2015 een hele restyling ondergaan.

 “Landgoed Groot Warnsborn is de perfecte locatie voor een teamuitje in Arnhem” – dhr. P. de Jong 

Contact

Teamuitje Arnhem | Groot WarnsbornWilt u meer informatie over het organiseren van een teamuitje Arnhem bij Landgoed Groot Warnsborn? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Ons team staat voor u klaar om er samen een prachtig en onvergetelijk dag van te maken!

 

Neem contact met ons op   Vraag een vrijblijvende offerte aan

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Laaiend enthousiast!

Noem de huishouding, receptie, keuken, bediening en t echtpaar de Vries. Iedereen is hartelijk,vakkundig en op elkaar ingespeeld. Kortom een gastvrije en culinaire oase in een wonderschone omgeving. We hadden er een feest met 33 gasten en iedereen was laaiend enthousiast.

- Fam. Niesert, 2 juli 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn