Teamuitje Arnhem op het allermooiste plekje

Wilt u een uitje organiseren met uw team? Op 5 minuten van de binnenstad van Arnhem, middenin de bossen ligt Landgoed Groot Warnsborn. Dé perfecte locatie voor uw teamuitje in Arnhem. Groot Warnsborn is een uniek landgoed gelegen op het mooiste plekje van Arnhem. Door de de prachtige omgeving, met de Engelse terrastuinen en meer dan 750 ha. aan bos, is Groot Warnsborn een plek dat net dat stukje extra biedt voor uw teamuitje in Arnhem. De mogelijkheden voor een teamuitje Arnhem zijn eindeloos.

Teamuitje Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn

Teamuitje Arnhem: alle mogelijkheden

Cultureel, actief of culinair? Bij Groot Warnsborn is van alles mogelijk. We hebben een kleine greep uit de mogelijkheden voor u op een rij gezet. Uiteraard zijn we erg benieuwd naar hoe uw ideale teamuitje in Arnhem eruit ziet. Ons team staat voor u klaar om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk alle activiteiten

Onze zalen voor een binnenactiviteit

Groot Warnsborn beschikt over 6 unieke zalen die zeer geschikt zijn voor uw binnenactiviteiten. Wilt u de dag afsluiten met een spetterend feest? Of wilt u afsluiten met een drankje in onze wijnkelders? Het kan allemaal! Onze zalen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. We hebben onder andere:

  • De Hoge en Lage erf ;
  • De Oranjerie speciaal voor een groot teamuitje in Arnhem;
  • De prachtige wijnkelders voor een afzakkertje of workshop;
  • De lounge of ons restaurant voor dineren en lekker ontspannen.

Onze Oranjerie heeft in 2015 een hele restyling ondergaan.

 “Landgoed Groot Warnsborn is de perfecte locatie voor een teamuitje in Arnhem” – dhr. P. de Jong 

Contact

Teamuitje Arnhem | Groot WarnsbornWilt u meer informatie over het organiseren van een teamuitje Arnhem bij Landgoed Groot Warnsborn? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Ons team staat voor u klaar om er samen een prachtig en onvergetelijk teamuitje in Arnhem van te maken!

 

 

Neem contact met ons op   Vraag een vrijblijvende offerte aan

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn