Groot Warnsborn

Trouwen in Arnhem, beleef een onvergetelijke dag op een magische locatie op Landgoed Groot Warnsborn! U kunt er samen met uw partner de hele dag verblijven. Van de trouwceremonie tot aan een romantisch ontbijt op bed na uw huwelijksnacht in onze bijzondere bruidssuite.

Trouwen in Arnhem op een unieke locatie

Bij Groot Warnsborn kunt u trouwen in Arnhem, en wel op een sprookjesachtige locatie. U geeft elkaar bijvoorbeeld het ja-woord in de prachtige Oranjerie of in de weelderige tuin van het landgoed. U bevindt zich in een romantisch bos wat rijk is aan charmante bruggetjes en kabbelende beekjes; perfect voor uw huwelijksfoto’s.

Groot Warnsborn ligt aan de rand van de Veluwe op slechts enkele minuutjes van het bruisende centrum van Arnhem. Het landgoed beschikt over de Oranjerie, een romantische zaal waarin de huwelijksceremonie zich voltrekt. De receptie kan gehouden worden waar u tot de late uurtjes uw huwelijksfeest kunt vieren. Plan een afspraak voor een bezichtiging en laat u betoveren door onze Oranjerie en ga en bekijk de mogelijkheden om te trouwen in Arnhem!

Maak een afspraak voor een bezichtiging 

trouwen in arnhem

trouwen arnhemtrouwen arnhem oranjerie

Mogelijkheden om te trouwen

De mogelijkheden van trouwen in Arnhem bij Landgoed Groot Warnsborn zijn nagenoeg eindeloos. We leggen u graag helemaal in de watten tijdens uw speciale dag. Onze Oranjerie is eveneens officieel erkend als huis der gemeente en is daarmee een geldige trouwlocatie in Arnhem waar u voor de wet kunt trouwen.

Nadat de taart is aangesneden en u eventjes heeft geborreld op uw privé terras verzorgen we voor u en uw gezelschap graag een uitgebreid en culinair huwelijksdiner. Hierna kunt u zich klaarmaken voor het huwelijksfeest met al uw vrienden en familie. U kunt de dag afsluiten met een overnachting in de exclusieve bruidssuite.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor trouwen in Arnhem? Bekijk ons fotoalbum en laat u inspireren door de unieke bruiloften die bij Landgoed Groot Warnsborn hebben plaatsgevonden of neem contact op met Jante en ontdek de voordelige arrangementen.

Neem contact op

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn