Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Vergaderen en overnachten Arnhem

Bent u op zoek naar een locatie om te vergaderen en te overnachten in Arnhem? Breng dan uw zakelijke gasten naar Landgoed Groot Warnsborn. Bij ons kunt u terecht voor diverse vergaderruimtes van 2 tot 200 personen. Zo wordt vergaderen met de hele groep eenvoudig. Ook kunt u een meerdaags vergaderarrangement reserveren zodat uw zakelijke gasten bij ons kunnen overnachten!

Alle zalen

Vergaderen en overnachten in Arnhem op een bijzondere locatie

Landgoed Groot Warnsborn is omgeven door een prachtige omgeving. Het Landgoed ligt op slechts vijf minuten van de stad Arnhem in een bijzondere omgeving aan de rand van de Veluwe. Dankzij de vele, vakkundig aangelegde wandel- en fietspaden op het landgoed zelf kunt u genieten van het buitenleven. Maar ook de omgeving van het landgoed biedt veel mogelijkheden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons terecht voor verschillende doeleinden. Om die reden zijn wij de perfecte locatie voor uw zakelijke gezelschap om te vergaderen en te overnachten.

Wij bieden een ruime keuze aan accommodaties en bijeenkomsten. Samen zorgen we ervoor dat uw zakelijke gasten alles hebben wat ze nodig hebben en zich comfortabel voelen. Zo heeft u de ideale locatie gevonden wanneer u op zoek bent naar een unieke vergaderruimte met accommodaties!

Alle zalen Middel 1
  • Vergaderen met overnachting
  • Vergaderlocatie Arnhem
  • Grootwarnsborn achterkant
/ 9

Waarom kiezen voor Landgoed Groot Warnsborn?

Door het aanbod aan overnachtingsmogelijkheden bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn weet je zeker dat je in Arnhem overnacht in een kamer die aan jouw wensen voldoet. Zo heeft u overal gratis WiFi en een mooie kamer van minimaal 25m2. Daarnaast bieden wij zalen die speciaal zijn ingericht met het oog op eventuele dieren.

Blader hieronder door de vergaderruimtes die we beschikbaar stellen om uw favoriet te vinden, of neem contact met ons op voor meer details over onze vergader- en overnachtingsalternatieven.

Boek een locatie om te vergaderen en te overnachten in Arnhem

Neem contact met ons op om uw vergaderruimte en een overnachting bij Landgoed Groot Warnsborn te reserveren. Wij zullen ervoor zorgen dat uw zakelijke relaties bij ons een onvergetelijke tijd hebben.

Heeft u vragen? Of wilt u meteen reserveren? Neem dan contact met ons op. Neem telefonisch contact op via (+31) 026 44 55 751 of mail naar info@grootwarnsborn.nl.

Meer informatie

Onze meest geboekte zalen