Groot Warnsborn

Beleef een onvergetelijke dag op een magische locatie en ga trouwen in Arnhem bij Landgoed Groot Warnsborn! U kunt er samen met uw partner de hele dag verblijven. Van de trouwceremonie tot aan een romantisch ontbijt op bed na uw huwelijksnacht in onze bijzondere bruidssuite.

Locatie

Bij Groot Warnsborn kunt u trouwen in Arnhem, en wel op een sprookjesachtige locatie. U geeft elkaar bijvoorbeeld het ja-woord in de prachtige Oranjerie of in de weelderige tuin van het landgoed. U bevindt zich in een romantisch bos wat rijk is aan charmante bruggetjes en kabbelende beekjes; perfect voor uw huwelijksfoto’s.

Groot Warnsborn ligt aan de rand van de Veluwe op slechts enkele minuutjes van het bruisende centrum van Arnhem. Het landgoed beschikt over de Oranjerie, een romantische zaal waarin de huwelijksceremonie zich voltrekt, de receptie gehouden kan worden en/of waar u tot de late uurtjes uw huwelijksfeest kunt vieren. Plan een afspraak voor een bezichtiging en laat u betoveren door onze Oranjerie!

Maak een afspraak voor een bezichtiging 

Receptie in de OranjerieOude deuren Oranjerie

Mogelijkheden

De mogelijkheden van trouwen in Arnhem bij Landgoed Groot Warnsborn zijn nagenoeg eindeloos. We leggen u graag helemaal in de watten tijdens uw speciale dag. Onze Oranjerie is eveneens officieel erkend als huis der gemeente en is daarmee een geldige trouwlocatie in Arnhem waar u voor de wet kunt trouwen.

Nadat de taart is aangesneden en u eventjes heeft geborreld op uw privé terras verzorgen we voor u en uw gezelschap graag een uitgebreid en culinair huwelijksdiner, waarna u zich op kunt maken voor het huwelijksfeest met al uw vrienden en familie. U kunt de dag afsluiten met een overnachting in de exclusieve bruidssuite.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor trouwen in Arnhem? Bekijk ons fotoalbum en laat u inspireren door de unieke bruiloften die bij Landgoed Groot Warnsborn hebben plaatsgevonden of neem contact op met Jante en ontdek de voordelige arrangementen.

Neem contact op

9,5Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Super heerlijk gegeten

Super heerlijk gegeten 2 dagen en genoten van het culinair arrangement, heerlijk overnachten in een geweldige ambiance!

- Frans en Nellie Everaerts , 1 juni 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn