Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Vergaderen en overnachten Arnhem

Bent u op zoek naar een locatie om te vergaderen en te overnachten in Arnhem? Breng dan uw zakelijke gasten naar Landgoed Groot Warnsborn. Bij ons kunt u terecht voor diverse vergaderruimtes van 2 tot 200 personen. Zo wordt vergaderen met de hele groep eenvoudig. Ook kunt u een meerdaags vergaderarrangement reserveren zodat uw zakelijke gasten bij ons kunnen overnachten!

Alle zalen

Waarom kiezen voor Landgoed Groot Warnsborn?

Door het aanbod aan overnachtingsmogelijkheden bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn weet je zeker dat je in Arnhem overnacht in een kamer die aan jouw wensen voldoet. Zo heeft u overal gratis WiFi en een mooie kamer van minimaal 25m2. Daarnaast bieden wij zalen die speciaal zijn ingericht met het oog op eventuele dieren.

Blader hieronder door de vergaderruimtes die we beschikbaar stellen om uw favoriet te vinden, of neem contact met ons op voor meer details over onze vergader- en overnachtingsalternatieven.

Boek een locatie om te vergaderen en te overnachten in Arnhem

Neem contact met ons op om uw vergaderruimte en een overnachting bij Landgoed Groot Warnsborn te reserveren. Wij zullen ervoor zorgen dat uw zakelijke relaties bij ons een onvergetelijke tijd hebben.

Heeft u vragen? Of wilt u meteen reserveren? Neem dan contact met ons op. Neem telefonisch contact op via (+31) 026 44 55 751 of mail naar info@grootwarnsborn.nl.

Meer informatie